Front Creature Black Lagoon

Creature from the Black Lagoon van Netent [review]

Het monster van Loch Ness is een bekend monster, maar ook The Creature from the Black Lagoon kun je kennen van een film uit het verleden. Universal Pictures heeft deze gemaakt en in samenwerking met Netent is er ook een online gokkast beschikbaar met hetzelfde thema.

Front Creature Black Lagoon

Creature from the black lagoon

Creature from the black lagoon
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,5%
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 20
Aantal winlijnen
20
Netent Icon
Monster Creature Onetime
Intro

Creature of the Black Lagoon: een thema slot van NetEnt

Netent is sowieso goed om online slots te maken met bekende thema's waarvan we er ook reeds enkele getest hebben via OneTime, zoals bijvoorbeeld Gun's n Roses en de Champions Cup.

Het spel gaat vlotjes en je hoeft niet eindeloos te wachten als je een winst hebt behaald tijdens een bepaalde spin. Dit verhoogt zeker ook het speelplezier!

Spel Lagoon Netent Onetime
Creature of the Black Lagoon

Hoge variantie en volatiliteit bij Creature of the Black Lagoon

Wat meteen opvalt is dat er een hoog 'risico' aan deze online speelautomaat zit, wat ook wel variantie of volatiliteit wordt genoemd. Dit betekent dat er grote ups en downs zijn te behalen tijdens het spelen van deze online slot en de ene speler houdt hier van maar de andere speler heeft liever dat er veel kleine prijsjes worden gewonnen.

De gokkast heeft 20 winlijnen en deze lopen allemaal van links naar rechts zoals dit meestal het geval is bij een speelautomaat. De snelheid van het spel is erg snel, en je krijgt geen eindeloze animaties bij het behalen van een winnende draai.

De geluiden zijn prettig en ik kreeg het gevoel alsof ik aan het spelen was in de Efteling. Enigszins vreemd uiteraard aangezien deze slot toch vooral iets engs moet hebben, maar in het gewone spel zijn de geluiden leuk en hebben iets mysterieus.

Het bonusspel van The Creature from the Black Lagoon

Uiteraard zijn de mega winsten ook hier te behalen tijdens het spelen van het bonusspel en hiermee krijg je ook een heel mooi filmpje te zien waarbij het monster uit het water klimt en de boot op gaat.

Het geluid wordt hier ook weer anders dan hoe ik dit hiervoor benoemde en brengt wat meer tragedie en angst met zich mee.

Het bonusspel is heel interactief want bij het verschijnen van het 'actie' symbool mag je schieten met een harpoen op het monster van de Black Lagoon.

Nadat je deze enkele keren hebt geraakt komen er extra wilds bij op de rollen van de gokkast. Hoe vaker je in dit extra spel komt hoe groter de kans op prijzen, en misschien wel de jackpot in deze interactieve bonus!

Wild Blacklagoon Onetime
Wilds

Sticky wilds en free spins

Een retrigger krijg je als er een wild verschijnt. Deze wild blijft plakken, dit noemen ze ook wel sticky. Een extra spin volgt.

Deze wilds worden ook wel spreading wilds genoemd en als je die maar genoeg krijgt dan gaat het je lukken om deze online slot van Netent te verslaan en een mooie winst te boeken.

Het is zo dat als je een grote prijs wint je dit zult merken ook want hoe groter de prijs hoe harder het geluid zal zijn. Win je dus de jackpot of een andere big win op The Creature from the Black Lagoon dan weet je vrouw of man beneden meteen hoe laat het is en zal deze de koffers al uit de kast halen en de reis gaan boeken.

De tip van mij persoonlijk is om dan lekker een reisje naar Las Vegas te boeken en gebruik te maken van de Vegas tips van OneTime :)

on air