Danger High Voltage Slot

Danger! High Voltage: slot van Big Time Gaming [review]

De Danger High Voltage slot is gebaseerd op het gelijknamige liedje van Electric Six. Ik kende dit nummer nog niet en heb hem even opgezocht op YouTube. Een vrij bijzonder nummer, al zeg ik het zelf.

Danger High Voltage Slot

Danger! High Voltage

Danger! High Voltage
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 40
Aantal winlijnen
4096

Voordelen

  • Mooi vormgegeven kast met goed geluid
  • Laat zien dat Big Time meer kan dan alleen Megaways!
  • Twee verschillende bonus games met stocky wilds of oplopende multiplier

Nadelen

  • Basisspel biedt weinig spanning
  • Erg volatiel, daar moet je van houden
Big Time Gaming

Het nummer Danger1 High voltage komt trouwens terug in de gokkast in zowel muziek als symbolen. Op deze gokkast speel je op 6 rollen met 4.096 winlijnen en een RTP van 95,67%.

Deze gokkast is van Big Time Gaming en kent een minimale inzet van €0,20 en een maximale bet van €40.

Tijd om te gaan testen! Lees onze review hieronder.

Veel kleine prijsjes in het basisspel van Danger! High Voltage

Big Time Gaming kennen we natuurlijk vooral van de meUitleg over Megaways slots slots. Deze provider heeft dit innovatieve speltype bedacht en ontwikkeld en heeft hier nog steeds het patent op. Andere aanbieders mogen dit onder licentie gebruiken en dit zal een beste melkkoe zijn voor BTG.

Danger! High Voltage is voor de verandering eens geen Megaways slot uit de Big Time Gaming stal. Dat is al een verrassing op zich.

Het basisspel heeft diverse symbolen, waarbij de lage opbrengsten vooral zitten in de JQKA-symbolen. Wil je meer winnen? Dan moet je mazzel hebben met de doodskop, taco, discobal of bel. Deze leveren veel meer op!

Ik heb ongeveer 500 spins gespeeld van Danger! High Voltage en het viel me op dat de kast vooral kleine prijsjes geeft. De prijzen zijn soms wat groter door de Wild X6 en nog een extra wild, maar dit heeft me niet meer dan 25x mijn inzet opgeleverd tijdens deze sessie.

Wellicht dat dit bij jou beter gaat, een goed geplaatste wild kan natuurlijk altijd veel opleveren. Het basisspel vind ik zelf verder een beetje saai omdat er voor mijn doen te weinig gebeurt. Missen we dan toch de Megaways?

Danger High Voltage
Twee mooie full reel wilds!

Full Reel Wilds

De Danger! High Voltage slot heeft een echter wel leuke extra, en dat is een volledige wild van boven tot onder op een reel. Deze is er als Wild Fire en Wild Electricity.

Vooral de Electricity is de moeite waard, want die geeft elke win een multiplier van 6! De Wild Fire is enkel een full reel wild zonder multiplier maar kan natuurlijk wel zorgen voor mooie combinaties. 

Beide wilds komen echter alleen voor op reel 2 en 5. Met een beetje mazzel en twee volledige reels die wild zijn kun je hier een erg mooie win mee behalen. Tijdens mijn spins viel dit helaas wat tegen.

 

Free spins all the way!

Na ongeveer 150 spins is het me gelukt om drie Top Desire symbolen te krijgen. Dit zijnd e schatter-symbolen die garant staan voor een bonus game.

Je kunt dan kiezen voor een van de twee bonus games:7 Gates of Hell Free Spins of 15 High Voltage Free Spins.

Bij online videoslots is meer niet altijd beter, dus heb ik gekozen voor de eerste. Hierbij veranderde mijn skull-symbool in een sticky wild. In rollen 2,3 en 4 blijven deze staan als wild wanneer ze vallen. Dus hoe meer symbolen in deze rollen, des te meer wilds.

Daarnaast krijg je 3 extra free spins als het lukt om een hele reel vol te krijgen met wilds.

De andere bonusgame, High Voltage, geeft een multiplier op je wild wins, tot maximaal 66x. Daarnaast krijg je bij deze bonus game 15 extra spins als je 3 of meer scatter symbolen weet te verzamelen in een spin.

De eerste bonusgame, Gates of hell, gaf me in totaal 160x mijn inleg.

Bij de bonusgame High Voltage won ik ongeveer 38x mijn inleg terug, maar deze game vond ik wel een stuk spannender omdat je van te voren niet weet hoe hoog de teller gaat oplopen!

Danger High Voltage Gates of hell bonus game
Wilds in bonus game Gates of hell

Eindoordeel Danger! High Voltage

Danger! High Voltage is een leuke online slot, maar dan vooral vanwege zijn bonus games. Vooral de bonus game met de oplopende multiplier is uniek en kan voor enorme winsten zorgen.

Maar het basisspel van deze gokkast vind ik helaas toch iets te saai. De wild reels zijn de enige spanning die er in zitten naast de scatter symbolen en veel andere gokkasten bieden net ietsje meer.

De kast is echter wel mooi vormgegeven en het geluid zit ook goed in elkaar. Al met al wel een voldoende, maar zeker niet mijn favoriet!

on air