Das Xboot Slot

Das xBoot

Waar de meeste providers inspiratie ontlenen aan bijvoorbeeld sprookjes of een fruitmand, gooit NoLimit City het vaak over een andere boeg. Dat laatste kun je in Das xBoot vrij letterlijk nemen, want Das xBoot speelt zich af in de krochten van een Duitse onderzeeër tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zoals veel andere slots van dezelfde makers komen er ook in Das xBoot allerlei extra’s voorbij, zoals xBombs, xNudges en xWays.

Das Xboot Slot

Das xBoot

Das xBoot
Onetime's oordeel
4,8/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NoLimit City
Uitbetalingspercentage
96,03%
Max. vermenigvuldiger
55.200
Volatiliteit
Hoog
Maximale inzet
€ 0,25
Jackpot
Nee

Voordelen

  • Geweldige sfeer
  • Kans op 55.200x je inzet
  • Veel afwisseling

Nadelen

  • Extreme volatiliteit
  • Vrij hoge minimuminzet
  • Veel verliezende combinaties
Nolimit Logo 1

Das xBoot review

Het speelveld van Das xBoot bestaat uit zes rollen, die niet allemaal hetzelfde zijn, maar een opstelling hebben van 2x3x4x4x3x2. Netjes symmetrisch, dus, met de grootste rollen in het midden. Combinaties maak je door een symbool op minimaal de eerste drie rollen te zetten. Waar de symbolen op de rol staan, maakt niet uit. Dit is gebruikelijk bij provider NoLimit City en hiermee zijn er in totaal 576 manieren om te winnen. Door verschillende extra’s kan dat aantal nog toenemen.

Uitbetalingen

  Captain Machinist Engineer Radioman Chef Aa's Koning

Koningin

Boer

Tien

6

5,00

2,50

1,20

1,00

0,80

0,70

0,70

0,50

0,50

0,35

5

1,50

0,80

0,40

0,30

0,22

0,20

0,18

0,15

0,15

0,13

4

0,75

0,15

0,13

0,12

0,10

0,09

0,09

0,08

0,07

0,06

3

0,22

0,10

0,08

0,07

0,07

0,06

0,06

0,05

0,05

0,05

Bonus Features Das xBoot

Veel van de features in dit spel komen ook al voor in het basisspel. Vergeleken met andere slots ben je hier minder afhankelijk van de bonus, maar daar liggen alsnog de grootste winsten verborgen.

Schermafdruk 2022 12 08 16.20.11
xNudge Wilds

Wilds

De wilds komen op verschillende manieren voor en het hangt af van de rol waarop de wild verschilt, hoe de wild er precies uitziet. Op de middelste twee rollen werkt de wild ook als een xNudge.

Dit houdt in dat een wild ergens op de rol verschijnt en vervolgens de hele rol in beslag neemt. Het aantal posities dat de wild naar boven schuift, zorgt voor een factor op de vermenigvuldiger. Landt de xNudge wild dus op de onderste positie, dan leveren alle winsten met die wilds ook nog eens 3x de gewone waarde op.

Schermafdruk 2022 12 08 16.20.22
xBomb Wild Multiplier

xBomb

Op de tweede en vierde rol komen xBombs en xWays voorbij. Eerst even over de xBomb. Deze speciale bom zorgt voor een vermenigvuldiger die op het hele spel van toepassing is. Daarnaast worden alle symbolen die geen combinatie maken ook van de rollen geblazen, om plaats te maken voor nieuwe symbolen. De xBomb zelf blijft achter als gewone wild.

Schermafdruk 2022 12 08 16.20.16 (1)
xWays

xWays

Ook de xWays komen alleen voor op de tweede en vierde rol. Deze xWays zijn een speciaal symbool die weer worden opgesplitst in meerdere symbolen, zodat het aantal winlijnen wordt uitgebreid.

Free Spins

Scatters komen voor op de middelste vier rollen en geven toegang tot twee verschillende bonussen. Drie scatters zorgen voor acht Silent Hunter Spins, terwijl een extra scatter toegang geeft tot evenveel speciale Wolf Pack Spins.

In de Silent Hunter Spins verschijnt er een periscoop op de derde rol, waarmee deze rol twee keer zo groot wordt en dus acht symbolen heeft. Allereerst zorgt dit natuurlijk voor een extra kans op combinaties, doordat het aantal winlijnen naar 1.152 gaat. Daarnaast verschijnt hier echter ook een speciale wild: de Target. Hiermee verschijnt een boot in beeld waarop een torpedo wordt afgevuurd. Raakt de torpedo de boot, dan verandert het Target-symbool in een wild én werkt deze als xNudge. Hiermee is de maximale vermenigvuldiger geen 4x, maar 8x. Alle andere extra’s blijven ook actief en een scatter tijdens de free spins zorgt voor twee extra spins.

Tijdens de Wolf Pack Spins blijft het speelveld gewoon hetzelfde als in het basisspel, maar verschijnt er een torpedo onder de vier middelste rollen. Deze torpedo wordt opgevuld met speciale xWays wilds die op die rollen verschijnen. Die wild laten een getal zien, waarbij de getallen worden opgespaard. Is er op iedere rol zo’n speciale wild langsgekomen, dan wordt de torpedo afgeschoten en staat er op iedere rol een xWays symbool met het aantal symbolen dat verzameld is. 

Hoe speel je de online gokkast Das xBoot

1Kies Das xBoot bij je favoriete online casino

2Stel de inzet in

3Speel en combineer

Wat vindt Onetime?

Als je het moet beschrijven, lijkt Das xBoot nogal onoverzichtelijk, maar in de praktijk heb je het zo door. Tegelijkertijd gebeurt er echt van alles op de rollen, zodat je je geen moment verveeld. Daarbij komt nog de geweldige sfeer en natuurlijk die aantrekkelijke maar o zo zeldzame maximumwinst van ruim 55.000x je inzet. 

Veelgestelde vragen over Das xBoot

Is Das xBoot gebaseerd op de film?

Voor zover we weten niet, maar je ziet duidelijk de overeenkomsten.

Wat is de grootste win?

De maximale winst is 55.200x je inzet.

Hoeveel free spins krijg je?

Zowel de Wolf Pack Spins als de Silent Hunter Spins geven acht free spins, maar voor iedere scatter die op de rollen staat, komen er nog eens twee spins bij.

Zitten er wilds in Das xBoot?

Ja, er zijn verschillende soorten wilds, die soms ook dienst doen als multiplier. Zeker in de Free Spins komen wilds veelvuldig voor.

Hoe vaak krijg je de bonus?

Harde cijfers heeft NoLimit City niet gegeven, maar in andere landen koop je de Silent Hunter Spins voor 75x je inzet en de Wolf Pack Spins voor 350x je inzet.

on air