Dawn Of Egypt

Dawn of Egypt: terug naar de beschaving

Middels deze slot, gaan we dus weer even terug in de tijd, naar de oorsprong van een beschaving, onder het bewind van de almachtige god, Dawn of Egypt.
Een nieuw slot van Play'n Go, wederom uitgerust met het Egyptische thema. Daar lijken ze geen genoeg van te krijgen. Dankzij dit slot gaan we dus weer even terug in de tijd, naar de oorsprong van een beschaving, onder het bewind van de almachtige god, Dawn of Egypt.
Dawn Of Egypt

Dawn of Egypt

Dawn of Egypt
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,23%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Play N Go
Betaaltabel
Betaaltabel

Dawn of Egypt

Dawn of Egypt is een videoslot uitgerust met vijf rollen, met op iedere rol drie symbolen. Het typische aan dit slot is het aantal premiumsymbolen in vergelijking tot het aantal minder betalende symbolen. De premiumsymbolen zijn flink vertegenwoordigt, hier ligt echt de focus op.

De premiumsymbolen bestaan o.a. uit de lotus, ankh, schorpioen en de slang. De almachtige Ra is het beste symbool om een combinatie mee te krijgen. Tref je er hier 5 van dan krijg je 100x de inzet uitbetaald. verder zien we vier kaartsymbolen (Boer tot en met Aas).Deze betalen allemaal hooguit 5 x de inzet uit.

De bedoeling van deze slot is om minimaal 3 identieke symbolen te scoren op een van de tien winlijnen. Dit kan door identieke symbolen te combineren, maar ook in combinatie met een Wild-symbool. In dit geval is dat de Scarab Beetle, dit symbool wil je het liefst zoveel als kan in je beeldscherm en kan voor vuurwerk zorgen.

Het uitbetalingspercentage is goed te noemen: 96,23%. Qua volatiliteit is het een gemiddeld volatiel slot. Regelmatig krijg je prijzen, al zijn deze dan ook niet erg groot. Daarnaast hebben we zelf binnen een mum van tijd meerdere bonussen weten te krijgen.

Free Spins
Free Spins

Bovendien maak je kans, en nu komen we op de tweede scatter uit, op de zogenoemde Pyramid Spins. Dit is eigenlijk een in-free-spin game die voor extra prijzen kan zorgen. Als er twee of meer wild pyramid scatters vallen binnen het normale spel, wordt deze game gestart. Iedere pyramid scatter staat garant voor een x-hoeveelheid spins, tussen de 1 en de 4. Bij elkaar opgeteld, zal dit het totale aantal spins worden.

Tijdens de pyramid spins blijven de geüpgrade symbolen in stand tot het einde van het spel. Bovendien kan er een retrigger komen, door nog eens twee piramid scatters te verzamelen binnen dit spel. Dit kan oneindig doorgaan.

Bonusspel

Het spel kent twee soorten scatters: aan de ene kant heb je de standaard pyramid scatter, waarvan je er drie moet krijgen om de free spin feature te starten. Weet je deze feature te triggeren, dan mag het Wheel of Gods allereerst bepalen hoeveel spins je krijgt. De aantallen spins staan op dit wiel en zijn als volgt: 3, 4, 5 ,6 ,7 ,8 ,9, 10 of 15 spins.

Nadat je aan het wiel gedraaid hebt, mag het feestje beginnen en wordt er draai een symbool upgrade uitgevoerd, waarbij enkel de premiumsymbolen een rol hebben.

Ervaringen

Play'n Go maakt leuke en interessante slots. Toch zijn we wel een beetje klaar met het Egyptische thema, daar zijn er al zo veel van. Toch is dit slot uiterst vermakelijk. Aan de ene kant omdat het visueel gewoon erg aantrekkelijk is om naar te kijken, maar ook omdat je tijdens het spel met enige regelmaat prijzen krijgt.

De bonus wist ons ook te verrassen. Leuk dat je in de free spin modus tevens een anders free spin game kunt krijgen. En de symbool upgrade: daar houden we van, dit kennen we van een van onze favoriete spellen: Eye of Horus. Dit slot zullen we tijdens een van onze online sessies dan ook zeker meepakken. Een aanrader.

Alles over online slots & gokkasten

on air