Diamond Monkeys Speelscherm Onetime

Diamond Monkey: videoslot van Amatic [review]

In de lobby kwam ik een online videoslot tegen genaamd Diamond Monkey en dit moest hem worden vandaag. Ik ben nog niet enorm bekend met Amatic videoslots maar deze zijn behoorlijk afwijkend van bijvoorbeeld de Netent slots. Geen spectaculaire graphics, maar eerder zelfs graphics uit 1990 zo lijkt het. Het gaat hier dus niet om de beleving van een gokkast spelen maar echt om een gokje te wagen, en dan ben je bij mij aan het juiste adres :)

Diamond Monkeys Speelscherm Onetime

Diamond Monkey

Diamond Monkey
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Amatic
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 10
Aantal winlijnen
50
Amatic Logo
Payouts Monkeys Onetime
Wintabel

Simpele symbolen Diamond Monkey

De symbolen van deze gokkast zijn niet moeilijker gemaakt dan mogelijk en zijn uiteraard verschillende kleuren diamanten, genaamd naar Diamond Monkey.

Het wild symbool was ook niet moeilijk te kiezen voor spellenmaker Amatic en werd dan ook een aapje met een kroon. Het hele spel draait vooral om dit aapje omdat die namelijk er voor kan zorgen dat je in het bonusspel terecht komt.

Winlijnen Diamond Monkeys
Winlines

Grafisch komt de slot op een lage score uit, want het lijkt gemaakt in de jaren 90, maar speltechnisch werkt het perfect.

Een extra bonus punt verdient deze gokkast door de 50 winlijnen die actief zijn. Het liefste heb ik zoveel mogelijk winlijnen en word ik niet vrolijk van enkele winlijnen. Hier dus 50 winlijnen en kan je je lol zeker op!

Bonusspin Help Amatic Onetime
Bonusspins

Het bonusspel bij Diamond Monkey

Zoals gezegd draait het hier om het bonusspel en dit betekent dan ook dat het enorm hard kan gaan. Ik heb ook filmpjes opgenomen die op het OneTime Youtube account staan en hierbij kun je zien dat winsten van 50 tot 100x je inzet niets bijzonders zijn als het gaat lopen.

Hoe werkt het bonusspel precies? Je moet als eerste drie aapjes (scatter en wild symbool) op je scherm krijgen en deze zit alleen op rol 1, rol 3 en rol 5.

Bijzonder is dat de rollen niet langzamer gaan draaien als je eenmaal 2 scatter symbolen krijgt, iets wat bij bijna alle andere online speelautomaten die ik heb gespeeld wel het geval is.

Daarna kom je bij een soort rad van fortuin waar je 'gelukssymbool' wordt gekozen en dit kan je zeker ook geluk brengen.

Als je gelukssymbool daarna in een van de 10 vrije spelen op je scherm komt dan zal alles onder dit symbool veranderen in hetzelfde symbool en heb je ook andere winlijnen die van toepassing zijn.

Het makkelijkste zou zijn dit moet je zelf meemaken om goed te snappen, maar onderaan deze review vind je ook een filmpje van me waardoor het makkelijk te begrijpen is.

In totaal heb ik in 500 spins 5 x het bonusspel gehad, dus 1x op de 100 spins en dat is heel netjes, zeker als je ziet dat de prijzen enorm kunnen zijn. Mijn grootste bonus winst was namelijk maar liefst 129,60 euro bij Diamond Monkey!

Wild En Scatter Symbolen Onetime
Wild en Scatter Symbolen

Wat gebeurt er als je prijs hebt?

Als je een prijsje wint in het spel gebeurt er in mijn ogen iets irritants en vertragends. De prijs wordt namelijk opgeteld en daarna met een uitbetalings geluidje toegevoegd aan je saldo.

Als dit een bedrag is van 50 euro dan heb je er vrede mee, maar het gebeurt ook als je 60 cent wint en dan voelt het meer vertragend dan dat je er blij mee bent.

Al me al dus positieve punten en wat mindere punten bij deze online gokkast. Ik heb persoonlijk erg veel plezier beleefd aan het spelen hiervan en de spanning van de bonusgames is echt enorm vanwege de hoge bonus die je kunt winnen.

Daarbij kun je ook nog gebruik maken van een deposit bonus bij het online casino waardoor je een dubbele winst kunt maken!

De return to player (RTP) van deze online gokkast is door Amatic vastgesteld op 96% zoals alle slots van Amatic.

on air