Divine Showdown Spelen

Divine Showdown: boordevol minigames

Divine Showdown is een typische slot van Play'n Go, mede omdat ze ook hier gebruik maken van goden. Deze online videoslot beschikt over de vier machtigste personages uit de mythologie.

Divine Showdown Spelen

Divine Showdown

Divine Showdown
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,2%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Play N Go
Winplan
Winplan

Divine showdown

Divine Showdown bestaat uit vijf rollen, met op iedere rol drie symbolen. Het slot bevat de belangrijkste personen uit bekende mythologieën en deze personages zijn tevens de best betalende symbolen. Het zijn de zogenaamde premium symbolen.

Naast de premium symbolen beschikt het slot over de zogenaamde kaartsymbolen (A t/m 10) die in het meest gunstige geval iets meer dan twee keer de inzet betaalt. Het best betalende premium symbool daarentegen kan tot 16 x de inzet betalen. Daarvoor moet je wel 5 x een Thor in beeld krijgen.

Naast de bovengenoemde symbolen, beschikt dit slot over een WILD-symbool, in dit geval het zwaard. Deze wild kan ieder premium en kaartsymbool vervangen om zo tot een combinatie te komen. Echter kan dit symbool niet worden gebruikt om de scatter te vervangen.

Verder is er bovenaan het spel een multiplier te vinden. Deze kan op een willekeurig moment actief worden en een multiplier toekennen, tussen de x2 en x10, waardoor je winsten een flinke boost kunnen krijgen.

Het uitbetalingspercentage staat op 96,20%, dit is het hoogst haalbare. Online casino's kunnen er ook voor kiezen iets lager in te zetten. Het uitbetalingspercentage is aardig hoog te noemen. Verder is dit hoog volatiele slot. Uitbetalingen kunnen lange tijd uitblijven, maar kunnen, wanneer ze vallen, in dit geval wel erg hoog uitvallen.

Ervaringen

Dit slot heeft veel weg van andere Play'n GO slots. Toch weten ze ons iedere keer weer te verrassen met mooie verrassende aanpassingen in het al bestaande werk.

Zo waren we onder de indruk van de battles en vinden we het geinig dat je tot het oneindige spins kunt krijgen, op het moment dat je niet verliest. En het feit dat we een big win wisten te halen, speelt natuurlijk ook een beetje mee.

Powerspin

We zien wel vaker bij de spellen van Play'n GO dat er zogenaamde minigames zijn. In dit geval kan er bij iedere draai een random god worden aangewend om zijn of haar magische krachten te laten zien. Dit kan leuke winsten opleveren. Iedere god heeft eigen krachten:

  • Wukong: zorgt voor een of meerdere rollen die wild worden
  • Anubis: 1 of 2 symbolen worden wild voor de spin
  • Athena: 3 rollen worden gesynchroniseerd
  • Thor: Alle premium symbolen worden omgezet in Thor-symbolen
Free Spins

Bonusspel

Gratis spins worden geactiveerd bij 3 of meer scatters. Zelf hebben we vrij snel in het begin al vrije spellen gekregen. Gek genoeg kwam daar nul resultaat uit. Om het goed te maken, kregen we vrij kort daarna opnieuw de bonus, met een buitengewoon mooi resultaat tot gevolg.

Zodra je de free spins modus actief hebt gekregen, moet je bepalen welke god je kiest. De verkozen god komt aan de linkerkant te staan. Vervolgens gaat er een wiel draaien en wordt bepaald of er een vrije draai wordt toegekend of dat het gekozen personage moet vechten tegen een ander personage.

In het geval je een gratis draai krijgt, krijgt die spin de kracht van de desbetreffende personage. Na deze spin, start het riedeltje opnieuw. Voordeel van een dergelijke gratis draai is dat je geen leven kunt verliezen, iets wat in de battle wel het geval kan zijn.

Mocht je in een battle verliezen, dan wordt de magische kracht van dat personage toegepast op de draai, maar verlies je wel een leven. Verlies je drie levens, dan stopt de feature.

Alles over online slots & gokkasten

on air