DPCC Logo

Dolphin's Pearl: Cash Connection

In de gokkast Dolphin's Pearl: Cash Connection van Greentube duik je naar de zeebodem op zoek naar geld en parels. Maak winnende combinaties met de mooiste zeedieren, verzamel parels met geldbedragen en maak jacht op een van de vier jackpots.

DPCC Logo

Dolphins Pearl: Cash Connection

Dolphins Pearl: Cash Connection
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95%
Max. vermenigvuldiger
900
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
10
Greentube Wordmark Green

Dolphin's Pearl: Cash Connection is een variatie op de Dolphin's Pearl Deluxe slot. Het grootste verschil is dat in Dolphin's Pearl: Cash Connection geen scatter symbolen voorkomen die gratis spins toekennen, maar dat deze vervangen zijn door parels met geldbedragen.

Zes van deze parels in beeld betekent de Lock & Spin feature, waarin verschillende bedragen kunnen worden gewonnen. Ook maak je met deze feature kans op een jackpot. Een spannende toevoeging aan deze slot dus! Dolphin's Pearl: Cash Connection is in Nederland exclusief bij BetCity te spelen.

DPCC Speelveld
Het speelveld van Dolphin's Pearl: Cash Connection

Hoe werkt Dolphin's Pearl: Cash Connection?

Dolphin's Pearl: Cash Connection kent twee belangrijke onderdelen. Aan de ene kant heb je het basisspel, waarin je winnende combinaties hoopt te draaien op de tien winlijnen. Aan de andere kant heb je de Lock & Spin feature, waarin je een mooi geldbedrag en mogelijk zelfs een jackpot hoopt te winnen.

De slot heeft een speelveld van vijf rollen met elk drie symbolen. Je speelt met een inzet tussen de €0,20 en €50 per spin. 

Het basisspel

Het basisspel van Dolphin's Pearl: Cash Connection is redelijk eenvoudig. Je wil zoveel mogelijk winnende combinaties draaien op de tien winlijnen. Deze winlijnen staan vast, dus je kunt hier zelf niets aan veranderen. De winlijnen lopen van links naar rechts over het veld en elke winnende combinatie begint dus op de linker rol.

De laagste symbolen zijn de welbekende kaartsymbolen 9-10-J-Q-K-A. Van de 9 heb je er minstens twee naast elkaar op een winlijn nodig, van de andere lage symbolen heb je er minstens drie nodig voor een winnende combinatie.

Ook van het hogere zeepaardje en verschillende vissen zijn drie dezelfde naast elkaar op een winlijn nodig om iets te winnen. De hoogste twee symbolen zijn een kreeft en een rog. Van deze zeedieren heb je er wel slechts twee nodig voor een uitbetaling. 

Naast deze symbolen doen er nog twee symbolen mee in het basisspel van Dolphin's Pearl: Cash Connection. De dolfijn kan natuurlijk niet ontbreken. Dit is het wild symbool en vervangt alle andere symbolen, behalve de parels. Als de dolfijn een winnende combinatie aanvult, wordt de winst van die combinatie verdubbeld. Zelf levert de dolfijn bij minstens twee stuks naast elkaar op een winlijn ook een bedrag op.

Parel symbool

Het laatste symbolen dat je op je speelveld ziet verschijnen is een parel. Deze parel heeft een geldbedrag bij zich. Dit bedrag ligt tussen de 1x en 100x de totale inzet waarmee gespeeld wordt.

Ook de woorden MINI, MINOR en MAJOR kunnen op een parel staan. Deze verwijzen elk naar een jackpot. Om de geldbedragen of jackpots te cashen heb je minstens zes parels tegelijkertijd op je speelveld nodig. Hiermee wordt namelijk de Lock & Spin feature geactiveerd.

De lock & spin feature

De Lock & Spin feature in Dolphin's Pearl: Cash Connection is jouw toegang naar het grote geld. Deze slot kent vier jackpots. De laagste twee, de Mini en de Minor, hebben een vaststaande waarde van 10x en 50x de totale inzet.

De twee hoogste jackpots, de Major en de Grand, zijn progressief en lopen dus in waarde op. De Major begint op een waarde van €2.500 en de Grand heeft minstens een waarde van €15.000, maar ze kunnen dus beide veel meer waard worden.

Wat moet je nou doen om kans te maken op zo'n geldbedrag? Zoals je hierboven al las, moeten er zes van deze parels tegelijkertijd vallen in het bonusspel om de Lock & Spin feature te activeren. Als dit gebeurt worden de rollen tijdelijk vervangen door andere rollen. Deze bevatten alleen lege vakjes en parels.

Alle parels die in beeld staan worden vastgezet en de rest van de vakjes spint opnieuw. Je krijgt in eerste instantie drie respins. Valt er tijdens een respin nogmaals minstens één parel? Dan wordt deze parel vastgehouden en wordt het aantal respins teruggezet op drie. Zo gaat het net zolang door totdat het hele veld gevuld is met parels of dat er in de respins geen nieuwe parel meer gevallen is. 

Zijn de respins op of is het hele speelveld gevuld met parels? Dan worden nu alle geldbedragen die op de parels te zien zijn bij elkaar opgeteld en aan je uitbetaald. Als er een jackpot-parel tussen zit, krijg je het bedrag van die jackpot. Heeft het hele veld zich met parels gevuld? Dan heb je pas echt geluk en win je de Grand jackpot!

111 spins op Dolphin's Pearl: Cash Connection

Voor deze review hebben we 111 spins op Dolphin's Pearl: Cash Connection gespeeld. We speelden met de minimale inzet van €0,20 bij BetCity, waar je deze slot nu exclusief kunt spelen. Tijdens deze 111 spins kregen we maar liefst drie keer de Lock & Spin feature.

Helaas viel de opbrengst van de feature wat tegen. Even zaten we heel erg in spanning, aangezien veertien van de vijftien vakjes gevuld waren met parels. Zou die Grand jackpot nou zomaar vallen…? Maar helaas bleef het vijftiende vakje leeg. Wel valt de Mini jackpot, die bij onze inzet €2 waard is, tweemaal. Uiteindelijk sluiten we de 111 spins af met een verlies van €4,64.

Conclusie

Dolphin's Pearl: Cash Connection is een spannende slot om te spelen. Hoewel het basisspel niet heel bijzonder is, maakt de Lock & Spin feature heel veel goed. Je bent constant aan het wachten op de parels in de hoop dat je er een mooi bedrag mee binnen sleept.

Gelukkig hoef je vaak niet zo lang te wachten tot je de feature activeert. Dit betekent niet meteen dat je er ook veel mee wint, maar je zit zeker op het puntje van je stoel te kijken welke parels het beeld binnen zullen vallen. Spannend!

on air