Resterende Geld

Dolphin's Pearl Deluxe van Greentube

Dolphin's Pearl Deluxe is net als Lord of the Ocean een slot gegoten in een zee thema. Het spel vindt plaats in de zee en hier zul je als speler dan ook van alles tegenkomen wat met de zee te maken heeft.

Deze slot is een opvolger van de populaire slot Dolphin's Pearl. Het verschil met  zit hem in het aantal winlijnen als ook de verbeterde grafische elementen.

Resterende Geld

Dolphins Pearl: Deluxe

Dolphins Pearl: Deluxe
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95,13%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
10
Greentube Wordmark Green
Winlijn 1
Winlijn

Hoe werkt Dolphin's Pearl Deluxe?

Dolphin's Pearl Deluxe beschikt – net als vele andere Greentube klassiekers – over 5 rollen met 3 symbolen per rol en 10 winlijnen. En zoals we gewend zijn is er de mogelijkheid het aantal winlijnen zelf in te stellen. Spelen kun je vanaf €0,10 per draai en als highroller kun je hier ook goed uit de voeten met €50 per spin.

Als we dieper erin duiken zien we verschillende symbolen voorbij komen. Het zijn allemaal zee-gerelateerde symbolen, zoals de kreeft, een zeepaardje, oester en natuurlijk de dolfijn. Buiten deze premium-symbolen om, heeft de slot een aantal klassieke symbolen in huis (9,10,J,Q,K,A). Hoe hoger de kaart, des te meer je krijgt uitbetaald!

Dolphin's Pearl Deluxe draait om de dolfijn en deze is wild en kan dus worden gezien als een joker. Voorbeeld: een combinatie met twee Azen en een dolfijn telt als een winlijn. En het wordt nog mooier, aangezien een winlijn gecompleteerd met een dolfijn verdubbeld wordt.

De dolfijn is tot veel in staat, maar vervangt niet het scatter-symbool in het spel. Naast dat de dolfijn als een joker kan dienen, is het ook nog eens het best betaalde symbool. In het geval een winlijn louter over dolfijnen beschikt, kan de kast flink rinkelen. Op inzet €0,10 kun je met 5 dolfijnen in een winlijn maar liefst €90 bijschrijven. Dat is welgeteld 900x de inzet!

Naast de hoofdpersoon, de dolfijn heeft deze slot nog een ander symbool, waar veel spelers warm voor lopen: de scatter. Bij deze slot is dat de oester.

Dophins Pearl Deluxe Freespins
Dolphin's Pearl Deluxe Freespins

Dolphin's Pearl Deluxe: 15 freespins met 'multiplier'

De oester heeft bij deze slot een scatter-functie: het komt er op neer dat de oester niet in een winlijn hoeft te staan om een winst, anderzijds freespins op te mogen strijken. Bij 2 oesters in beeld win je een geldprijs, maar het echte feest start pas vanaf 3 oesters in beeld. Bij 3 oesters of meer, krijg je namelijk 15 freespins. Dit houdt in dat je 15 keer gratis mag draaien, zonder dat het je maar iets kost. Naast dat je 15 keer gratis mag draaien, worden alle prijzen met 3 vermenigvuldigd.

250 spins op Dolphin's Pearl Deluxe

We hebben voor deze beoordeling 250 spins gedaan met een inzet van €0,10 per spin.

Lange tijd was het akelig stil en zagen we de prijzen niet hoger uitvallen dan €0,40. Pas na 100 draaien kwam hier een klein beetje verandering in, we kregen de eerste 15 freespins voor onze kiezen. Maar ook hier was het geen spektakel van jewelste. We kregen tot meerdere keren 2 keer het scatter-symbool in beeld, goed voor €0,60 per spin. Het resultaat uit deze sessie: €2,90 (14,5x de inzet)

Resterende Geld
Resterende geld

We stonden na de eerste freespins een kleine €5 in de min, dus we moesten er hard aan trekken om weer in de groene cijfers te komen. Helaas dacht deze slot daar anders over en was het lange tijd helemaal niets. Tot op een gegeven moment een mooie prijs voorbij kwam van 10x de inzet en kregen we zelfs een belletje te horen, waarmee nog eens eens duidelijk werd dat het om ene mooie prijs ging.

Daarna wonnen we bij iedere spin wel iets en mochten we op spin 210 zelfs vrije draaien tot ons nemen. Deze sessie was wel even anders dan de eerste gratis draaien, aangezien we 62x onze inzet wisten te behalen (€6,20). Daarmee stonden we direct nog maar een halve euro in de min!

De resterende 40 draaien waren magertjes, maar er was toch nog een lichtpuntje, want we wisten op de valreep nog even €1,20 in een spin te hitten.

Voor deze review van Dolphin's Pearl Deluxe zijn er 250 spins gespeeld van elk €0,10

Aantal keren free games: 2

Gemiddelde winst uit de free games: €4,55 (22,75 x inzet)

Totaal winst/verlies: -€2,40

Conclusie

Deze slot is zoals we die kennen van Greentube Novomatic. Geen speciale features en mooi vormgegeven symbolen. alles is wat magertjes en kan niet echt opboksen tegen slots van Netent. Wel is er zeker een doelgroep te vinden voor deze slots. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de slots van Greentube nogal een grillig karakter hebben. Je kunt lange tijd niets winnen, maar als de slot begint te lopen is het vaak vuurwerk.

De geluiden die we hoorden zijn bekend voor veel spelers. Er is geen achtergrondmuziekje aanwezig tijdens het spinnen, enkel de freespins wordt begeleid met een muziekje. Het begeleidende deuntje tijdens de freespins is erg vrolijk en sluit goed aan bij het zee-thema.

De meeste slots van Greentube Novomatic hebben een gamble-functie, echter op deze slot ontbrak die.

Deze slot is ons redelijk goed bevallen, leuk om even on the side te spelen!

on air