Donuts Maingame

Donuts: online videoslot van Big Time Gaming

De Donuts slot van Big Time Gaming is de perfecte gokkast voor de zoetekauwen onder ons! Met 256 winkansen en een minimale inzet van €0,05, is deze gokkast geschikt voor iedereen. De maximale bet is €10 en Donuts kent een uitbetalingspercentage van 96,54%. Het leuke aan deze gokkast is dat je pas na de spin weet hoe veel je echt gaat winnen. Dat maakt deze gokkast extra uniek. Wil je weten of ik een mooie win heb gepakt op deze slot? Lees dan snel verder!

Donuts Maingame

Donuts

Donuts
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Uitbetalingspercentage
96,54%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,05
Maximale inzet
€ 10
Aantal winlijnen
256
Big Time Gaming

Look and feel van Donuts

Bij sommige slots denk je gelijk van; ja, dat zit goed in elkaar! Dat is precies ook wat ik dacht. Het thema van deze gokkast is natuurlijk donuts en heeft wat weg van een ouderwetse Amerikaanse diner langs de snelweg.

Je weet wel, zo'n wegrestaurant die je ook altijd in films ziet met een chagrijnige serveerster. Het past deze slot goed en de mierzoete lekkernijen en prachtige kleuren geven gelijk het goede gevoel!

Overigens is deze slot voorzien van alle inzetopties, zoals auto spin, loss limit en een single win limit. Als je dus lekker op de automatische piloot wil spelen is dat geen probleem bij deze online videoslot, want je kan tot 100 spins automatisch laten spelen.

Uitbetalingen Donuts
Uitbetalingen Donuts Gokkast

Het basisspel van Donuts

Donuts is een klassieke Big Time Gaming gokkast zonder winlijnen. Deze slot geeft winnende lijnen zo lang je van links naar rechts combinaties maakt.

De donuts van deze gokkast zijn de beste symbolen en leveren het meeste op. Daarnaast heeft deze slot ook symbolen van 9 tot en met A. Big Time Gaming heeft met Donuts iets slims gedaan, namelijk donut boxes toegevoegd.

Als je een doos met donuts krijgt, weet je van te voren niet hoe veel er in zitten. Dit kan een wild zijn (2x, 3x of 4x) of 1, 2, 3 of 4 donuts. De boxes worden pas na de spin opengemaakt, waardoor het dus even duurt voordat je weet wat je wint.

Een paar goede dozen in combinaties met Wilds kan voor erg grote winsten zorgen. Zelf pakte ik in een van de eerste spins al een uitbetaling van 120x!

Donut bonus!

Na ongeveer 50 spins kreeg ik al de eerste keer drie gouden donuts op mijn scherm. De geluidseffecten worden bij elke gouden donut steeds spannender en als je de derde krijgt ben je spekkoper!

Het leuke aan de bonusgame van Donuts is dat er eerst nog een spel gespeeld wordt om te bepalen hoeveel free games je krijgt en tegen welke multiplier.

Bonus Donuts
Eerste bonusgame

Gouden donuts!

Je begint met 3 spins in dit spel en elke keer als er een gouden donut valt begin je weer op 3 spins. Dit gaat net zo lang door totdat je geen gouden donuts meer hebt en daarna gaat de echte bonusgame beginnen.

Uiteindelijk pakte ik 12 free spins met een multiplier van 11x. Deze slot heeft een grote potentie en ook multipliers van 50x zijn gewoon mogelijk. Helaas was mijn succes niet zo groot bij de bonusgame.

De multiplier blijft de gehele bonusgame geldig en het is ook mogelijk om extra free spins te winnen. Bij 2,3 of 4 gouden donuts win je 10, 20 of zelfs 30 extra spins!

Bonusgame Donut
Bonusgame Donut

Review Donuts

Ik heb erg veel plezier gehad tijdens het spelen van Donuts. Big Time Gaming heeft hier een leuke slot neergezet. Nee, het is geen gokkast die je wegblaast met mooie muziek en special effects, maar wel een gokkast die blijft hangen!

Vooral de donut boxes maken het basisspel erg interessant. Pas als alle dozen open zijn weet je wat je precies hebt gewonnen. Ondanks dat ik tijdens het basisspel niet heel veel geluk had, heb ik toch een paar mooie wins behaald in het basisspel. Een erg dikke voldoende voor deze Donuts gokkast!

on air