Uitleg Bonus Game Online Slot Dr Watts Up

Dr Watts Up: een videoslot van Microgaming [review]

Dr Watts Up is een online slot van Microgaming en zoals we dat gewend zijn bij de meeste andere online slots van Microgaming heeft ook Dr Watts Up 243 verschillende winlijnen. De inzetrange ligt tussen de €0,30 en €120,- per spin.

Met een maximale inzet van €120,- per spin is deze online slot ook geschikt voor de high rollers. Je inzet kun je verlagen of verhogen door de coin value of het level aan te passen.

Verder is de draaisnelheid van de rollen normaal en zijn de achtergrondgeluiden niet vervelend.

Uitleg Bonus Game Online Slot Dr Watts Up

Bonus en free spins in Dr Watts Up

Hier wordt elke slotliefhebber warm van een online slot die zowel een bonusgame heeft als free games. De bonus wordt geactiveerd bij 3 bonus symbolen van een laboratoriumrat.

De bonus symbolen kunnen voorkomen in de rollen 1, 3 en 5. De symbolen van de free games kunnen in elke rol voorkomen en hiervan heb je er ook minimaal 3 nodig.

Buiten de free games en bonus game heeft deze online slot ook nog een wild symbool. Het wild symbool is een symbool met de letters Dr Watts Up erin.

Free games in Dr Watts Up

De free games worden geactiveerd bij 3 of meer symbolen van een molecule cirkel. 3 scatter symbolen leveren 10 free games op, 4 stuks zijn goed voor 15 free games en 5 scatter symbolen leveren je 20 free games op + 50 keer je inzet.

Tijdens de free games staat er een soort kanon boven de rijen met symbolen. Dit kanon zal voordat elke free spin begint een rij veranderen in wild symbolen. Hierdoor wordt de kans dat je wat wint groter, maar ook de spanning stijgt.

Uitleg Bonus Game Online Slot Dr Watts Up
Uitleg bonus game

Bonus

De bonus begint als je in de rijen 1, 3 en 5 het symbool van een laboratoriumrat hebt gekregen. Tijdens de bonus zie je links van het scherm 2 professoren staan die wat aan de computer zijn aan het frutselen.

Tijdens de bonus mag je 2 reageerbuisjes kiezen hierna zal de laboratoriumrat veranderen in een ander dier/mens. Dit zal vervolgens een prijs opleveren, ben je niet tevreden over de prijs dan mag je ervoor kiezen om opnieuw 2 reageerbuisjes aan te klikken.

In het totaal mag je 2 keer de aangeboden prijs afwijzen. De eerste keer dat ik deze bonus heb gekregen kreeg ik een prijs van €42,- ( met een inzet van €1,20 ) en heb deze ook gepakt aangezien het toch 35 keer mijn inzet was.

De andere keren dat ik de bonus heb gekregen varieerde de prijzen van €9,- tot €42,-

Mijn review over de online slot Dr Watts Up

Deze online slot van Microgaming is echt een aanrader. Een online slot met een bonus game en free games is toch echt een pluspunt. Tijdens de free games heb ik ook nog eens flink gewonnen aangezien de rij met wild symbolen vaak goed viel.

De bonus game was kort, maar wel erg grappig. De 243 verschillende winlijnen vond ik ook erg leuk, maar natuurlijk zijn er ook slotliefhebbers die liever online slots spelen met minder winlijnen.

Enkele online slots van met minder winlijnen.

Statistieken

Voor deze review zijn er 500 spins gespeeld van elk €1,20 in het online casino.

Aantal keren free games: 5

Aantal keren bonus game: 4

Grootste winst uit free games: €158,20

Totaal winst/verlies: Plus €257,80

De bonus en free games waren mij goed gezind en hierdoor heb ik een leuke winst overgehouden. Had ik geen winst overgehouden aan deze online slot dan had ik deze hetzelfde beoordeeld, want uiteindelijk gaat het om het speelplezier. Bij het spelen van een online slot weet je namelijk dat je achterloopt op het huis.

on air