Dragon Born

Dragon Born van Big Time Gaming

De Dragon Born gokkast van Big Time Gaming ziet er prachtig uit en zit vol met Ridders, vuurspuwende dragen, schilden en edelstenen. Een fraaie gokkast die zo in Game of Thrones zou passen!

Zoals we gewend zijn van Big Time Gaming is dit eens slot met MegaWays en 117.649 winlijnen over 6 reels. Het uitbetalingspercentage is met 95% aan de lage kant, maar je kunt wel tot 50(!) free spins winnen!

Dat maakt het dus zeker de moeite waard om deze prachtige slot te proberen. Lees snel verder om er achter te komen hoeveel Dragon Born ons heeft opgeleverd!

Dragon Born

Dragon Born

Dragon Born
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Uitbetalingspercentage
95%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 10
Aantal winlijnen
117649
Big Time Gaming

Het basisspel van Dragon Born

Dragon Born kun je al spelen vanaf €0,20 per spin, wat de gokkast geschikt maakt voor de kleine gokker. Wil je liever wat meer inzetten? Dan kun je maximaal €10 per bet spelen, wat ons meer dan genoeg lijkt!

De slot en symbolen zien er prachtig uit en ook bij de grotere symbolen is aandacht besteedt aan de vormgeving. De best betaalde symbolen van Dragon Born zijn de draken, edelstenen en banieren. De draak is het best betaalde symbool en zes stuks geven een uitbetaling van 50x je inzet! Uiteraard is de draak wel zeldzaam in het spel.

Dankzij het MegaWays systeem is elke spin spannend, omdat je niet direct weet hoeveel kans je maakt om iets te winnen. Dit maakt elke spin anders en daardoor gaat Dragonborn dus zeker niet vervelen.

Full Reel Wilds Dragon Born
Full Reel Wilds

Full Reel Wilds

Deze gokkast heeft een enorm potentieel en dat zijn de full reel wilds. Je kunt deze namelijk random krijgen en bieden een maximale multiplier van 7x. Maaaaar….

Als het je lukt om twee wild reels naast elkaar te krijgen, dan vermenigvuldigen de multipliers elkaar. Als je dus op reel 2 en 3 beiden een multiplier van 7x krijgt, dan is de totale multiplier van je spin dus 49x(!).

Zelfs bij de kleinste uitbetaling wordt dit een mooi bedrag. Deze wilds kunnen voorkomen op reel 2 tot en met 6. Ik heb lang gespeeld, maar helaas heb ik geen mooie multiplier combinatie weten et behalen.

Free Games Dragon Born
Start Freespins

Dragon Born bonusgame

Na enige tijd spelen lukt het me om drie diamanten te verzamelen. Bij drie diamanten krijg je altijd 6 free spins. Dit aantal loopt bij meerdere diamanten flink op:

  • 3 diamanten: 6 free spins;
  • 4 diamanten: 12 free spins;
  • 5 diamanten: 25 free spins;
  • 6 diamanten: 50 free spins.

Tijdens de 500 spins die ik op deze gokkast heb gespeeld heb ik maar een enkele keer de drie diamanten te pakken gekregen. Zoals je kunt zien hieronder in het screenshot heb ik daarbij ook niet veel gewonnen ;).

Dragon Born Review Free Games
Free games

Extra spins!

Gelukkig kun je tijdens de free games op Dragon Born nog wel extra spins winnen. Bij elke diamant krijg je namelijk een extra spin. Dit aantal is niet beperkt, dus in theorie heb je een oneindige mogelijkheid op free spins!

Daarnaast heb je bij de free spins op alle zes de reels altijd 7 symbolen, zodat je extra veel kans maakt om te winnen. In het standaard spel kan dit bijvoorbeeld ook 2 symbolen zijn.

Review Dragon Born

Ik heb me zeker niet verveeld tijdens het spelen van Dragon Born! Big Time Gaming heeft hier zeker niet zijn beste slot neergezet, maar de gokkast heeft genoeg mogelijkheden.

Helaas heb ik niet veel free spins gewonnen en bleven de grote multipliers ook weg. Wat ik wel een nadeel vindt, is het lage uitbetalingspercentage van deze gokkast van 95%.

Big Time Gaming heeft namelijk ook online slots die tegen de 97% aanlopen en daar maak je toch net wat meer kans op een mooi bedrag! Ik heb een klein verlies geleden tijdens het spelen op deze slot, maar wel vaak genoeg tussendoor wins gehad.

on air