Foto Elements Slot Onetime

Elements van NetEnt: een interessante slot

De slot Elements is gemaakt door Netent en heeft de standaard dingen die we van Netent gewend zijn zoals: instelbare autospin, mooi intro filmpje, leuke geluiden. Mijn aandacht was meteen getrokken door al deze pluspunten.

Foto Elements Slot Onetime

Elements

Elements
Onetime's oordeel
4,4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Logo Netent Onetime

Elements slot: spelen vanaf 20 cent

De online slot is te spelen in diverse online casino's, met een minimum inzet van 20 cent en een maximum inzet van 200 euro.

Zoals gebruikelijk zal ik 500 spins spelen van 1 euro, om een goed beeld te krijgen van de slot Elements. Wat erg leuk was is dat je bij deze slot de rollen niet ziet draaien, maar er gebruikt wordt gemaakt van een valsysteem zo vallen de symbolen elke ronde opnieuw op je scherm.

Voor mijn gevoel is dit sneller dan bijvoorbeeld de spins bij: Jimi Hendrix, South park reel chaos, AlohaZombies. Dit is weer eens wat anders dan de gebruikelijke rollen die je ziet draaien en dan stoppen.

Elements Freefalls
Free Falls

Free games

Zoals eerder verteld, zijn er 4 verschillende free games te behalen. Elke free game heeft wat speciaals, waardoor de kans op een big win aanzienlijk groter wordt. Hierdoor worden de free games extra spannend. Dit is zeker een pluspunt voor een online slot.

Wat redelijk uniek is dat deze free games niet geactiveerd worden bij 3 of meer scatter symbolen. Bij veel andere online gokkasten die ik getest heb was dit wel het geval.

Bij de online slot Elements zul je free games krijgen als er 4 keer achter elkaar een win is ontstaan. Als er een win is ontstaan zullen deze symbolen ontploffen en de rest van de symbolen door vallen en opgevuld worden met nieuwe symbolen.

Lukt je dit om op deze manier 4 keer achter elkaar een win te krijgen dan krijg je free games. Welke free games je krijgt is afhankelijk van de laatste win van de 4.

Er wordt gekeken welke symbolen het meeste voorkwamen in je win en hierdoor krijg je de bijbehorende bonus. Onder aan deze review staat een video waarin ik de Fire storm wild bonus krijg en vooraf gaan hoe ik deze heb gekregen.

Payl
Paylines Elements

Dit lijken mij de leukste en spannendste free games, helaas heb ik deze free games niet gekregen gedurende mijn 500 spins. Bij deze bonus veranderen alle wild symbolen in volledige rijen met wild symbolen.

De wild symbolen kunnen voorkomen in de kolommen 2,3, en 4 helaas dus niet in de eerste kolom. De eventueel verkregen kolommen met wilds blijven gedurende 1 free game staan.

Deze bonus heb ik 2 keer gekregen in mijn 500 spins en was helaas de enige bonus die ik heb gekregen. Er kunnen wild symbolen voorkomen in de kolommen 2,3 en 4 net zoals bij de Water storm wild bonus.

Alleen zullen ze nu niet veranderen in hele kolommen met wild symbolen, maar komen er 2 wild symbolen bij aangrenzend aan de gene wat er al was. Dit kan alle kanten uit zijn, maar ook uitwijken naar kolom 1 en 5.

Mocht je in de 2 de kolom een wild symbool krijgen kan er dus ook een wild symbool bijkomen in de eerste kolom. Onder aan deze review is er ook een video te zien waarin ik de Fire storm wild bonus krijg.

Elements Avalanche Onetime
Avalanchemeter

Deze bonus zal er voor zorgen dat je de eerste free game meteen 2 wild symbolen krijgt die gedurende de volledige 10 free games blijven staan. Alleen de plaats van deze 2 wild symbolen zal elke ronde verschillen. Met deze bonus is het natuurlijk ook mogelijk een big win te krijgen aangezien de wild symbolen soms erg gunstig zullen vallen.

Tijdens deze free games kunnen er wild symbolen voorkomen in de kolommen 2, 3 of 4 ook hier helaas niet in kolommen 1 en 5. De wild symbolen blijven maximaal 3 free games staan. Als ze elke free game opnieuw in een winlijn staan anders zullen ze eerder verdwijnen.

Wat ik mooi vind aan deze online slot is dat je bij elke win van free games eerst een filmpje zult zien. Zo heeft elke bonus een eigen filmpje.

Mijn review over online slot Elements

Ik heb enorm genoten van het spelen op deze online slot genaamd Elements. Voornamelijk de verschillende bonussen en de achtergrond geluiden maakte het voor mij een spannende slot.

Helaas heb ik de bonus maar 2 keer gekregen op 500 spins een klein minpuntje. Verder was het grote verlies ook erg jammer, maar dit kan natuurlijk een moment opname zijn geweest. Als slotliefhebber kan ik deze zeker aanraden.

Even de balans opmaken betreffende deze online slot Elements.

500 spins van elk 1 euro per spin

Aantal keren bonus: 2 keer

Winsten uit de Bonus: 34 euro en 26.30 euro

Totaal winst/verlies: -187.90 euro

Waarschijnlijk heb ik heel erg veel pech gehad met het spelen van deze online slot Elements want een verlies van 188 euro staat gelijk aan een uitbetalingspercentage van ongeveer 63%.

Terwijl Netent zegt dat deze online slot ongeveer een uitbetalingspercentage (return to player RTP) heeft van 97%. Helaas niet voor mij deze keer.

Wat vind jij van deze slot?

on air