Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo - knaller van een slot

Op advies van een andere videoslotspeler kwamen wij terecht bij een videoslot van Thunderkick; Videoslot Esqueleto Explosivo. Onze vorige ervaring met deze provider was zeer goed bij het spelen van andere videoslots. Of het deze slot gaat lukken onze verwachtingen waar te maken, lezen jullie hier!

Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Thunderkick
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
17
Tund

Spelen vanaf 10 cent op de Esqueleto Explosivo videoslot

Bij het aanklikken van deze videoslot verschijnt er een grote grijns op ons gezicht. We hebben te maken met een aparte omgeving van skeletten, die ons aankijken.

Zoals we al bij de vorige slot van Thunderkick hadden ervaren, konden we door op het fiche te drukken een uitklapscherm te voorschijn toveren met daarop alle mogelijke inzetten. Dit werkt erg prettig.

Deze slot kun je spelen tot een maximum van 100 dollar per druk op 17 winlijnen, waarbij de prijzen van links naar rechts op een winlijn moeten staan.

Vallende doodshoofden en een vrolijk deuntje

Bij het openen van deze slot valt direct op dat ze goed hun best hebben gedaan een mooie setting neer te zetten die ook nog eens heel erg uniek is. De muziek zou je in eerste instantie niet plaatsen bij de vallende doodskoppen.

Er klinken namelijk Mexicaans achtige vrolijk deuntjes, terwijl er vuurwerk op de achtergrond klinkt. Misschien heeft het te maken met het verdrijven van geesten door het vuurwerk.

De symbolen komen niet op de gebruikelijke manier in het beeld, maar vallen van boven naar beneden op het beeldscherm, waarbij er een luide knal door de speakers knalt.

Heb je prijs, dan ontploffen de skeletten en maken deze plaats voor een nieuwe lichting skeletten. Daarbij komt ook nog eens dat je bij prijs een vrolijk gitaarspel krijgt of een vrolijke noot uit één van de skeletten. Waanzinnig leuk verzonnen door de makers van Thunderkick!

Dropping Symbols Kopie
Dropping symbols

Features van videoslot Esqueleto Explosivo zijn simpel maar erg leuk!

Het frappante aan deze slot is dat deze door zijn eenvoud juist zo leuk is om te spelen. Juist omdat alles klopt aan deze slot. Het stukje entertainment is helemaal in orde bij deze videoslot!

Dropping symbols

Onlangs hadden we al eens een slot gespeeld in Las Vegas waarbij er symbolen ontplofte in een winnende lijn en plaats maakte voor nieuwe symbolen. Dit was op één van de bekende wheels of fortune videoslots. We vonden het toen al een leuke feature, aangezien op deze manier de prijzen leuk kunnen oplopen.

Zo ook bij deze videoslot. Eenmaal een aantal soortgelijke doodskoppen in een winlijn, zorgen voor een explosie. Wanneer de explosie over is, vallen er nieuwe skeletten naar beneden. Bij iedere winnende combinatie die ineens worden opgevolgd verschuift de multiplier onder in het beeld.

Mucho multiplier

Deze multiplier zorgt voor grotere winsten tot een maximum van 32X jouw winlijn! Wanneer er bij een bepaalde multiplier geen winnende combinatie wordt gemaakt, stopt de multiplier en begin je weer vanaf het begin.

Een leuke bijkomstigheid is het explosivo wildsymbool die je willekeurig kunt krijgen en die gewoon als wildsymbool werkt, maar daarnaast ook nog 8 omliggende symbolen meeneemt. En daar krijg je gratis een hele leuk deuntje bij!

In onderstaande video schieten we goed raak met een BIG WIN door de maximale multiplier te hitten in dit geval!

Wat vind jij van deze Thunderkick videoslot?

Conclusie videoslot Esqueleto Explosivo

De videoslot Esqueleto Explosivo is erg leuk om te spelen door zijn leuke features. Daarnaast is het erg vermakelijk doordat ze gebruik maken van leuke geluiden en symbolen. Deze videoslot heeft daarmee een erg hoog entertainment gehalte en je kunt nauwelijks stoppen met het spelen van deze super slot van Thunderkick.

Hij heeft daarmee ook een terechte eerste plek in de: Top 5 van beste videoslots van Thunderkick

on air