Free Spin Win Firefly Frenzy

Firefly Frenzy: online slot van Play'n GO

Een online gokkast waarbij je 10.000x je inzet kunt winnen trekt altijd de aandacht, en dat is precies wat de Firefly Frenzy gokkast van Play’n GO doet. In deze magische gokkast draait alles om de vuurvliegjes en de enorme bedragen die je kunt winnen. Lukt het jou om de vuurvliegjes om de maan te laten landen? Lees snel verder en kom er achter of het mij wel is gelukt!

Om te beginnen; Firefly Frenzy is een prachtige gokkast. Er is veel aandacht uitgegaan naar de vormgeving en geluiden van deze slot. Je hebt direct het gevoel dat je in een magisch sprookje terecht bent gekomen. Deze gokkast heeft 5 reels met ieder 4 symbolen. De gokkast heeft een RTP van 96,59%, wat zeker prima is.

Free Spin Win Firefly Frenzy

Firefly Frenzy

Firefly Frenzy
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
94,52%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,30
Maximale inzet
€ 90
Aantal winlijnen
30
Play N Go
Winlijnen Firefly Frenzy
Winplan

Ben je een lowroller? Dan kun je op deze gokkast spelen vanaf €0,30 per klik. Wil je wat ruiger spelen? Dan kan dat tot maximaal €90 per spin.

Firefly Frenzy heeft een aantal hoog betaalde symbolen. Dit zijn de bloemen en de paddenstoel, die er allemaal prachtig uit zien. De laag betaalde symbolen zijn kaartsymbolen, waarbij schoppen het meest uitbetaalt, daarna harten, ruiten en tenslotte klaveren. Hieronder kun je ook nog de winlijnen zien van de slot.

Firefly Wilds
Wilds

Firefly Wilds

Wanneer een van de vuurvliegjes in beeld komt, gaat de slot direct in de hogere versnelling. Elke vuurvlieg kan namelijk een multiplier hebben die elkaar versterken, tot een maximum van 243x(!), wat echt enorm veel is. In het voorbeeld hieronder zie je een spin van mij met een enkele wild, en tweemaal een 2x wild.

Een paar winlijnen kreeg ik dus 4x uitbetaald! Hoe vaak de firefly voorbij komt is niet te zeggen. De ene keer komt er eentje, de andere keer meerderen. Maar als ze komen ben je er zeker blij mee!

Free Spins Firefly Frenzy
Frenzy spins

Firefly Frenzy to the Moon

Uiteraard heeft deze prachtige Firefly Frenzy ook een eigen bonusgame. Bij veel gokkasten moet je bijvoorbeeld drie scattersymbolen verzamelen, voordat de bonus begint. Bij Firefly Frenzy zit het net iets anders in elkaar. Hierbij moet je namelijk eerst een maan in je scherm krijgen, en vervolgens ook nog de mazzel hebben dat er een vuurvliegje op terecht komt.

Lukt dat niet? Dan is de spin voorbij. Landen ze wel op de maan, dan worden de Frenzy Spins getriggerd. De meeste keren gaat de vuurvlieg niet op de maan zitten trouwens, iets wat erg frustrerend kan zijn. De reel waar de maan terecht komt krijgt overigens een andere kleur, zodat je weet dat er iets staat te gebeuren.

Free Spin Win Firefly Frenzy
Free spins

Toen ik eindelijk de bonusgame te pakken had bleek dat ik de twee wilds van mijn winnende spin mee nam naar de bonusgame. Ik kon dus een of meerdere wilds elke spin krijgen met een multiplier van 2x of 3x. Eenmaal zijn er twee van 3x naast elkaar terecht gekomen, waardoor ik mijn win 9x kreeg uitbetaald!

Helaas lukte het niet om de bonusgame verder uit te breiden door extra vuurvliegjes op de maan te landen. Ik won in totaal 21x mijn inzet op deze bonusgame. Niet heel erg veel als je het mij vraagt, maar dit is uiteraard een enkele bonusgame geweest.

Eindoordeel

De mooie Firefly Frenzy gokkast scoort een dikke voldoende. Als eerste voor het thema en de uitstraling, want alles is magisch aan deze slot. Het is geen stoere slot trouwens, dus wellicht is deze gokkast niet voor iedereen geschikt. Helaas ben ik helemaal leeg gelopen op deze gokkast, het geluk was niet aan mijn zijde.

Maar toch ga ik over een tijdje deze gokkast nog een keer proberen. Misschien ook wel omdat deze me doet denken aan Butterfly Staxx, ook een gokkast met zo’n magisch geluidje en thema. Over de bonusgame kan ik helaas niet veel zeggen want die heb ik niet gehad.

Alles over online slots & gokkasten

on air