Gamble Feature Online Slot Fish Party

Fish Party: online slot van Microgaming [review]

Net zoals veel andere online slots van Microgaming heeft ook Fish Party 243 winlijnen. Fish Party heeft 5 rijen met elk 3 symbolen. De draaisnelheid is normaal en er zijn leuke achtergrondgeluiden die me doen denken aan de film finding Nemo. De inzetrange bij deze online slot ligt tussen de €0,30 en €15,- per draai. Helaas is deze online slot dus niet echt geschikt voor de high rollers.

Het thema van deze online slot is de onderwaterwereld. In het verleden heb ik verschillende andere online slots gespeeld met hetzelfde thema en ben daarom erg benieuwd of deze online slot leuker is of juist minder leuk.

Gamble Feature Online Slot Fish Party

Fish Party

Fish Party
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,5%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,30
Maximale inzet
€ 13,5
Microgaming Logo

Free spins en extra's in Fish Party

Buiten de 243 winlijnen waarop je kunt winnen heeft deze online slot ook nog erg spannende free game.

Paytable Online Slot Fish Party
Uitbetalingstabel

Free games in Fish Party

De free games bij deze online slot worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Bij 2 scatter symbolen krijg je wel al de inzet terug, maar helaas wordt je nog niet beloond met de free games. Het scatter symbool bij deze online slot is een oester.

Tijdens de free games zijn er super stacked wilds. Ook zijn de 4 symbolen die het meeste opbrengen stacked. Dit wil zeggen dat het voor kan komen dat je volledige rijen vol hebt met dezelfde symbolen.

Een groot pluspunt is het feit dat je tijdens de free games ook nieuwe free games kunt winnen. Bij veel online slots is dit niet het geval.

Gamble

Bij deze online slot is er ook nog een mogelijkheid om na elke win te gamblen. Zelf doe ik dit niet om de simpele reden dat ik het niet helemaal vertrouw.

Een online slot heeft immers een bepaald RTP %, maar zodra je gaat gamblen ga je hiermee stoeien en dat lijkt me in het nadeel van de speler. Heb je hier een andere mening over dan mag je deze altijd plaatsen op het forum van OneTime.

Je kunt tijdens het gamblen kiezen voor rood of zwart, met een juist antwoordt verdubbel je de inzet.

Voor de echte gokkers is er ook nog een mogelijkheid om te gokken op klaveren, schoppen, harten of ruiten. Bij een juist antwoordt wordt je inzet verviervoudigd.

Mijn review over de online slot Fish Party

De online slot Fish Party heeft een erg leuk thema en erg vermakelijke achtergrondgeluiden. Met 243 winlijnen heb ik altijd meer spanning tijdens het spelen aangezien elke combinatie met een paar wild symbolen zomaar veel kan opleveren.

De free games kunnen erg winstgevend zijn en heel erg spannend. Helaas heb ik gedurende mijn 500 spins de free games maar 1 keer gekregen. Net zoals veel andere online slots van Microgaming kan ik ook de online slot Fish Party zeker aanraden.

Andere leuke online slots van Microgaming.

Eindresultaat

Tijdens het spelen van deze online slot heb ik mijn saldo volledig uit het oog verloren door het speelplezier dat deze online slot mij bracht. Achteraf is het natuurlijk wel leuk om te kijken wat deze online gokkast me heeft gekost of juist heeft opgeleverd.

Voor deze review heb ik 500 spins gespeeld van elk €1,20.

Aantal keren free games: 1

Winst uit free games: €91,-

Totaal winst/verlies: Min €35,-

Heb je nog vragen over deze slot, dan kun je deze stellen op het forum van OneTime.

on air