Land Kiezen Championscup Onetime

Football: Champions Cup slot van Netent [review]

Voor de review van Football: Champions Cup slot heb ik 250 spins gespeeld van elk 1 euro om een goed beeld te krijgen van deze online slot. Voordat je kunt spelen moet je eerst een land kiezen, dit heeft geen gevolgen met betrekking tot wat je kunt winnen.

Dus je bent vrij om jouw favoriete voetballand te kiezen. Er is ook een knop die jou een random land zal toekennen voor het geval dat je geen keuze kunt maken.

Land Kiezen Championscup Onetime

Football: Champions Cup

Football: Champions Cup
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,82%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Netent Icon
Payline 1
Betaallijnen

Football: Champions Cup slot: uitleg

De online speelautomaat heeft 5 rijen met elk 3 symbolen, een snelle draaisnelheid en een inzetrange van 20 cent tot 100 euro per spin. Verder is er op de achtergrond het geluid van publiek dat juigt, dit heb ik niet als storend ervaren. De verschillende winlijnen zijn hieronder te zien.

Free games en bonussen bij Football: Champions Cup slot

Natuurlijk kon het aan extra's niet ontbreken bij deze online slot van Netent. Zo zijn er free games en is is er een leuke bonus.

Payout Screen Onetime
Bonus game

Bonus

De bonus game wordt geactiveerd bij 3 of meer bonus symbolen. De bonus game bestaat uit 2 delen bij een deel zul je moeten proberen te scoren en bij het andere deel zul je proberen de bal uit het doel te houden.

Je begint met het scoor deel je hebt 4 mogelijkheden om op te klikken namelijk: rechter bovenhoek, rechter onderhoek, linker bovenhoek en de linker onderhoek.

Het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk ballen te scoren, want dit zorgt voor de winst in deze bonus. Hierna zul je moeten keepen, hierbij heb je dezelfde mogelijkheden om op te klikken.

Het spel is gedaan na 5 keer schieten en 5 keer keepen. Hoe meer ballen je scoort en hoe meer je er tegenhoudt hoe groter je winst op het einde!

Wat ik persoonlijk erg grappig, maar ook zeker slim vind is dat Netent reclame maakt voor andere online slot's van hun op de reclameborden tijdens deze bonus.

Freespins Championscup
Freespins

Free games

De free games worden geactiveerd bij 3 beker symbolen deze kunnen alleen komen op de rijen 2, 3 en 4. De free games bestaan uit een voetbal knock-out tornooi.

Elke ronde zul je 5 free games krijgen. Het is de bedoeling om meer goals te maken dan je tegenstander, want elke ronde die je wint brengt je korter bij de hoofdprijs.

Freegames 1
Ronde

Het is de bedoeling dat je wild symbolen krijgt op de 1ste en 2de rij met een blauwe rand die tellen namelijk als goals voor jou. Je tegenstander kan op de rijen 4 en 5 wild symbolen krijgen met een rode rand en dit tellen dan als goals voor hem.

Wie na 5 rondes de meeste goals heeft gaat door naar de volgende ronde, waar je opnieuw 5 free games zal krijgen als je door bent. Mocht je de top 3 halen krijg je nog een extra muntprijs.

Overlay Wild Onetime Championscup
Overlay wild

Overlay wilds

Buiten de spannende bonus en free games heeft deze online slot Football: Champions Cup ook nog overlay wilds. Deze kunnen voorkomen tijdens het hoofdspel en zullen een aantal symbolen veranderen in wild symbolen.

Bonusgames en free games symbolen zullen niet veranderd worden in wild symbolen.

Startscherm Football Champions Cup Onetime
Coins dat je kunt verdienen

Review

Football: Champions Cup slot heeft me verrast. Ik ben namelijk niet echt een voetbalfan, maar deze slot heeft me wel vermaakt. Vooral het knock-out tornooi vond ik erg spannend en ook zeker iets dat ik nog nooit eerder heb gezien bij een online slot.

Het feit dat je bij de bonus game zelf mag kiezen waar je wilt scoren en de bal wilt tegenhouden is natuurlijk ook een groot pluspunt. Verder beviel de draaisnelheid me en vond ik de geluiden op de achtergrond leuk. Dan nog een mooie bonus scoren en de champagne kan open.

De cijfers van de online Football: Champions Cup slot

Voor deze review heb ik 250 spins gedaan van 1 euro.

Aantal keer bonus: 2 keer

  • Winsten uit bonus: 20 euro 42 euro

Aantal keer free games ( toernooi ): 1 keer

  • Winst uit toernooi: 53.25 euro

Winst/verlies: -34 euro

on air