Coverfoto 7

Fortune Girl: online slot van Microgaming [review]

Fortune Girl is een online slot van Microgaming met 5 rijen met elk 3 symbolen en 15 actieve winlijnen. De draaisnelheid is normaal, maar na een wincombinatie duurt het redelijk lang voordat de online slot verder gaat. Persoonlijk vind ik dit niet vervelend, maar ik kan me voorstellen dat jij dat wel vind. De inzetrange ligt tussen de €0,15 en €15,- per spin. Met een maximale inzet van €15,- per spin valt deze online slot niet onder de slots die een high roller zou spelen.

Fortune Girl is een online slot met een Chinees/Aziatisch thema. Sommige symbolen heb ik al eens gezien bij andere online slots die ik heb gespeeld.

Coverfoto 7

Fortune Girl

Fortune Girl
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,15
Maximale inzet
€ 15
Aantal winlijnen
15
Microgaming Logo

Free games en extra’s in Fortune Girl

Fortune Girl is een online slot met free games ! Altijd een pluspunt, maar helaas heeft deze online slot geen bonus game. Verder is er wel nog iets speciaals tijdens het hoofdspel

Free spins in Fortune Girl

De free spins worden gestart bij 3 of meer scatter symbolen. 3 scatter symbolen leveren 14 free games op. Tijdens de free games kun je een verhoogde multiplier krijgen. Elke 3 scatter symbolen leveren geen nieuwe free spins op, maar wel een verhoogde multiplier.

De maximale multiplier die je kunt krijgen is 5, maar dan moet je wel 5 keer 3 scatter symbolen krijgen. De kans hierop is klein, maar de kans hierop is groter dan de jackpot winnen in de staatsloterij.

Mystery Symbols Online Slot Fortune Girl
Uitleg mystery symbols

Mystery symbols

Zoals eerder verteld is er wel nog iets speciaals bij deze online slot dat je tijdens het hoofdspel kan krijgen, maar ook tijdens de free games. Namelijk de mystery symbols.

Dit zijn stacked symbolen van een gouden bong. Je weet niet wat erachter zit, maar achter elke bong zit wel hetzelfde symbool. Je kunt meerdere rijen vol krijgen met bongs, zelfs het hele scherm!

Tijdens het hoofdspel kunnen hier geen wild symbolen onder zitten. Tijdens de free games kan dit wel, hier kan het dus voorkomen dat je een heel scherm gevuld krijgt met wild symbolen.

Mijn review over de online slot Fortune Girl

Fortune Girl is een leuke online slot, maar helaas heb ik tijdens het hoofdspel niet echt veel spanning beleefd. De mystery symbols feature was wel een leuke toevoeging, maar helaas vielen deze symbolen vaker niet goed dan wel goed.

Wat wel leuk gedaan is bij deze online slot is het feit dat je tijdens het hoofdspel geen wild symbolen onder de bongs kunt krijgen, maar tijdens de free games wel.

De mogelijkheid om veel te winnen tijdens de free games te is wel gaaf. Echter is de kans hierop erg klein, maar dat wist je natuurlijk al.

Enkele andere online slots.

Cijfers

Bij deze online slot horen natuurlijk ook wat cijfers. Het belangrijkste cijfer is het uitbetalingspercentage dit bepaalt namelijk hoeveel geld je over de lange termijn terug zou moeten krijgen.

Op korte termijn is dit uitbetalingspercentage niet echt reëel. Zo kan het voorkomen dat je met de free games flink wint en het uitbetalingspercentage veel hoger is, maar het kan ook voorkomen dat je op 100 spins de helft van je inzet verliest.

Het uitbetalingspercentage van de online gokkast Fortune Girl is 95.86 %.

Heb je na het lezen van deze review nog vragen over de online slot Fortune Girl ? Op het forum van OneTime ben je welkom voor al je vragen over online slots, maar ook over andere gok onderwerpen.

on air