Coverfoto 3

Fortune Spells: videoslot van EGT [review]

Voor de review van Fortune Spells zal ik 250 spins spelen van elk 1 euro om een goed beeld te krijgen van deze online gokkast. Deze online gokkast heeft 5 rijen met elk 3 symbolen. De draaisnelheid is normaal zoals we die gewend zijn van EGT slots.

Je kunt inzetten vanaf 20 cent tot 4 euro per draai. De jackpot bonussen zijn ook actief op deze online slot. Langzaam wordt het wel eens tijd dat ik dit bonusspel ook eens krijg!

Coverfoto 3

Fortune spells

Fortune spells
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
96,09%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
10
EGT

Free games en extra's online slot Fortune Spells

Deze online slot van EGT heeft speciale free games. Iets dat ik als online slot liefhebber heel erg kan waarderen. De online slots hoeven niet allemaal dezelfde bonus te hebben en te werken op hetzelfde principe, in mijn ogen.

Uitleg Free Games Online Slot Fortune Spells
Uitleg free spins

Free games bij de online gokkast Fortune Spells

Deze free games worden geactiveerd bij 3 scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een eenhoorn. Drie eenhoorn symbolen leveren 12 free games op. Bij de free games zul je een expanding symbool krijgen.

Dit symbool wordt bepaald voordat de free games beginnen en kan elk symbool zijn. Een expanding symbool klapt open. Als voorbeeld jouw expanding symbool is J en je krijgt in de eerste rol een J dan veranderen alle 3 de symbolen in deze rij in het symbool J!

Dit kan erg winstgevend zijn als je op meerdere rollen minimaal 1 keer jouw expanding symbool krijgt. Het is natuurlijk helemaal mooi als jouw expanding symbool een plaatje is en geen 10, J, Q, K of A.

Dit is niet de eerste keer dat ik een online slot van EGT speel waarbij er bij de free spins gebruik wordt gemaakt van een expanding symbool. Bij de online slot Majestic Forest was dit ook.

Overige extra's

Verder dan de free spins heeft deze online slot niks speciaals. Wel is er de gamble functie die bij alle online slots van EGT aanwezig was die ik al gespeeld heb. Ook maak je kans op het jackpot bonus spel, maar helaas was dit niet voor mij weg gelegd.

Mijn review over deze online slot

Tijdens het spelen van deze online slot heb ik erg genoten van de achtergrond geluiden. Helaas was ook deze online slot van EGT niet voorzien van een intro filmpje, iets dat ik persoonlijk jammer blijf vinden.

De free games heb ik helaas ook niet gekregen, maar het concept van de free games sprak me wel heel erg aan. Waarschijnlijk ga ik deze online slot nog wel een keer spelen zodat ik ook de bonus heb gekregen.

Zie voor meer online slots, de online casino sectie op OneTime.

Het thema van de online slot vond ik erg vermakelijk. Zo heb ik erg genoten van de symbolen van de kabouter en de eenhoorn.

Eindresultaat online gokkast Fortune spells

Voor deze review zijn er 250 spins gespeeld.

Aantal keren free games: 0

Totaal winst/verlies: -98 euro

Heb je deze online slot ook gespeeld, maar in tegenstelling tot mij wel de free games gekregen. Dan ben ik erg benieuwd naar jouw mening, deze kun je vrijblijvend geven op het forum van OneTime.

on air