Paytable Online Slot Fruits Kingdom

Fruits Kingdom: vrolijke slot van EGT [review]

Fruits Kingdom, een slot van EGT, heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en een normale draaisnelheid. Deze online slot is niet geschikt voor highrollers, aangezien de inzetrange tussen de 20 cent en 4 euro per spin ligt.

De achtergrond muziek bij een win is niet vervelend, maar had wel wat gevarieerder gemogen. Er zijn 10 winlijnen, iets dat ik zelf altijd aan de lage kant vind. Dit geeft wel als resultaat dat een lijnwin van 5 dezelfde symbolen vaak meer waard is met 10 winlijn dan bijvoorbeeld met 50 winlijnen.

Paytable Online Slot Fruits Kingdom

Fruits kingdom

Fruits kingdom
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
96,25%
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
10
EGT

Bonussen en extra's Fruits Kingdom

Ook deze online slot van EGT heeft extras, zo kun je free games krijgen bij 3 scatter symbolen.

Free games

Zodra je 3 scatter symbolen hebt gekregen krijg je 15 free games toegekend met een multiplier van 3. Krijg je 2 scatter symbolen dan zal je geen free games winnen, maar wel 2 keer je inzet.

Dit was enigszins misleidend aangezien er bij 2 scatter symbolen een geluid wordt afgespeeld waardoor ik dacht dat ik een bonus had gewonnen.

Erg jammer als je dan na een paar seconden er achter komt dat het alleen 2 keer je inzet was. Bij andere online slots van EGT die ik heb gespeeld was dit niet zo dat je al een win geluid had als je 2 scatter symbolen had.

Dubbele winst

Buiten de free games heeft deze online slot ook nog wat anders leuks. Heb je een winlijn met een wild symbool erin dan zal deze 2 keer zoveel opleveren als dezelfde winlijn, maar dan zonder wild symbool.

Hierdoor wordt het spelen van deze online gokkast nog spannender en de kans op een big win groter.

Uitleg Free Games Online Slot Fruits Kingdom
Uitleg free games

Gamble

De gamble functie is ook bij deze online slot van EGT aanwezig. Met een inzet van 1 euro kun je tot een winst van 35 euro gebruiken maken van deze extra. Bij gamble kies je voor zwart of rood. Kies je het juiste dan zal jouw winst verdubbeld worden.

Mijn review over de online gokkast Fruits Kingdom

Mijn oordeel over deze online slot is redelijk positief en ik vind de achtergrond geluiden erg vermakelijk. Ook de free games lijken mij erg spannend, maar helaas heb ik deze niet gekregen.

Het enige minpuntje vond ik het wingeluid dat je krijgt bij 2 scatter symbolen. Hierdoor denk je dat je een bonus of iets anders hebt gewonnen, maar je wint maar 2 keer je inzet en verder niks.

Helaas was er ook geen intro filmpje. Overigens heeft bijna geen enkele online slot van EGT dit, maar het zou wel een pluspunt zijn mochten ze dit toevoegen.

Verder doet deze online slot me heel erg denken aan de standaard fruitautomaten die in elke gokhal te vinden zijn. De symbolen zijn namelijk bijna allemaal hetzelfde.

Gelukkig heeft deze online slot wel nog 2 symbolen die ik nooit zie bij een fruit slot in een gokhal. Namelijk het symbool van een prinses en een koning, dit zorgt er toch voor dat het spel leuker wordt.

Statistieken online slot

Ik kies er elke keer voor om 250 spins te spelen in het online casino. Met als doel een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van de online slot.

Aantal keren free games: 0

Totaal winst/verlies: -69 euro

Na 250 spins had ik een verlies van 69 euro. Natuurlijk weet ik niet wat het eindresultaat was geworden als ik de free games wel had gekregen.

Voor vragen of opmerkingen over deze online slot review of een andere review kun je terecht op het forum van OneTime.

on air