Fu Er Dai Review

Fu Er Dai: populaire slot van Play'n GO!

Een bijzondere naam en een bijzonder thema. Fu Er Dai is gokkast met een Oosters tintje en is afkomstig van leverancier Play’n GO. De gokkast heeft alles in zich op een topper te worden, of zijn er toch wat puntjes ter verbetering? In deze review lees je alles over de online Fu Er Dai slot.

Fu Er Dai Review
Winlijnen Fu Er Dai
Winplan

Basisspel Fu Er Dai

De slot Fu Er Dai, ziet er goed uit ondanks zijn bijzondere naam. Je kunt al spelen vanaf tien cent per klik, maar als je de coin value opschroeft dan is 100 euro per klik ook gewoon mogelijk. Deze kast is dus voor elke speler geschikt. Het uitbetalingspercentage is overigens 96.50%.

De slot bestaat uit vijf reels van ieder drie symbolen. Dit had veel winlijnen op kunnen leveren, maar dat doet deze slot helaas niet. Fu Er Dai heeft namelijk maar tien winlijnen. Hierdoor heb je het idee dat je niet vaak wint. Natuurlijk is dat ook logisch, want bij een slot met bijvoorbeeld 40 of 50 winlijnen heb je ook veel meer kans. Dat vind ik persoonlijk een klein gemis!

Fu Er Dai

Fu Er Dai
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
94,51%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Play N Go

De slot is fraai vormgegeven, maar het muziekje heb ik maar snel uitgezet. Ik werd er een beetje zenuwachtig van en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn bij een online gokkast. De laagbetaalde symbolen zijn standaard, de tien tot en met de aas. Grotere uitbetalingen zitten verscholen onder het horloge, de creditcards en de dure telefoons. Maar deze gokkast gaat pas echt geven zodra de Wild Dragon in beeld komt!

Wild Spin
Wild spin

Wild Dragon

De Wild Dragon klinkt natuurlijk heel stoer, en dat is ie eigenlijk ook. Krijg je dit symbool op de reel 2, 3, of 4? Dan verandert de hele reel in een volledige wild! Dit levert vaak goede wins op van bijvoorbeeld 10x je inzet. Dit heb ik tijdens het reviewen van Fu Er Dai meerdere keren gehad.

Maar alsof dat nog niet alles is, je krijgt ook nog een respin om meer wilds te verzamelen. Je oorspronkelijke wild blijft staan en is dus sticky. Lukt het je om er nog een reel wilds naast te zetten, dan win je gegarandeerd!

Free Games Fu Er Dai
Win spin

De bonusgame van Fu Er Dai

De bonusgame van Fu Er Dai komt heeft veel te maken met de Wild Dragon. Heb je namelijk twee of meer volledige wilds weten te bemachtigen? Dan start de bonusgame en die kan erg lucratief zijn! Helemaal als je de eerste twee wilds op reel 1 en 2 hebt. Waarom? Omdat tijdens je eerste bonusspin de wilds blijven staan! Dan win je dus sowieso twee spins achter elkaar.

Je krijgt bij de start van de bonusgame altijd vijf free spins. Elke volledige wild reel is dus sticky en blinkt een enkele spin staan. Krijg je een extra wild in het spel? Dan krijg je ook een extra free spin. Dit kan doorgaan tot een maximum van 20(!) free spins. Dat is een mooi aantal vrije spelen, zeker als je er maar met vijf begon. Een erg leuke bonusgame. Ikzelf kreeg hem eenmaal tijdens het testen en kreeg iets meer dan 50x mijn inzet uitbetaald. Mij hoor je niet klagen!

Eindoordeel

Het spelen op Fu Er Dai was een bijzondere aangelegenheid. Het spel zit goed in elkaar, maar tien winlijnen vind ik persoonlijk echt te weinig. De Wild Dragon feature maakt echter een hoop goed, helemaal omdat de bonusgame hier slim in verweven is. Daar scoort Fu Er Dai van Play’n GO een paar extra punten mee.

Alles over online slots & gokkasten

on air