Klavertje 4 Bonus Online Slot Game Of Luck

Game of Luck: online slot van EGT [review]

De inzetrange van de slot Game of Luck ligt tussen de 20 cent en 4 euro per spin, iets dat redelijk standaard is bij een online slot van EGT.

Er zijn 20 winlijnen waarbij er geen verrassingen zijn, het zijn de standaard winlijnen. De slot heeft een normale draaisnelheid en er zijn leuke achtergrond geluiden aanwezig die niet als vervelend ervaren worden aangezien ze niet te hard zijn.

Het is in het online casino vaak ook mogelijk om de online slot's met play money te spelen. Zo kun je eerst kijken of je de online slot leuk vindt voordat je met echt geld gaat spelen.

Klavertje 4 Bonus Online Slot Game Of Luck

Game of Luck

Game of Luck
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
95,76%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
20
EGT

Bonussen en extra's bij Game of Luck

Natuurlijk draait het bij een online slot ook om geluk en daarom vind ik de naam van deze online slot ook zo goed gekozen. De symbolen passen ook in het thema van de slot. Zo zijn er onder andere de volgende symbolen:

Paylines Online Slot Game Of Luck
Winlijnen online slot Game of Luck

Clover bonus

Dit is het symbool van het klavertje vier. Deze kan op rij 2 of rij 4 komen. Zodra dit symbool op een van deze rijen komt zullen de symbolen aan alle kanten rond het klavertje 4 veranderen in wild symbolen.

Ik heb tijdens mijn 250 spins deze bonus 4 keer gekregen en won gemiddeld gemiddeld 40 keer mijn inzet ermee.

Een erg winstgevende bonus dus, maar ook zeker spannend aangezien je nooit weet wanneer hij komt.

Scatter symbolen

Verder heeft deze online gokkast ook nog scatter symbolen, echter leveren ze geen freegames op. Bij 3 scatter symbolen krijg je 5 keer je inzet, 4 scatter symbolen leveren je 20 keer je inzet op, maar de klapper 5 scatter symbolen leveren je 200 keer je inzet op ! Helaas heb ik er niet eens 3 gekregen gedurende mijn 250 spins.

Mijn ervaringen met deze online gokkast

Ik vond dit een erg spannende online gokkast vooral door de klaver 4 bonus. Aangezien deze best winstgevend kan zijn brengt dit de nodige spanning met zich mee.

Helaas had ik wel wat meer verwacht van de scatter symbolen. Bij de meeste online slot's krijg je bij 3 scatter symbolen freegames of iets anders speciaals. Zo is dit wel het geval bij mijn eerdere reviews van EGT en Netent:

Dit was een leuke toevoeging geweest van deze online slot.

Resultaat online slot Game of Luck

Voor deze review te maken heb ik 250 spins gespeeld met de volgende resultaten.

Aantal keren klavertje 4 bonus: 4

Aantal keren 3 scatter symbolen: 0

Grootste winst: 87.50 euro

Totaal winst/verlies: +82.50 euro

Ik heb erg genoten tijdens het spelen van de spannende klaver 4 bonus. Ook heb ik een leuke winst mogen noteren mede dankzij deze geweldige bonus.

Het leuke vond ik dat ik na 200 spins nog precies op mijn startbedrag stond.
Het ging erna op en af, maar voor iemand die lang wil spelen met zijn geld kan ik deze online slot zeker aanraden.

Heb je een big win gewonnen of iets anders leuks te vertellen over deze online gokkast of misschien over een andere slot. Dan kan dit op het forum van OneTime.

on air