Coverfoto 3

Gem Star: online slot van Amatic [review]

Voor deze review staat er een slot van Amatic op het programma, namelijk Gem Star. Voor deze review zal ik 500 spins spelen in het online casino. Deze online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen. De draaisnelheid is langzamer dan de online slots van Netent en de inzetrange ook lager.

De inzetrange bij Gem Star ligt tussen de 1 euro en 50 euro per spin. Deze online gokkast heeft maar liefst 100 winlijnen, iets waar ik meteen vrolijk van word aangezien ik het altijd extra spannend vind als een slot veel winlijnen heeft.

De geluiden op de achtergrond hadden wat mij betreft wel wat zachter gemogen en ook bij een win krijg je een redelijk hard geluid.
Dit was ook het geval bij de eerdere online slots van Amatic die ik heb gespeeld: Roman Legion en Fire and Ice.

Coverfoto 3

Gem star

Gem star
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Amatic
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 1,00
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
100
Amatic Logo
Paylines Online Slot Gem Star
Winlijnen Gem Star

Free games en bonussen in Gem Star

Iets dat voor elke slotliefhebber belangrijk is zijn natuurlijk de extra's van een online videoslot. Helaas heeft deze online slot er niet erg veel, maar de extra feauture die hij wel heeft is wel meteen een goede.

Re-spin

Zodra het je lukt een rij volledig gevuld te krijgen met wild symbolen (3 stuks onder elkaar), dan zullen deze een re-spin opleveren en blijven staan. Krijg je tijdens de re-spin nog een rij met wild symbolen erbij dan blijven ook deze staan + degene die al stonden en krijg je wederom een respin.

Zo is het mij gelukt om 3 volledige rijen vol te krijgen met wild symbolen en hierdoor won ik maar liefst 113 keer mijn inzet! Je kunt je voorstellen dat dit niet elke draai zal gebeuren, helaas.

Als de rij met wild symbolen zich in kolom 4 of 5 bevindt heb je ook vrij weinig aan een re-spin heb ik gemerkt, aangezien de kans op een win dan redelijk klein is omdat de eerste 3 symbolen ook in een winlijn moeten staan.

Mijn review over deze online slot Gem Star

Zelf ben ik niet zo positief over Gem Star aangezien ik een paar belangrijke dingen mis. Zo mis ik een spannende visuele bonus of eventueel free games.

Ook ben ik geen fan van rollen die langzaam draaien en het feit dat ik lang moet wachten na een win van nog geen 1 keer mijn inzet om door te kunnen spinnen.

Verbeterpunten online slot

Gem Star kan veel beter worden door een paar kleine toevoegingen van Amatic. Ik zet de verbeteringen even op een rijtje:

  • Een instelbare autoplay functie
  • Zachtere geluiden bij een winst en uitbetaling
  • Een leuk en overtuigend introfilmpje

Resultaat online gokkast

Voor deze review heb ik zoals eerder vermeld 500 spins gespeeld van elk 1 euro. De resultaten waren als volgt.

Aantal keren re-spin: 13

Grootste winst: 113.10 euro

Totaal winst/verlies: -71.60 euro

Ik heb verschillende keren leuk gewonnen met de respin, echter had ik na 500 spins toch een klein verlies. Dit komt ook door het feit dat dit een volatiele slot is. Dit wel zeggen dat je hoge pieken kunt hebben, maar ook diepe dalen.

Deze online slot betaalt bijna nooit kleine beetjes, het is meteen 20-30 keer je inzet, maar 30 spins achter elkaar geen uitbetaling kan ook goed voorkomen.

Dus voor een slotliefhebber die met een paar tientjes een avond lang slots wil spelen kan ik deze online slot Gem Star van Amatic niet aanraden. Voor iemand die hoopt ooit een grote klapper te maken op een online slot is deze natuurlijk wel weer geschikt.

Denken jullie nu totaal anders over deze online slot aarzel dan niet en deel je mening op het OneTime forum.

on air