Gemix

Gemix: videoslot van Play'n GO

Gemix is een bijzondere gokkast van Play’n Go, waarbij het niet draait om winlijnen maar om het maken van winnende connecties. Je kunt de gokkast een beetje vergelijken met de enorm populaire slot Reactoonz, maar dan op zijn eigen manier. Deze gokkast heeft levels die je kunt uitspelen en dat maakt de gokkast erg speciaal! Lees snel verder of het mij gelukt is om alle levels van deze Gemix videoslot uit te spelen.

Gemix

Gemix

Gemix
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
94,78%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
1
Play N Go
Gemix
Winnen

Het basisspel van Gemix

Zoals al gezegd, bij Gemix heb je geen winlijnen. Je wint bij deze gokkast door connecties te maken van minimaal vier symbolen. Deze moeten elkaar raken en gaan niet diagonaal. Hoe meer connecties, des te meer geld je wint. Bij een winnende combinatie verdwijnen de nieuwe symbolen en zakken de andere symbolen naar beneden.

Het scherm wordt weer opgevuld en daardoor maak je extra kans om te winnen. Gemix heeft overigens een uitbetalingspercentage van 96,75%, een prima percentage. Je kan spelen vanaf een minimale inzet van €0,10 en de maximale inzet is €100.

Gemix Level Up
Level up

Gemix speelt als een spelletje

Wat Play’n GO bij Gemix slim heeft gedaan, is het toevoegen van een spelelement. Je moet namelijk per level een bepaald aantal vakjes vrijspelen en dat lukt alleen als je winnende combinaties maakt die in die velden terecht komen. Zo kun je elke keer een level verder gaan en heb je ook echt het gevoel dat je een spelletje aan het spelen bent.

Dit lijkt misschien raar omdat het een gokkast is, maar zorgt er zeker voor dat je langer blijft spelen dan je wellicht voor ogen had. Ik had dit ook, want ik wil de toch graag weten wat er weer bij het volgende level zou gebeuren.

Elk level heeft namelijk zijn eigen karakter, die iets extra’s aan het spel toevoegt. In het eerste level kun je bijvoorbeeld 10 wilds krijgen op rondes waar je niets wint. In het tweede level zorgt het vrouwtje voor een volledige lijn met wilds als je mazzel hebt. In het derde level zorgt de tovenaar voor nog meer voor nog meer vuurwerk.

Hij kan namelijk tot 8 sticky wilds genereren op niet winnende rondes. Die blijven na de explosies dus staan, waardoor je nog meer kans hebt om te winnen.

Wins Gemix
Crystal Charge

De features van Gemix

In het basisspel van Gemix loopt ook altijd een meter mee. Als deze vol is krijg je een feature, dit is na 20 symbolen. Welke dit is, is afhankelijk van welk level je speelt op dat moment. De volgende features zijn beschikbaar:

 • Nova Blast
  Een symbool explodeert en vernietigd en veranderd andere symbolen
 • Crystal Warp
  Een symbool wordt gepakt en al deze symbolen veranderen in een ander symbool
 • Light Beam
  Een symbool schiet lichtstralen en veranderd andere symbolen
 • Chain lightning
  Twee symbolen op de hoeken worden connected en alle symbolen daartussen veranderen in een van de twee

Eindoordeel

Gemix is een fantastische gokkast van Play’n GO. Dankzij gamification heb je het gevoel dat je echt een spelletje aan het spelen bent. Je wil graag een level verder komen en dat lukt altijd. Uiteraard houdt het na drie levels wel op, maar de tovenaar met de 8 sticky wilds is ook wel de meest interessante.

Deze gokkast heeft geen echte bonusgame, maar die mis je niet omdat ik de features van deze gokkast toch ook wel echt zie als een bonus. Een dikke voldoende voor Gemix!

Wat is jouw ervaring met deze Play'n Go slot?

on air