Golden Ticket Uitbetalingen

Golden Ticket: videoslot van Play'n GO

Golden Ticket is een bijzondere gokkast van Play’n GO. Alles draait om het verzamelen van Golden Tickets voor het circus! Het is een mooi vormgegeven slot, met een thema dat wellicht niet iedereen aanspreekt. De kast maakt geen gebruik van traditionele winlijnen, maar het is de bedoeling om combinaties te maken met meerdere symbolen. Bekijk snel hoe deze gokkast mij bevallen is!

Golden Ticket Uitbetalingen

Golden Ticket

Golden Ticket
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
94,74%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
30
Play N Go
Golden Ticket Uitbetalingen
Winplan

Het basisspel van Golden Ticket

Wat ik leuk vind aan deze online gokkast, is dat er geen standaard “kaart”symbolen aanwezig zijn. Er zijn gewichten hoedjes, clowns en acrobaten! Het is de bedoeling om minimaal drie gelijke symbolen horizontaal of verticaal naast elkaar te krijgen.

Als dit lukt, dan verdwijnen de symbolen en wordt de middelste een Golden Ticket. Dit is een Wild en kan zorgen voor extra leuke uitbetalingen! Als je vier of vijf symbolen hebt verdwijnen alle symbolen en krijg je geen wild symbool. De minimale inzet van Golden Ticket is €0,20 en de maximale is €40. Deze slot van Play’n GO kent een uitbetalingspercentage van 96,73% en dat is lekker hoog!

Golden Ticket Geen Bonus
Inzet

Multipliers!

Een leuke extra is de multiplier. Als je na de eerste win namelijk nog een win weet te behalen dankzij de golden ticket, dan gaat de multiplier x2. Is het daarna nog niet voorbij? Dan gaat de multiplier x4 en zo verder! Dit zorgt ervoor dat je in het basisspel ook al flinke uitbetalingen kunt krijgen.

Deze grote multipliers zijn schaars, dus wees blij als ze vallen! Lukt het je op het hele veld leeg te spelen? Dan krijg je een uitbetaling van 1.000(!) keer je inzet! Een mooie optie dus. De bonusgame van Golden Ticket wordt getriggerd door het vrijspelen van een verticale reel. Per spin staan de bonus-reels ergens anders. Dat maakt het extra spannend!

Als je een bonusgame wilt krijgen, moet je dus een hele reel “clearen” waar BONUS op staat. En dat is nu net het lastige van deze Golden Ticket gokkast. Soms is geen enkele reel bonus, soms allemaal en soms een aantal. Het kan dus frustrerend zijn als je net de verkeerde reel hebt leeg gespeeld! Wat daarnaast vervelend kan zijn, is dat je een reel hebt leeg gespeeld, behalve het laatste Golden Ticket symbool. Deze blijft dan onderop liggen en je krijgt helaas geen bonus.

Bonusgame Golden Ticket
Bonusgame

Bonusgame van Golden Ticket

Ik heb de bonusgame van Golden Ticket drie keer gespeeld, met wisselend resultaat.  Je moet goed opletten, want voor je het weet is de bonusgame voorbij! Je start namelijk in een schiettent, en daarbij worden bepaalde symbolen omver geschoten. Welke blijven staan bepalen uiteindelijk wat je wint. Je krijgt tien van dit soort rondes en dat gaat erg snel! Het zijn tien verschillende symbolen, waarbij de verdrietige clown het meeste oplevert. De ballonnen het minst. Bij drie gelijke symbolen heb je al een win te pakken en dit kunnen er maximaal tien worden.

De uitbetalingen zijn vooral goed bij de hogere aantallen. Zo is 10 ballonnen goed voor 75x je inzet en tien clowntjes leveren je een 175x win op. De rest van de symbolen zit daar tussenin. Vind je 10 free games niet genoeg? Dan moet je op zoek gaan naar vijf bonussymbolen in de bonusgame. Deze leveren namelijk tot maximaal 20 extra rondes op! En ook hier maak je dus kans op de multiplier als je meerdere wins hebt.

Eindoordeel Golden Ticket

Ik heb Golden Ticket echt een flinke tijd zitten spelen en ik ben er nog niet helemaal over uit of ik dit een leuke gokkast vind. Dat heeft voornamelijk te maken met het basisspel dat elke keer het zelfde is. Er zitten geen aparte features in de Golden Ticket en dat maakt de gokkast af en toe een beetje saai.

Daarnaast zal het thema dus echt niet iedereen aanspreken en vind ik dat het bonusspel iets meer rust had mogen uitstralen. Een leuke gokkast, maar niet voor iedereen.

Wat is jouw ervaring met deze Play'n Go slot?

on air