Grand Tiger

Grand Tiger: Big win op deze online slot [review]

Een echte slotliefhebber kijkt niet alleen naar de online slots van Netent en EGT, maar ook naar andere videoslotmakers. Voor deze review staat de online slot Grand Tiger van Amatic op het programma.

Ik heb al eerder online slots van Amatic gespeeld, maar helaas zijn deze niet zo goed beoordeeld door mij. Hopelijk maakt grand tiger verandering in het beeld dat ik over Amatic slots heb.

Grand tiger kan gespeeld worden in bijna elk online casino. Deze online slot heeft maar liefst 720 winlijnen iets waar ik al meteen warm van wordt.

Meestal zijn de prijzen per lijn hierdoor wel lager, maar als het jouw lukt om het hele scherm vol te krijgen met hetzelfde symbool tikt het toch lekker door.

Met 720 winlijnen is elke combinatie van 3 dezelfde symbolen op de eerste 3 rollen automatisch een wincombinatie.

Grand Tiger

Grand Tiger

Grand Tiger
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Amatic
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 10
Aantal winlijnen
720
Amatic Logo

Free spins en extra's in Grand Tiger

Gelukkig heeft deze online slot van Amatic verschillende leuke extra's. Zo kun je free games winnen bij 3 scatter symbolen, maar is er ook nog iets speciaals met de tijgers. Hier kom ik later zeker op terug.

 

Uitleg Bonus Game Online Slot Grand Tiger
Uitleg bonus games

De free games van deze videoslot

Zoals eerder verteld worden de free games geactiveerd bij 3 scatter symbolen. Het scatter symbool bij grand tiger is een gouden vierkant met het woord "bonus" erin.

Niet heel erg speciaal dus, maar wel leuk om te krijgen, aangezien er een spannend geluidje wordt afgespeeld zodra je 2 van deze symbolen hebt. Drie scatter symbolen leveren je 10, 15 of 20 free games op.

Zelf heb ik gedurende mijn 500 spins 3 keer, drie scatter symbolen gekregen en in alle gevallen kreeg ik 10 free games. Tijdens de free games kunnen er wel nieuwe free games gewonnen worden.

Tijger bonus

Buiten de free games is er ook nog iets leuks met de tijgers. Krijg je een volledige tijger op rollen 2, 3 of 4, dan krijg je een re-spin en blijft deze tijger staan. Echter kan er nu een tijger bijkomen op de rollen 2, 3 of 4.

Helaas kan de tijger ook komen op de rol waar je al een tijger had staan. Vaak zal dit dan resulteren in een matige win, maar lukt het jou om bijvoorbeeld een tijger in rol 2 en 3 te krijgen, dan heb je sowieso al 720 winlijnen met minimaal 3 dezelfde symbolen.

Zo is het mij gelukt om maar liefst 190 keer mijn inzet te winnen. Vanaf het moment dat je een tijger volledig in beeld hebt begint de spanning al op te lopen, aangezien je erg veel kan winnen. Mijn big win kan je onder aan deze review terug zien in de video.

Mijn review over de online slot Grand Tiger

Normaal ben ik geen fan van de online slots van Amatic, maar grand tiger heeft mijn kijk hierop drastisch veranderd. De lay-out is echter hetzelfde als die van de eerder gespeelde Amatic slots, maar de spanning en het speelplezier bij grand tiger is vele malen groter.

Ook waren de geluiden erg leuk en zeker niet vervelend. Het feit dat er 720 winlijnen zijn zorgt alleen maar voor meer speelplezier in mijn ogen.

Eindcijfers online gokkast

Het eindresultaat van deze online gokkast is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Om deze review te maken heb ik 500 spins van elk 1 euro gespeeld. Daardoor heb ik een duidelijk beeld gekregen van de ins en outs van deze online slot.

Aantal keren free games: 3 ( alle 3 de keren 10 free games )

Grootste win: 192 euro 

Totaal winst/verlies: -14 euro

Zoals jullie kunnen lezen heb ik een win gehad van 192 euro, maar aan het einde van de rit toch een verlies geleden van 14 euro. Dit ligt aan het feit dat het een high volatiele online slot is.

Dit wil zeggen dat je een grote klapper erop kunt maken, maar 20 draaien achter elkaar geen win, is ook goed mogelijk. Helaas heb ik verschillende keren zeker 20-25 draaien niks gewonnen.

Heb jij een andere ervaring met deze online slot. Of een andere mening over bijvoorbeeld de online slots van Amatic dan mag je dit altijd delen op het forum van OneTime.

on air