Paylines Online Slot Great Empire

Great Empire: spannende slot van EGT [review]

Vandaag was het de beurt aan een online slot van EGT genaamd Great Empire. Ik heb deze als tip gekregen om te reviewen aangezien hij blijkbaar erg spannende free games zou hebben. Dit hoef ik mij natuurlijk geen 2 keer te laten zeggen.

Paylines Online Slot Great Empire

Great Empire

Great Empire
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
96,11%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
10
EGT
Paylines Online Slot Great Empire
Great Empire uitbetalingen

Inzet bij Great Empire

Deze online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en 10 winlijnen. De inzetrange ligt bij deze gokkast tussen de 20 cent en 4 euro per spin. Ook bij deze online slot zijn de 4 jackpots actief die op de vorige slot's die ik heb gespeeld van EGT ook actief waren.

Helaas heb ik na het testen van 4 slot's waar deze jackpot actief is nog nooit het jackpot bonus spel mogen spelen. De lay-out van deze online slot is hetzelfde als die van: Lucky Buzz, Imperial Wars en Majestic Forest. Allemaal prima gokkasten die te spelen zijn bij een betrouwbaar online Casino.

Free spins en de extra's van de online videoslot Great Empire

Deze online slot van EGT heeft free games, maar ook nog wat extra's wat je kunt winnen tijdens het hoofdspel. Dit maakt het een spannende, maar zeker ook een leuke slot om te spelen. Om de free games te krijgen zul je 3 scatter symbolen moeten krijgen op de rollen 1, 3 en 5. Zodra je 3 scatter symbolen hebt gekregen krijg je al 5 keer je inzet en krijg je een keuze betreffende de free games.

Free games

Eenmaal de free games gekregen heb je 3 keuze mogelijkheden:

  • 5 free games, met de rijen 1, 3, 5 vol met wild symbolen voor de highrollers
  • 10 free games met de rijen 2, 4 vol met wild symbolen
  • 15 free games met de rij 3 vol met wild symbolen

Ik heb gekozen voor de 5 free games omdat ik dit het spannendste vond en de kans op een big win hier het grootste is. Dit bleek achteraf geen slechte keuze aangezien ik maar liefst 151 keer mijn inzet won tijdens deze 5 free games. Helaas kun je tijdens de free games geen nieuwe free games winnen.

Big Win Online Slot Great Empire
BIG WIN Great Empire videoslot

Extra's online slot Great Empire

Deze online slot heeft niet alleen free games, maar ook nog wat extra's te bieden tijdens het hoofdspel. Krijg je namelijk een wild symbool in een rij dan verandert deze hele rij in wild symbolen als hierdoor een win ontstaat.

Ik had het geluk dat ik in de rijen 1, 2 en 3 een wild symbool kreeg en deze hele rijen dus veranderde in wild symbolen, zoals hieronder te zien is op de foto.

Conclusie online slot Great Empire

Wat heb ik genoten tijdens het spelen van deze online slot. Het feit dat er maar 10 winlijnen zijn vond ik in het begin geen fijne gedachte. Maar door de extra's die deze online slot te bieden heeft wordt dit helemaal goed gemaakt.

De keuze die je krijgt bij het behalen van free games zorgt voor extra spanning en sensatie. Want wat ga je kiezen; meer free games, maar minder rijen wild symbolen, of ga je voor veel rijen wild symbolen maar minder free games.

Ik heb de free games 1 keer gekregen en heb gekozen voor 5 free games, met 3 rijen wild symbolen, in de hoop dat ik hier mijn OneTimer zou maken.

Cijfers online gokkast

Om een duidelijk beeld te krijgen van deze online gokkast heb ik 250 spins gespeeld van elk 1 euro. Met de volgende resultaten.

Aantal keren free games: 1

Winst uit free games: 151.50 euro

Grootste winst (buiten free games): 50 euro

Totaal winst/verlies: + 61.50 euro

Bij deze online slot kan de bonus erg winstgevend zijn, maar ook tijdens het hoofdspel heb ik een winst gekregen van 50 keer mijn inzet. Dit is echter wel een slot met diepe dalen, maar ook hoge pieken. Dit wordt ook wel volatiliteit genoemd, een high volatile slot.

Voor een slotspeler die met een paar tientjes lang wil spelen kan ik deze online slot niet aanraden. Ik heb vaker gehad dat ik 15 keer achter elkaar geen win kreeg. En dan gaat het budget om te spelen snel naar beneden.

Voor iemand die echter hoopt op een grote klapper kan deze online gokkast wel interessant zijn. Je kunt zomaar 5000 euro winnen met 1 euro als je het scherm vol krijgt met de keizers.

Jullie ervaringen met deze online gokkast of een andere zijn altijd welkom op ons forum OneTime.

on air