Full Stacked Wild Grim Muerto

Grim Muerto: videoslot van Play'n GO!

Grim Muerto vind ik stiekem een van de meest toffe kasten van aanbieder Play'n GO. Ondanks dat de muzikanten hartstikke dood zijn, maken ze in deze gokkast muziek alsof hun leven er van af hangt. Het thema is vrolijk en Mexicaans en de gokkast ziet er enorm gelikt uit. Wil je weten of ik een feestje heb kunnen bouwen met deze Mexicaanse rakkers? Lees dan snel de review!

Full Stacked Wild Grim Muerto

Grim Muerto

Grim Muerto
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
94,57%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Play N Go
Grim Muerto Uitleg
WILD

Het basisspel van Grim Muerto

Zoals ik al zei, de gokkast ziet er grafisch perfect uit en ook de muziek en geluidjes zijn helemaal in orde. Je speelt op deze gokkast lekker simpel op vijf reels, met ieder drie symbolen. Dit combineert uiteindelijk met elkaar in 20 winlijnen, wat prima werkbaar is voor deze gokkast.

Je kan al inzetten vanaf 20 cent per klik, maar door de coinvalue te verhogen kun je doorgaan tot 100 euro per bet. Deze online gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 96,51% en dat vinden we meer dan prima.

De symbolen van de gokkast zijn ook mooi vormgegeven en lopen van 10 tot en met de aas, waarbij de tien logischerwijs het minste waard is. Je hebt echter liever de muzikanten, want die brengen veel meer geld in het laatje. Uiteraard heeft Grim Muerto ook een wild symbool, die een normale uitbetaling van 1x heeft.

Full Stacked Wild Grim Muerto
Inzetten

Full stacked wilds

Als je goed hebt gekeken, zie je dat bij elke spin een van de reels een gouden kleur heeft. Krijg je op deze reel een wild? Dan veranderen de andere twee symbolen van deze reel ook in een wild. Dit zorgt tijdens het spel vaak voor extra wins, zoals je hieronder kunt zien. Een leuke toevoeging, en de wilds zijn ook gewoon te combineren met een losse wild zoals je bijvoorbeeld ziet in de vierde reel.

Second chance

Bij veel gokkasten heb je pech als je maar twee van de drie scatter symbolen krijgt. Maar Play'n GO heeft een aantal gokkasten waarbij je een second chance krijgt. Wanneer je slechts twee bonussymbolen krijgt, heb je een extra kans om er nog een te pakken. Je krijgt de vier bandleden bij elkaar en je moet een van de vier kiezen.

Bij een keuze win je niks, bij twee keuzes win je een aantal coins en bij de laatste mogelijkheid zit een extra scatter symbool verstopt. Je hebt dus 75% kans om altijd iets te winnen! Ben je op zoek naar een andere gokkast met meer kans op de bonusgame? Bekijk dan ook eens de review van Jade Magician.

Second Chance Grim Muerto
Second Chance

De bonusgame van Grim Muerto

De tweede keer dat ik kon kiezen uit onze dodelijke bandleden, lukte het mij om de bonusgame te activeren. Het spel begint door een symbool te selecteren dat als extra wild fungeert. Je hebt hier het liefst een laagbetaald symbool, omdat deze vaker voorkomen. Helaas kreeg ik de groene vioolspeler, maar dat mocht de pret niet drukken.

De bonusgame werkt trouwens precies het zelfde als het normale spel, maar nu zijn meerdere reels goud gekleurd. Als je dus het wild symbool of je extra wild op een van deze reels krijgt, dan worden deze ook uitgebreid. Zo zou je dus vier reels volledig wild kunnen krijgen en dat zou sowieso garant staan voor een enorme hit! Helaas bleef het bij mij bij twee reels.

Tenslotte heeft de bonusgame ook nog een kleine extra; het blijft namelijk niet bij de 10 free spins. Lukt het je om de doodskop te bemachtigen? Dan krijg je zomaar drie extra spins. Deze heb ik tijdens het reviewen tweemaal behaald en kreeg dan ook 6 extra spins. Uiteindelijk heb ik bijna 20x mijn inzet gewonnen met de bonusgame. Niet zo veel, maar toch een leuke bijkomstigheid.

Free Game Grim Muerto
10 Freespins
Wilds Bonusgame
Wild
Extra Free Spins
Plus 3 spins

Eindoordeel Grim Muerto

Si señor! Grim Muerto is een hele vette aanrader om eens te proberen. Deze gokkast van Grim Muerto heeft het allemaal. Een prima basisspel, leuke extra functies zoals de second chance en een geweldige uitstraling en dito muziek.  Ik heb een kleine winst over gehouden aan het spelen van deze slot en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Wat is jouw ervaring met deze Play'n Go slot?

on air