Happy Halloween Scatters

Happy Halloween: videoslot van Play'n GO!

Ben je niet bang aangelegd en vind je Halloween een leuk feestje? Dan moet je zeker de gokkast Happy Halloween van aanbieder Play'n GO eens proberen! Een erg leuke slot, die je de stuipen op het lijf jaagt. Bij mijn eerste spin op deze gokkast pakte ik gelijk de bonusgames! Hoe dat is afgelopen? Lees snel de hele review van Happy Halloween.

Happy Halloween Scatters

Happy Halloween

Happy Halloween
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,5%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
50
Play N Go
Happy Halloween Payouts
Wild symbolen

Happy Halloween, scary good!

Soms zie je een gokkast en denk je, mwah dit is echt helemaal niks. Maar bij Happy Halloween heb je dat gevoel totaal niet! Niks geen saaie kaartsymbolen, mummy's, enge zoetigheden, heksen en Frankenstein! Deze gokkast is prachtig vormgegeven en de geluidseffecten passen perfect in het thema.

Al voor dat je de eerste spin hebt gedraaid heeft deze gokkast de bonuspunten te pakken. Je speelt op deze gokkast overigens op 5 reels met ieder vier symbolen. Dit zorgt voor 50 winlijnen en mooi uitbetalingspercentage van 96,50%.

Zoals je hier kunt zien leveren vijf spookjes je het meeste geld op. De zoetigheden zijn het minst waard. Happy Halloween's basisspel speelt prima en kent alle opties voor autoplay, fast play en diverse coin values. Hierdoor kun je voor een paar cent spelen per spin, maar ook voor tientallen euro's.

De pompoen is wild en zorgt voor een enkele uitbetaling voor elk mogelijk symbool. Uiteraard wordt alleen de hoogste win per lijn uitbetaald, zoals het hoort.

Happ Halloween Gamble
Gamble

Gambleeee!

Een functie die we bij Play'n GO vaker terugzien is de gamble functie. Als je een bedrag hebt gewonnen, kun je er voor kiezen om te gambelen en zo meer geld te winnen. Je kan kiezen tussen een rode of zwarte kaart, of klaveren, harten, schoppen en ruiten.

Kies je de kleur goed, dan krijg je het bedrag tweemaal. Kies je de juiste suit, dan krijg je het bedrag viermaal. Een leuke toevoeging aan deze gokkast! Meestal doe ik dit overigens alleen als ik minder win dan dat ik heb ingezet. Win ik minder dan de helft, dan kies ik een suit. Win ik de helft of meer, dan kies ik voor een kleur. Je inzet was je toch al kwijt, dus een leuke manier om hem terug te winnen!

Happy Halloween Scatters
Scatter

Bonusgame

Zoals je in de intro kon lezen werd ik tijdens mijn eerste spin direct verrast met drie scatter symbolen! Deze knappe dame verscheen op mijn scherm en ik mocht gelijk beginnen aan mijn tien bonusgames. Het spel is verder gewoon zoals normaal, maar er zijn wel extra wilds toegevoegd.

Als je de drie heksen krijgt win je overigens ook al direct vier keer je inzet. Vaak hebben bonusgames dit niet en heb je soms pech als je helemaal niks wint. Hierbij pak je dus altijd al een klein bedrag. Overigens kun je de bonusgame ook retriggeren, door nogmaals de drie heksen te krijgen.

Deze vallen overigens alleen op de eerste drie reels en de wilds alleen op reel 2 tot en met 5. Tijdens het spelen kreeg ik tweemaal de bonusgame, maar zonder retrigger.

Eindoordeel Happy Halloween

Is Happy Halloween een leuke slot? Jazeker! De slot is mooi vormgegeven en heeft spannende geluiden. De gokkast heeft een goed uitbetalingspercentage van 96,50% en dat is conform de meeste slots van Play'n GO. De gokkast heeft een leuke bonusgame, maar geen hele spannende features naast de gamble functie. Al met al een leuke gokkast en ik heb er een klein winstje op gepakt. Happy Halloween scoort zeker een goede voldoende!

Wat is jouw ervaring met deze Play'n Go slot?

on air