Paytable Online Slot Hound Hotel 1

Hound Hotel: online slot van Microgaming [review]

De online slot Hound Hotel is van Microgaming en is te spelen op dit online casino. Hound Hotel heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en 25 verschillende winlijnen. De inzetrange ligt tussen de €0,25 en €37,50 per draai. Het thema van deze online slot staat in het teken van honden. Op de achtergrond zijn er ook verschillende hondengeluiden te horen. Deze zijn erg grappig en zeker niet vervelend.

Paytable Online Slot Hound Hotel 1

Hound Hotel

Hound Hotel
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,25%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 37,5
Aantal winlijnen
25
Microgaming Logo

Free games en extra's in Hound Hotel

Ik heb deze online slot gekozen, omdat de free games erg spannend zijn en heel erg goed kunnen betalen. Helaas duurde het 370 spins voor ik de free games kreeg, maar eenmaal de free games gekregen gaat het loos.

Free games in Hound Hotel

De free games worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een kat met een dinerschotel.

Vervolgens krijg je een hotel te zien en mag je op elke vloer een deur aanklikken. De deur op de eerste verdieping bezorgt je een speciale wild feature. De deur op de 2de vloer geeft je een multiplier. Op de 3de verdieping krijg je het aantal free games dat er gespeeld zal worden.

Op de 2de en 3de verdieping kun je ook nog een extra pick vinden hiermee mag je nog een deur openen op dezelfde verdieping. Hierdoor is het mogelijk dat je een groot aantal free games mag spelen of een hoge multiplier hebt.

Uitleg Wild Features Online Slot Hound Hotel
Uitleg free spin features

Verschillende features

De mogelijke opties die je op de eerste vloer kunt vinden zijn.

  • Super stacked wilds: op de rollen 2 en 4 zitten 20 wild symbolen boven elkaar ( stacked ).
  • Expanding wilds: krijg je op een van de rollen een wild symbool dan veranderd de hele rij in wild symbolen. Dit kunnen ook meerdere rollen zijn.
  • Wild reels: de rollen 1 en 5 zijn gedurende de hele free games gevuld met wild symbolen.
  • Split wilds: split wilds splitsen een wild symbool in tweeën. Hierdoor is het mogelijk om een 6 of a kind win te krijgen. Een 6 of a kind win betaald even veel als 2 keer een 5 of a kind win.
  • Super wilds reels: maximum 3 rollen vol met wild symbolen elke free spin.

De super wilds reels feature is het beste, maar waarschijnlijk ook het moeilijkste om te krijgen.

Op de tweede vloer kun je een verhoogde multiplier krijgen. Wat de maximale multiplier is weet ik niet. Als je een deur hebt aangeklikt kun je hierna wel zien wat achter de andere deuren zat.

Op de laatste vloer krijg je het aantal free games. Zelf had ik er 11, maar had het geluk dat ik nog een deur mocht openen door de extra pick. Ook achter deze deur zaten 11 free games. Mijn eindresultaat was dus 22 free games met een multiplier van 1 en expanding wilds.

Conclusie over de online slot Hound Hotel

De online slot Hound Hotel is zeker een leuke en spannende online slot. Helaas komt de bonus niet heel vaak voor, maar als hij voorkomt kan hij wel erg goed betalen.

De keuzes die je zelf mag maken op de verschillende vloeren zijn erg leuk. Hierdoor krijg je het idee dat je de bonus zelf hebt samengesteld. Verder vond ik het thema van deze online slot erg grappig en waren de achtergrondgeluiden ook erg leuk.

Enkele andere online slots waarbij je de bonus zelf kan samenstellen.

  • Secret of the stones;
  • Secrets of christmas;
  • Boom brothers.

Eindresultaat

Voor deze review zijn er 500 spins van elk €1,00,- gespeeld.

Aantal keren free games: 1

Winst uit free games: €67,-

Totaal winst/verlies: Min €79,-

Helaas heb ik de bonus maar 1 keer gekregen, had ik de bonus vaker gekregen was het verlies gegarandeerd minder of was er zelfs een winst. Heb jij meer geluk gehad tijdens het spelen van deze online slot, dan mag je dit altijd delen op het forum van OneTime.

on air