Joker Millions Yggdrasil

Joker Millions: verrassende slot van Yggdrasil

In onze zoektocht naar de beste online videoslot, kwamen we terecht bij de Joker Millions van softwareontwikkelaar Yggdrasil. We hadden geen hoge verwachtingen toen we het spel startten aangezien het spel hiervoor van Yggdrasil vies tegenviel. Dit was niet het geval bij het spelen van deze online videoslot, die onze aandacht bleef houden.

Joker Millions Yggdrasil

Joker Millions

Joker Millions
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Yggdrasil
Uitbetalingspercentage
94,3%
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 25
Aantal winlijnen
25
Yggdrasilgaming

Speel de Joker Millions voor echt geld

1 Leovegas Review

LeoVegas

2 Logo Betnation

Betnation

Joker Illions Winlijnen
Joker Millions winlijnen

De inzet & winlijnen bij de online videoslot Joker Millions

De inzet kon je bij dit spel makkelijk bepalen. Je hebt niets te maken met waardes van munten en het aantal in te stellen winlijnen waardoor de inzet omhoog gaat. Nee, het is enkel één knop die de inzet omhoog en omlaag kan zetten. Dit schept geen verwarring in ieder geval. De inzet kun je zodoende variëren tussen de 25 cent en 25 dollar met een maximum van 25 winlijnen.

Lekkere Jazz geluiden tijdens het spelen van deze videoslot

Qua looks is dit een vrij eenvoudige videogame. Het heeft de standaard symbolen zoals het fruit en dat draait voorbij zonder enige poespas. Wel draaien de rollen op een lekker tempo. Dit scheelt aanzienlijk ten aanzien van sommige online slotmachines.

Heb je prijs bij dit spel, dan mag je een mooie bliksemflits door de betreffende winnende lijn verwachten wat er dan wel aardig uitziet!

Heerlijk zijn de ontspannen jazzy geluiden die heerlijk op de achtergrond wegspelen tijdens dit spel. Dit samen met de fijne geluiden bij het wegdraaien van de rollen, geeft dit het spel net even wat meer charme.

Eenvoudige maar leuke bonusfeatures bij Joker Millions

Deze bonusfeature was een eenvoudige in zijn soort, maar op de een of andere manier hield het ons wel in de greep. Juist die eenvoud gaf het kracht. We konden maar niet stoppen met spelen, aangezien we nog die ene keer die jackpotronde voorbij wilde zien komen.

Jackpotronde videoslot Joker Millions

Dit is één van die bonussen waar we warm voor lopen. Niet zo zeer omdat hij nou zo groots is en veel effecten heeft. Nee juist omdat hij zo lekker simpel is. Het werkt als volgt:

Van links naar rechts dien je op iedere rol een joker te krijgen. Wanneer je er daar op minimaal iedere rol ene van treft, start de jackpotronde. De jokers die je al hebt staan veranderen direct in prijzen. Die heb je dan al in de pocket.

Vervolgens gaan de rollen weer draaien waarbij je wederom jokers kunt sparen die de lege plekken daarmee opvullen. En op het moment dat er na die draai geen jokers bijkomen, stopt daarmee ook het spel en krijg je alle prijzen van de jokers bij elkaar opgeteld.

Het doel van deze feature is uiteraard het behalen van de jackpot. Die krijg je enkel als het hele speelveld volstaat met jokers. En daarmee mag je direct enkele miljoenen op jouw bankrekening bijschrijven.

Freeze + respin + kolomvermenigvuldiger

Zoals hierboven in de video al voorgedaan is dit ook één van de twee features die deze videoslot kenmerkt.

Wanneer je van links naar rechts een winnende lijn hebt, blijven deze symbolen namelijk staan en krijg je een respin. Deze extra draai kun je nog meer van dezelfde symbolen verzamelen, zodat je een eventueel vol blad met deze symbolen krijgt.

Het fraaie hieraan is dat je bovenop de prijs die je krijgt ook nog eens een vermenigvuldiger kunt krijgen. Deze vermenigvuldiger zal pas van kracht gaan als je vanaf links gezien de rijen met symbolen vol krijgt.

Meepraten over videoslots?

Conclusie videoslot Joker Millions

Is dit de beste online videoslot? Het is een leuke videoslot met leuke elementen die juist door zijn eenvoud leuk en makkelijk te spelen zijn. Onze aandacht had hij in ieder geval wel door zijn leuke en eenvoudige bonusfeature. Verder draaiden de rollen lekker vlot weg en zat er een goed muziekje onder. Het enige minpuntje was het saaie uiterlijk.

on air