Gameplay Online Slot Jungle Jim

Jungle Jim: een online slot van Microgaming!

Jungle Jim is een online slot van Microgaming en kan gespeeld worden in een online Casino. Deze online gokkast van Microgaming heeft 25 verschillende winlijnen en een redelijk langzame draaisnelheid. Persoonlijk vind ik het niet vervelend, maar er zullen vast mensen zijn wat dit als vervelend ervaren.

De inzetrange ligt tussen de €0,25 en €25,- Jungle Jim is dus een online slot waar je flink op kunt inzetten, maar natuurlijk blijft het een feit dat hoe meer je inzet hoe meer je kunt winnen. In de Twitch uitzendingen van OneTime wordt er regelmatig gegokt met €5,- per spin !

Net zoals bij de online slot Tarzan is er genoeg animatie tijdens het spelen. Bij Jungle Jim staat er namelijk ook een vrolijke man naast de slot te springen en te dansen bij een big win.

Gameplay Online Slot Jungle Jim

Jungle Jim

Jungle Jim
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,31%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 25
Aantal winlijnen
25
Microgaming Logo

Extra's en free spins in Jungle Jim

Tijdens het spelen van Jungle Jim moest ik heel erg denken aan de online slot Gonzo's Quest. Jungle Jim werkt namelijk ook met een oplopende multiplier zodra je een wincombinatie hebt.

Uitleg Free Games Online Slot Jungle Jim
Uitleg free spins

Free games in Jungle Jim

De free games beginnen bij 3 of meer scatter symbolen. Een groot voordeel is dat je deze scatter symbolen niet in 1 keer hoeft te krijgen. Het is namelijk ook mogelijk dat er scatter symbolen komen door middel van het verdwijnen van de symbolen bij een win.

De free games bij Jungle Jim zijn een exacte kopie van de free games bij Gonzo's Quest. Tijdens het hoofdspel is er een verhoogde multiplier na elke wincombinatie. Dit is er ook tijdens de free games echter gaat deze van x3, naar x6, x9, x12 en x15.

Tijdens het hoofdspel loopt deze slechts op tot x5. Als slotliefhebbers hoef ik jullie niet uit te leggen dat je met een multiplier van x15 flink kunt binnenlopen.

Helaas heb ik de free games maar 1 keer gekregen gedurende mijn 500 spins. Tijdens de free games won ik wel 50 keer mijn inzet, wat in mijn ogen een redelijk resultaat is.

Review over de online slot Jungle Jim

Jungle Jim is een erg leuke online slot met een leuk thema en spannende free games. Helaas voelt het voor mij als een exacte kopie van de online slot Gonzo's Quest.

Natuurlijk hoeft dit niet te betekenen dat de ene daarom beter is dan de andere, maar een beetje variatie tussen deze 2 had best gemogen.

Enkele andere leuke online slots van Microgaming.

Eindresultaat

Voor het maken van deze review zijn er 500 spins gespeeld van elk €1,-. Met een leuke winst zou ik weer een stapje korter bij Las Vegas komen, maar helaas mocht het vandaag niet zo zijn.

Aantal keren free games: 1

Winst uit free game: €50,-

Totaal winst/verlies: Min €60,-

Ben jij het totaal niet met mij eens en vind je deze online slot helemaal geweldig ? Dan kun je deze mening delen op het forum van OneTime.

on air