Jurassic Park

Jurassic Park: online slot van Microgaming [review]

Voor vandaag staat de online slot Jurassic Park op het programma. Iedereen kent de film Jurassic Park wel, waarbij mij met name deel 1 is bij gebleven. Dit kwam mede door de enorme hype die dit destijds in 1993 met zich mee bracht.

Op dit moment is Jurassic Park ook weer helemaal in de picture met de film Jurassic World die dit jaar in première is gegaan. Het kan ook niet anders dan dat er een gokkast ontwerper ook mee aan de haal is gegaan en hier een speelautomaat aan gaat wijden, dit fenomeen hebben we ook gezien bij mijn eerdere review van bijvoorbeeld Bridesmaids.

De maker van deze gokkast, MicroGaming, heeft deze handschoen opgepakt en de online slot Jurassic Park aangeboden.

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,67%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,30
Maximale inzet
€ 15
Aantal winlijnen
243
Microgaming Logo

243 winlijnen bij Jurassic Park

Ik ben persoonlijk helemaal weg van slots die allerhande leuke features hebben, het liefste hoe meer hoe beter. Het begint bij de Jurassic Park gokkast meteen goed met het feit dat er 243 winlijnen beschikbaar zijn, wat er op neerkomt dat elke mogelijke combinatie op de 5 'reels' een winlijn is. Dit is dus veel meer dan de winlijnen in een 'simpelere' speelautomaat als Stickers.

Daarnaast zijn er verschillende bonusspelletjes beschikbaar, waarbij het eigenlijk atlijd gaat om een bepaald aantal free spins maar vooral de wild en de multiplier anders kan zijn. Hoe kan het ook anders dat de bonusspelletjes vernoemd zijn naar de verschillende dinosaurussen.

Het gebruikersgemak en de speelbaarheid van deze online slot laten echter wel erg veel te wensen over. Dit kun je ook terug zien in de filmpjes onder aan deze review waarbij het ik in het eerste filmpje dermate lang bezig ben met mijn 35 draaien dat ik bijna in slaap ben gevallen tijdens het spelen van Jurassic Park.

De speelautomaat draait veel te langzaam

Een spin duurt namelijk bij Jurassic Park ongeveer 10 seconden en dit komt de speelbaarheid niet ten goede.

Ik weet niet precies of dit komt doordat ik speel door middel van autoplay, maar ik heb daarna de keuze 'Quickspins' aangevinkt en dan komt er tenminste vaart in deze online slot. Dit maakt het hele gebeuren wel een stuk minder spannend

Waar ook de film al vooruitstreven was met de special effects ten tijde van de eerste release in 1993 is dat ook in de speelautomaat terug te zien. Ik kan me zelfs herinneren dat ik in Las Vegas afgelopen maart ook deze gokkast gespeeld heb en toen al helemaal wild werd van de special effects, de beelden en ook het geluid. Ik heb, ondanks een verliesje, toen enorm genoten in het nu reeds vergane Riviera Casino te Las Vegas.

Ook de online slot kent de geweldige graphics en de mooie geluiden en dat maakt deze speelautomaat tot wat het is. Met name bij het behalen van het bonusspelletje en daarmee de free spins is het genieten geblazen en hopen op die OneTimer. Of deze daadwerkelijk gevallen is zul je moet gaan bekijken in de filmpjes die ik heb gemaakt!

Review online slot Jurassic Park

Een ding wat duidelijk is bij deze online slot, en overigens bij nagenoeg elke speelautomaat, is dat je het moet hebben van de bonusspelletjes. Zonder het behalen van de bonus is het nagenoeg onmogelijk om winst te maken met de gokkast Jurassic Park op het wereldwijde web.

De special features en het geluid zorgen ervoor dat ik niet negatief kan zijn over dit spel, maar het tergend langzaam draaien maken het wel dat ik ook weer niet positief kan kijken naar deze gokkast.

Al met al is het leuk om deze online slot uit te proberen en te spelen totdat je een bonusgame hebt bereikt. Met een beetje geluk pak je dan een mooi winstje die je weer kunt herinvesteren in een andere speelautomaat.

on air