Coverfoto 9

La Gran Aventura: online slot van Amatic [review]

La Gran Aventura is een online slot van Amatic met 20 verschillende winlijnen. De draaisnelheid is normaal, maar na een wincombinatie moet je best lang wachten voordat de online slot verder gaat. De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €50,- per spin. Het uiterlijk van deze online slot is wat saai en ook de achtergrondgeluiden zijn niet echt vermakelijk. Hopelijk hebben de free spins bij deze online slot meer te bieden.

Coverfoto 9

La Gran Aventura

La Gran Aventura
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Amatic
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
20
Amatic Logo

Extra’s en de free spins in La Gran Aventura

Zoals ik dat weet van de vorige online slots van Amatic die ik heb gespeeld moet je het hebben van de free spins. Hier kunnen grote bedragen gewonnen worden.

Uitleg Free Spins Online Slot La Gran Aventura
Uitleg free spins

De free games in La Gran Aventura

De free games worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Bij 2 scatter symbolen wordt de spanning opgevoerd. 3 scatter symbolen leveren 10 free spins op.

Voordat de free spins starten moet je een van de 3 symbolen kiezen. Je kunt kiezen uit de 3 hoogste symbolen. Ze hebben allemaal dezelfde waarde het gaat dus puur om de vraag: welk symbool vind je het leukste ?

Het symbool dat je hebt gekozen wordt een sticky wild. Wanneer dit symbool verschijnt op de rollen tijdens de free spins zal het veranderen in een wild symbool.

De rest van de free spins blijft dit symbool dan als wild staan. Het is mogelijk om meerdere wild symbolen tegelijk te krijgen. Hoe meer wild symbolen er blijven staan hoe groter de kans dat je een leuk bedrag wint.

Benieuwd hoeveel wild symbolen ik heb gekregen en hoeveel ik win ? Onder aan deze review vind je een video waarin ik de free spins heb vastgelegd.

Extra's

Buiten de free games heeft La Gran Aventura is een online slot met 20 verschillende winlijnen. De draaisnelheid is normaal, maar na een wincombinatie moet je best lang wachten voordat de online slot verder gaat weinig extra's. Wel is er nog de mogelijkheid om na elke wincombinatie te gokken. Je hebt 2 opties als je kiest voor het gokken.

Je kunt kiezen voor rood of zwart. Bij een juiste keuze zal je winst worden verdubbeld. Er is echter ook nog een mogelijkheid om te kiezen voor ruiten, harten, schoppen of klaveren. Kies je hierbij het juiste symbool dan wordt je winst met vier vermenigvuldigd.

Regelmatig stel ik mij de vraag of het slim is om te gokken na een winnende combinatie. Het uitbetalingspercentage bij een online slot is namelijk van te voren ingesteld.

Stel je wint 4 keer je inzet door middel van het gokken. Betaald de online slot tijdens het hoofdspel hierna dan minder uit ? Weet jij meer hierover, deel het dan op het forum van OneTime.

Mijn review over de online slot La Gran Aventura

La Gran Aventura is een online slot met weinig uitstraling. Ook de achtergrondgeluiden zijn niet erg vermakelijk, maar de free games daarin tegen zijn wel erg interessant. De sticky wild symbolen zorgen voor erg veel spanning.

Spanning is iets dat ik erg belangrijk vindt tijdens het spelen van een online slot. Echter had een leuk achtergrondmuziekje en wat vrolijkere symbolen deze online slot nog beter gemaakt.

Enkele andere online slots van Amatic.

Cijfers

Bij deze online slot horen ook wat cijfers. Het belangrijkste cijfer voor de meeste is het uitbetalingspercentage. Echte heb ik nergens het uitbetalingspercentage van deze online slot kunnen vinden.

Uitgaande van de vorige online slots die ik heb gespeeld denk ik dat het uitbetalingspercentage ergens tussen de 95 en 97 % ligt. Weet jij het uitbetalingspercentage van deze online slot wel ? Dan mag je dit altijd delen op het forum van OneTime.

on air