Score Aan Het Einde Van De Rit

Lucky Lady's Charm Deluxe: slot van Greentube

Lucky Lady's Charm Deluxe, een populaire online videoslot van Greentube Novomatic, staat in het teken van een prachtige blondine die een fortuin nodig heeft. Daarvoor maakt ze gebruik van haar toverkunsten om op die manier in het bezit te komen van amuletten. Daarvoor heeft deze lady een portie geluk nodig en daarom zie je op deze slot diverse symbolen van geluk terugkomen.

Score Aan Het Einde Van De Rit

Lucky Lady's Charm Deluxe

Lucky Lady's Charm Deluxe
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Novomatic
Uitbetalingspercentage
95,13%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
10
Novomatic
Winlijnen
Winlijnen

Hoe werkt Lucky Lady's Charm Deluxe?

Lucky Lady's Charm Deluxe is een slot met 5 rollen met op iedere rol 3 symbolen. In totaal zie je dus 15 symbolen in beeld. De slot kun je spelen met 10 winlijnen, maar kan al vanaf een winlijn. Dit kun je zelf instellen. Ons advies is om altijd het maximale aantal winlijnen te spelen. Spelen kan al met een kleine portemonnee daar je al vanaf €0,10 kunt spelen. En ook voor de highrollers onder ons is deze slot ideaal, aangezien je tot €50 per spin kunt spelen.

Als we het winplan nader bekijken zien we de zogenaamde premium-symbolen aan de bovenkant van het winplan afgebeeld en onderin staan de klassieke symbolen. Onder de klassieke symbolen vallen de 9,10,J,Q,K & A. De prijzen lopen op naarmate de kaart hoger is. De premium-symbolen betalen het meest uit, waarbij Lucky Lady herself het meest uitbetaald. Scoor je 5 Lucky Lady's op een rij, dan is dit goed voor €90 keiharde euro's, ofwel 900x de inzet!

Wat Valt Er Te Winnen
Wat valt er te winnen

Daarnaast is de Lucky Lady ook wild en hiermee doelen we niet op haar als persoon. Lucky Lady fungeert als joker. Tref je haar bijvoorbeeld middenin een winlijn met aan iedere kant een Aas, dan krijg je prijs. En nog beter: Lucky Lady verdubbelt de prijs ook nog eens! Kijk aan!

Menig persoon zal zij pijlen hebben gericht op Lucky Lady voor mooie prijzen. Waar het echt om te doen is, is de glazen bol. We kunnen er niet in kijken, maar het zomaar dat je bij een juist aantal in beeld, te gekke prijzen kunt winnen.

Retriggers
Retriggers

Lucky Lady's Charm Deluxe: 15 freespins met 3x 'multiplier'

De glazen bol is de scatter in dit verhaal. En een scatter heeft de fijne eigenschap niet in een winlijn te hoeven staan. Bij 2 glazen bollen in beeld mag je een geldprijs in ontvangst nemen. Bij 3 of meer wordt de freespin-modus geactiveerd. Je mag dan genieten van 15 gratis draaien. Dit kan je niets opleveren, maar ook goed zijn voor mooie prijzen. Bovendien worden de winnende combinaties vermenigvuldigd met factor 3.

250 spins op Lucky Lady's Charm Deluxe

Greentube Novomatic heeft een handig hulpmiddel toegevoegd aan haar slots: autospin. Deze functie zorgt dat je op de automatische piloot kunt spelen. Je hoeft enkel een palletje om te zetten en de slot start met onbeperkt spinnen. Om een goed oordeel te kunnen vellen hebben we 250 spins gespeeld met een inzet van €0,10 per draai.

De eerste 100 draaien waren geen succes, met enkele kleine hoogtepuntjes met prijzen tussen de 2 cent en 60 cent. In theorie hadden we al een tientje in de min kunnen staan, maar voor ons bleef de schade beperkt tot iets meer dan €6 in de min. We zijn naarstig op zoek naar een heleboel glazen bollen! Kom maar op!

Nog geen 5 spins later, kwamen er 4 tienen in beeld, in combinatie met een Lucky Lady. Goed voor 20x de inzet ofwel €2.

Score Aan Het Einde Van De Rit
Score aan het einde van de rit!

Maar wat er toen gebeurde was werkelijk ongelooflijk en hadden we nog niet eerder meegemaakt in onze lange gok-carrière. We kregen de freespins te pakken, net voordat we de 200 draaien aantikten. En dat op zich zelf is niet bijzonder. Wel frappant was het aantal retriggers dat we kregen.

We waren gestart met 15 freespins, maar mochten uiteindelijk 120 spins aan toevoegen daar we 8 keer een retrigger kregen. Niet normaal! We mochten dan ook €61,70 aan onze balans toevoegen, 617x de inzet. Een record voor ons!

De resterende 50 draaien waren magertjes, maar wat kon het ons schelen met een enorme winst uit de freespins!

Voor deze review zijn er 250 spins gespeeld van elk €0,10

Aantal keren free games: 1

Winst uit de free games: €61,70 (617 x inzet)

Totaal winst/verlies: €48,95

Conclusie

Lucky Lady's Charm is een online slot voor iedere portemonnee en daarom zo geliefd. We hebben zelf mogen ervaren dat je met een kleine inzet een monsterscore kunt neerzetten. Dit is ook wel weer typerend voor de slots van Novomatic: ze kunnen enorm uitbetalen, maar ook langere tijd helemaal niets doen.

De slot zelf is eenvoudig, geen nieuwe features. Het is een bewezen concept, maar dit is geen slot die zich kan meten met slots van o.a. Thunderkick en Netent. Deze zijn van een ehle andere categorie.

Je speelt een slot als deze vanwege het grillige karakter en omdat het lekker eenvoudig spelen is.

on air