Uitleg Bonus Game Online Slot Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun: online slot van Microgaming [review]

Lucky Leprechaun is een van de vele online slots van Microgaming. Als ik me niet vergis staat er in Holland Casino ook een slot met de naam Lucky Leprechaun. Het thema van deze online slot heeft te maken met een pot goud. Vroeger maakte ze kleine kinderen wijs dat er aan het einde van de regenboog een pot goud zou staan. Helaas heb ik deze pot nooit gevonden, maar misschien win ik wel wat goud bij elkaar tijdens het spelen van deze online slot.

Uitleg Bonus Game Online Slot Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,33%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 20
Aantal winlijnen
20
Microgaming Logo
Paytable Online Slot Lucky Leprechaun
Uitbetalingstabel

Inzetten bij Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun is een online slot met 20 verschillende winlijnen. Er zijn 5 rollen met elk 3 symbolen en de draaisnelheid is normaal. Op de achtergrond zijn er vrolijke geluiden te horen die me doen denken aan kabouters.

De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €20,- per spin. Met een maximale inzet van €20,- per draai is dit een van de laagste maximale inzetten die ik heb gezien op een online slot.

Bonus game en free spins in Lucky Leprechaun

Deze online slot heeft zowel speciale free games als een leuke bonus game. De bonus game heeft alles te maken met een regenboog en een pot goud !

Uitleg Bonus Game Online Slot Lucky Leprechaun
Uitleg bonus game

Bonus spel in Lucky Leprechaun

Zodra je 3 potten met goud hebt gekregen kan het feest beginnen, het bonus spel begint ! Tijdens de bonus zal je een pad zien met allemaal getallen. Op het einde zie je een pot gevuld met goud.

Het is de bedoeling om hier te komen, maar mocht dit niet lukken dan zover mogelijk ! Het pad begint bij x7 en de pot goud is x500. Het getal waar je op eindigt is het getal waarmee je inzet wordt vermenigvuldigd.

Je mag 4 keer een slinger geven aan het rad. Op het rad staan de getallen 1, 2, 3, 4 en 5. Deze getallen staan gelijk aan het aantal stappen dat je vooruit mag.

Kom je precies op een regenboog terecht dan heb je geluk want dan mag je een stuk van het pad overslaan. De kans om bij de goud pot te komen is erg klein, maar zolang er een kans is dan mag je hoop hebben.

Uitleg Free Spins Online Slot Lucky Leprechaun
Uitleg free spins

Free games

Buiten de leuke bonus game heeft deze online slot ook nog free spins. Bij 90 % van de online slots worden de free spins geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen, maar dat is bij deze online slot niet het geval. Bij deze online slot worden ze namelijk geactiveerd als je een klavertje 4 in de laatste rol krijgt.

Dit klavertje 4 is goed voor 5 free spins. Tijdens de free spins is er een multiplier van 2, maar dit is nog niet alles. Het symbool met de hoogste waarde veranderd in wild symbolen tijdens de free spins als hij op de rollen verschijnt.

Verder worden er ook nog groene en gouden klavertjes 4 toegevoegd aan de symbolen 10, J, Q, K en A. Een groen klavertje 4 levert een een extra free spin op en een goud klavertje 4 een extra verhoogde multiplier. De maximale multiplier die je tijdens de free spins kunt krijgen is 5. De free spins kunnen helaas niet geretriggerd worden.

Mijn review over de online slot Lucky Leprechaun

Tijdens het spelen van deze online slot ontbrak het zeker niet aan spanning. Het thema was erg leuk en ook de bonusgame was vermakelijk. De free spins die eens niet bij 3 scatter symbolen starten was ook een leuke toevoeging op deze online slot.

Enkele online slots van Microgaming.

Cijfers

Voordat ik de bonus game kreeg had ik al aardig wat verloren. Ondanks mijn verlies is het uitbetalingspercentage bij deze online slot gewoon normaal. Volgens Microgaming is het uitbetalingspercentage van Lucky Leprechaun namelijk 94.7 %.

Vind jij deze online slot wel helemaal het einde ? Dan hoor ik graag waarom op het forum van OneTime.

on air