Machine Gun Unicorn

Machine Gun Unicorn - beste videoslot van het jaar 2015

Zoals de titel al aangeeft is de videoslot Machine Gun Unicorn van Genesis Gaming in de prijzen gevallen. De prijs is uitgereikt op dé ICE gaming beurs. Wij konden het daarom niet laten om deze slot van een oordeel te voorzien. Zou deze slot de titel ‘beste online slot' mogen dragen van ons, of komt hij dicht in de buurt?

Machine Gun Unicorn

Machine Gun Unicorn

Machine Gun Unicorn
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Genesis Gaming
Uitbetalingspercentage
97%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 250
Aantal winlijnen
10
Genesis Gaming
Unicorn Winlijnen
Machine Gun Unicorn winlijnen

Machine Gun Unicorn is een videoslot van Genesis Gaming

De eerste indruk is altijd veelzeggend. Dit was ook het geval bij het openen van deze videoslot. Direct viel ons de aparte symbolen op en de stevige sound die je hoort tijdens het spelen.

Deze videoslot kun je al spelen vanaf 10 cent met een maximum van 250 euro - waarmee dit één van de duurdere slots is om te spelen. Wij doen het rustig aan zodat we deze slot langzaam leren verkennen.

Het maximum aan winlijnen bij deze slot is 10 en kun je niet veranderen. De prijzen kunnen zowel van links naar rechts vallen als andersom. Hier zijn we blij mee en het geeft net dat beetje meer dan dat je enkel vanuit links gezien een winnende lijn kunt treffen.

Betalingen Machine Gun Unicorn Kopie Kopie
Betalingen Machine Gun Unicorn

Gave videoslot met een sound die aanstekelijk is!

Direct bij het drukken op de spinbutton hoor je een stevige sound waarbij elektrische gitaren en een harp te toon bepalen. Een ontzettend gave sound die de grafische elementen goed vertalen.

We hebben in deze game te maken met zombies in wekpotten en eenhoorns met een machinegeweer op hun hoorn. Een combinatie die niemand zou verzinnen behalve de makers van de videoslot "Machine Gun Unicorn". De unicorn en zijn kornuiten gaan de strijd aan met de zombies in de strijd deze uit te schakelen. De unieke samenstelling qua symbolen in combinatie met de sound maken het dat deze game een hele gave is om te spelen.

Heb je een mooie BIG WIN dan krijg je die te zien door een zombie die een vlag uitsteekt. Alles ziet er gelikt uit!

Unieke feature Symbol Bombs!

Deze videoslot heeft alles wat een slot nodig heeft qua looks & sound! Jammer genoeg beschikt het maar over één feature en dat is de feature waarbij de zombie symbolen worden gebombardeerd.

Dit gebeurt wanneer de Machine Gun Unicorn zijn gezicht laat zien. Met zijn machinegeweer knalt hij alle potten met zombies aan gruzelementen en vliegen er overal gouden patronen over het beeldscherm. Het is een unieke feature die we nog niet eerder hadden gezien. En uiteraard hebben we er een filmpje van, zodat jij de unicorn aan het werk kan zien!

Wat ons opviel is dat deze slot op het moment van spelen vaak prijzen gaf, waardoor het spelplezier een extra boost kreeg. Het uitbetalingspercentage van deze slot is met meer dan 97% ook vrij hoog!

Conclusie videoslot Machine Gun Unicorn

Deze videoslot heeft alles in zich om je te kunnen vermaken. Vooral de sound is erg gaaf en blijft echt hangen. Je komt in een fijne flow door de sound en dat is mooi! Naast de sound heeft deze slot een unieke bonusfeature die je wilt blijven spelen. Tot slot heeft deze slot mooi gekozen symbolen, die je nergens zult tegenkomen!

on air