Magellan

Magellan: een online slot van EGT [review]

Na een tijdje verschillende online slots te hebben gespeeld van Microgaming en Netent is het vanavond tijd voor weer eens iets anders. Voor vanavond staat Magellan van EGT op het programma.

In het verleden heb ik veel online slots van EGT gespeeld, maar nog nooit het jackpot bonusspel gekregen. Bij de meeste online slots van EGT moet je het vooral hebben van de bonus, maar dat is bij deze online slot niet het geval!

Magellan

Magellan

Magellan
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 0,1
Aantal winlijnen
50
EGT

Magellan: het spel

Magellan is een online slot van EGT en te spelen in het online casino. Voor deze review zal ik 250 spins spelen van elk €1. De inzetrange bij deze online gokkast ligt tussen de €0,50 en €10 per spin. Verder zijn er 50 verschillende winlijnen en is de draaisnelheid normaal.

Op de achtergrond zijn er verschillende geluiden, maar deze zijn niet vervelend. De meeste online slots hebben 5 rijen met elk 3 symbolen, maar bij Magellan is dat niet het geval: deze online slot heeft 5 rijen met elk 4 symbolen !

Het thema van deze online slot heeft te maken met reizen. Dit is ook goed terug te zien in de verschillende symbolen. Er is onder andere een symbool van een boot, kaart, kompas en een wereldbol.

Magellan
Uitbetalingstabel Magellan

Free spins in Magellan

Helaas heb ik tijdens het spelen van deze online slot de free games niet gekregen. Maar ik heb wel verschillende leuke wincombinaties gekregen tijdens het hoofdspel.

De free games worden gestart bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een wereldbol.

Free games Magellan
Uitleg free games Magellan

Helaas kan ik op YouTube geen video vinden van de free games bij deze online slot. Het informatiescherm van deze online slot helpt me ook niet echt verder. Het enige wat ik wel weet is dat 3 scatter symbolen 7 free games opleveren. Weet jij wel wat er gebeurd tijdens de free games dan hoor ik dit graag !

Bij de meeste EGT slots moet je het vooral hebben van de bonus, maar tijdens het spelen van deze online slot won ik regelmatig leuke prijzen in het hoofdspel. Het feit dat je echter maar 7 free games krijgt wil meestal wel zeggen dat je flink kunt winnen.

Gamble

Iets dat steeds vaker voorkomt is de mogelijkheid om te gokken na een wincombinatie. Stel je voor je wint 20 euro, maar je vindt dit nog niet genoeg. Dan kun je ervoor kiezen om te gokken op rood of zwart dan verdubbel je de winst.

Voor de echte gokkers onder ons is er ook nog een mogelijkheid om te gokken op ruiten, harten, klaveren of schoppen. Heb je het juiste gekozen dan wordt je winst verviervoudigd.

In mijn ogen blijft deze extra feature een discussiepunt. Wat gebeurt er namelijk met het uitbetalingspercentage RTP (Return To Player %)?

Review van de slot Magellan

Deze online slot is zeker de moeite waard om eens te spelen. Door de 50 verschillende winlijnen heb je vaak een kleine prijs. Hierdoor gaat je saldo minder snel omlaag (althans zo lijkt het).

Ook is het erg spannend dat je elke spin opnieuw kans maakt op het jackpot bonusspel. Helaas heb ik na ongeveer 3500 spins op verschillende EGT slots nog nooit dit spel mogen spelen.

250 spins op Megallan

Zoals eerder verteld zijn er voor deze review 250 spins gespeeld van elk €1.

Aantal keren free games: 0

Grootste winst tijdens hoofdspel: €31,50

Totaal winst/verlies: Min €44

Heb jij de free games wel gekregen tijdens het spelen van deze online slot ? Dan ben ik erg benieuwd hoeveel jij hebt gewonnen. Ervaringen met gokkasten mag je altijd doorgeven op het forum van OneTime.

on air