Magic Idol Amatic

Magic Idol: een slot van Amatic [review]

Magic Idol is een online slot van Amatic met 10 verschillende winlijnen. Er zijn 5 rollen met elk 3 symbolen en draaisnelheid is normaal. De inzetrange ligt tussen de 0,10 en 50,- per spin.

Als ik naar de verschillende symbolen kijk is het thema van deze online slot mij nog niet helemaal duidelijk. Misschien komt dit nog wel tijdens de free spins.

Magic Idol Amatic

Magic Idol

Magic Idol
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Amatic
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 10
Aantal winlijnen
10
Amatic Logo

Free games en extra features in Magic Idol

Deze online slot van Amatic heeft free spins, maar ook een gamble functie. Verder zijn er tijdens het hoofdspel geen andere extra features.

Free spins in Magic Idol

De free spins starten bij 3 of meer scatter symbolen. Zodra je een scatter symbool krijgt gaat dit gepaard met een speciaal geluid. Zo weet je precies wanneer het spannend wordt om te kijken.

Verder is er namelijk weinig spanning te beleven. 3 scatter symbolen leveren 15 free games op. Als ik al zie dat ik 15 free games krijg dan is de extra feature die je tijdens de free games krijgt meestal niet heel spectaculair.

Ook bij deze online slot klopt mijn gevoel en moet ik het doen met een multiplier van 3. Krijg je een leuke wincombinatie is het natuurlijk mooi dat deze met een factor 3 wordt vermenigvuldigd, maar vaak win je slecht 5-10 keer je inzet met zo'n soort free games.

Overige features

Buiten de free games zijn er geen andere leuke features die het spelen spannender maken. Wel is er nog een gamble functie. Dit wil zeggen dat je na elke wincombinatie kunt gokken. Eigenlijk is een online slot al gokken, maar je kunt ook nog gokken om je winst te verdubbelen of te verviervoudigen.

Kies je ervoor om te gokken met je winst dan moet je niet op collect klikken maar op gamble. Je ziet vervolgens 1 kaart je kunt kiezen voor rood of zwart. Bij een juiste keuze wordt je winst verdubbeld. Je kunt ook kiezen voor het juiste symbool.

Kies je het juiste symbool dan wordt je winst verviervoudigd. Of gokken met je slot winst slim is weet ik niet. Hoe denk jij hierover ? Laat het ons weten op het forum van OneTime.

Mijn oordeel over de online gokkast Magic Idol

Tijdens het spelen van deze online slot ontbrak het heel erg aan speelplezier en aan spanning. De free games waren niet spannend en ook het thema van deze online slot snapte ik niet helemaal.

Bij de meeste online slots van Amatic moet je het juist hebben van de bonus, maar dat is bij deze online slot niet het geval. Ik heb niet echt het idee dat je hier flink kunt winnen.

Bij een online slot met een wild feature of iets dergelijks heb ik dit idee veel sneller. De gekozen symbolen zijn wel erg grappig en ook met de achtergrondgeluiden is het prima gesteld bij deze online slot, maar wat betreft spanning helaas niet.

on air