Uitleg Gamble Feature Online Slot Magic Owl

Magic Owl: online gokkast van Amatic [review]

Magic Owl is een online slot van Amatic. Deze online gokkast heeft 5 rijen met elk 4 symbolen en 50 verschillende winlijnen. De draaisnelheid is normaal en op de achtergrond zijn er leuke/spannende geluiden te horen. De inzetrange ligt tussen de €0,50 en €50,- per spin. Voor de echte high rollers is deze online slot dus niet ideaal, maar voor onze inzet is deze perfect!

Uitleg Gamble Feature Online Slot Magic Owl

Magic owl

Magic owl
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Amatic
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
10
Amatic Logo

Free spins en extra’s in Magic Owl

Helaas heeft deze online slot buiten de free spins weinig andere extra's. Er is wel een extra, maar dit heeft bijna elke online slot van Amatic, dus echt heel speciaal is dit ook niet.

Uitleg Free Spins Online Slot Magic Owl
Uitleg free spins

De free games

Zodra je 3 of meer scatter symbolen hebt verzameld worden de free spins gestart. 3 scatter symbolen zijn goed voor 5 free spins. Tijdens de free spins wordt het symbool met de hoogste waarde samengevoegd met het wild symbool tot een symbool.

Uitleg Gamble Feature Online Slot Magic Owl
Uitleg gamble feature

Extra's

Bijna bij elke online slot van Amatic is het mogelijk om na elke wincombinatie te gokken. Wil je dit doen moet je niet op collect klikken, maar op gamble. Je ziet nu een rode kaart en een zwarte kaart, maar ook het symbool van harten, ruiten, schoppen en klaveren.

Wil je de winst verdubbelen moet je kiezen tussen de rode of zwarte kaart. Bij een juiste keuze wordt je winst verdubbeld. Wil je echt gokken kun je kiezen voor het juiste symbool. Hier bedoel ik harten, ruiten, klaveren of schoppen mee. Bij een juiste keuze wordt je winst verviervoudigd.

In Holland Casino in het op sommige slots ook mogelijk om te gokken na een winstcombinatie. Zelf doe ik dit nooit, omdat ik speel voor de slot en niet voor de eventuele winst. Winst forceren met gokken lijkt me niet de beste oplossing.

Denk jij hier anders over, dan hoor ik dit graag op het forum van OneTime. Om jullie een beeld te geven van de gokfunctie van Amatic heb ik dit wel gedaan. Mijn eventuele winst kun je zien in de video onder aan deze review.

Mijn review over de online gokkast Magic Owl

Magic Owl is een redelijk saaie online slot. Tijdens het hoofdspel zijn er wel spannende achtergrondgeluiden, maar echt warm wordt ik niet van deze online slot. 3 scatter symbolen leveren 5 free spins op.

Met de extra die je krijgt tijdens de free games vind ik 5 free spins erg weinig. De optie om na elke wincombinatie te gamblen is een mooie extra voor de gokkers onder ons. Zelf doe ik dit niet aangezien het mij om de online slot gaat en niet om het kiezen van de juiste kaart.

Cijfers

Voor vele is het uitbetalingspercentage het belangrijkste. Voor mij is dit maar een cijfertje. Uiteindelijk gaat het toch om het speelplezier dat je beleefd tijdens het spelen. Een mooi voorbeeld hiervan is Las Vegas.

We spelen hier allemaal de slots van Willy Wonka, Game of Thrones, The Walking Dead, Orange is the new Black, Breaking Bad en nog veel meer van deze gokkasten.

Het uitbetalingspercentage van deze slots is veel slechter dan dat van tafelspellen zoals roulette en blackjack. Maar ook veel slechter dan dat van online slots, maar toch spelen we ze !

In mijn ogen moet het een goede verhouding zijn tussen het speelplezier en het uitbetalingspercentage. Om een lang verhaal kort te maken het uitbetalingspercentage van de online slot Magic Owl is 96 %.

Tijdens het spelen deze online slot kreeg ik weinig kleine prijsjes, maar af en toe wel een prijs van 30-60 keer mijn inzet. Deze online slot is dus een redelijk volatiele slot.

Denk jij hier anders over ? Dan hoor ik dit graag op het forum van OneTime.

on air