Magicious Thunderkick

Magicious: een magische slot van Thunderkick

De videoslots van Thunderkick hebben inmiddels ons hart veroverd. De mensen achter dit bedrijf weten hoe ze een mooie videoslot in elkaar moeten zetten. Geldt dat ook voor de videoslot Magicious? Doet hij zijn naam eer aan en zal hij ons betoveren?

Magicious Thunderkick
Magicous Winning
Magicious winning

Magicious: vanuit meerdere kanten winnen

Met enkel 10 winlijnen is dit een overzichtelijke videoslot om te spelen. Er bestaan niet heel veel manieren om een prijs te winnen. Wat dan wel weer leuk is dat je niet enkel van links naar rechts een winlijn kunt treffen, maar ook vanaf de andere kant een winlijn kunt maken!

Tijdens het winnen van een combinatie zie je direct vanaf welke kant je hebt gewonnen, aangezien de goochelaar die links of rechts staat de winnende combinatie benadrukt met zijn of haar toverstaf. Wanneer er aan de linkerkant een combinatie wordt gemaakt, steekt de goochelaar ook nog zijn tong uit. Deze kleine en grappige details zijn erg goed uitgewerkt door Thunderkick.

Bekijk ook eens de 5 beste videoslots van Thunderkick!

Magicious

Magicious
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Thunderkick
Uitbetalingspercentage
96%
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Tund

Goed betalende videoslot

Deze videoslot heeft een erg goed uitbetalingspercentage als we de specificaties er op naslaan. Ook zien wij dit terug tijdens het spelen van deze videoslot. Met meer dan 96% uitbetalingspercentage is dat zeker niet slecht.

Naast dat deze slot goed uitbetaald valt het ook op dat er gebruik wordt gemaakt van mooie geluiden. Op de achtergrond hoor je muziek die je ook in een show van een goochelaar kan tegenkomen. Het doet ons denken aan het geluid waarbij er een konijn uit een hoed wordt getoverd.

Verder is het geluid dat we horen tijdens het draaien van de rollen mooi en het past goed bij de gebruikte symbolen. De symbolen maken geluiden alsof er een spaceship voorbij komt razen. Dit past goed bij de sterren, zonnen en manen die we als symbolen voorbij zien komen.

Features van de Magicious videoslot

Frappant vinden we de keuze om maar één feature aan te bieden bij deze slot. Hier hadden ze bij Thunderkick meer uit kunnen halen om de spelbeleving op te krikken naar een hoger niveau. De enige feature die ze hebben is de expanding wild feature.

Op rol 2,3 en 4 kan er een maan tevoorschijn komen die vervolgens de hele rol bedekt en WILD wordt. Er kunnen in totaal drie WILDS uitspreiden over de rollen, waarbij er in totaal drie respins kunnen worden getriggerd. Onderstaande video geeft weer hoe dit in zijn werk gaat.

Wat vind jij van de Magicious videoslot?

Conclusie videoslot Magicious

Magicious is een mooi uitgewerkte slot uit de hand van Thunderkick. Echter kennen wij ook andere slots van Thunderkick die net wat beter in elkaar zitten. Magicious is een prima slot met mooie geluiden, maar er had wat meer in gezeten door meer features te voegen.

on air