MMW Beginscherm

Laat je verrassen door de magie in Mayan Magic Wildfire van NoLimit City

Als het donker wordt in Mayan Magic Wildfire, komen de lichtjes tevoorschijn die spannende features mee kunnen brengen. Lees hier alles over deze slot van NoLimit City.

In de slot Mayan Magic Wildfire van NoLimit City reis je af naar een mysterieuze tempel uit de Maya cultuur. Hier kunnen zomaar magische dingen gebeuren. Dat betekent dat elke spin je iets bijzonders kan opleveren. Stap jij de tempel binnen?

Met een indrukwekkende waterval op de achtergrond opent het speelveld van Mayan Magic Wildfire. NoLimit City heeft voor deze slot gekozen voor het geliefde Maya-thema. Indrukwekkende dieren, schitterende diamanten en prachtig uitgedoste Maya's vullen het speelveld. Het spel kent geen standaard bonusronde, maar heeft wel Mystery Sync en Mystery Wild features.

Deze laatste feature activeert bovendien Mayan Wild symbolen. En het mooiste is, dit alles kan willekeurig elke spin getriggerd worden! Zo houdt deze slot je constant op het puntje van je stoel. Wil jij de magie van deze slot zelf ervaren? Dat kan bij BetCity.

MMW Beginscherm

Mayan Magic Wildfire

Mayan Magic Wildfire
Onetime's oordeel
3,9/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NoLimit City
Uitbetalingspercentage
96,04%
Max. vermenigvuldiger
1264
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Nolimit Logo 1
MMW Speelveld
Het speelveld van Mayan Magic Wildfire

Hoe werkt Mayan Magic Wildfire?

Qua spelverloop is Mayan Magic Wildfire een eenvoudige online videslot. Je speelt op een veld van vijf rollen breed en drie rijen hoog. Over het veld lopen slechts 10 winlijnen, maar deze tellen wel vanaf zowel links als rechts. Winnende combinaties bestaan uit minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar op zo'n winlijn.

De symbolen van Mayan Magic Wildfire zijn allemaal heerlijk kleurrijk. De laagste symbolen zijn gekleurde edelstenen en de middelhoge symbolen zijn edelstenen met een uitgebreide gouden versiering. De hoge symbolen zijn een slang, een luipaard en drie Maya priesters.

Het hoogste symbool betaalt bij 5 stuks op een wijnlijn 20x je inzet uit. Dat is niet schokkend hoog. De maximale uitbetaling van Mayan Magic Wildfire is ook slechts 1.264x de inleg. Als je graag voor echt hoge bedragen speelt, kun je dus beter een ander spel kiezen.

Naast de standaard symbolen kent Mayan Magic Wildfire twee soorten wild symbolen. Deze komen niet in het basisspel voor, maar horen bij de Mystery Wild en Mayan Wild feature.

De bonusfeatures van Mayan Magic Wildfire

Zo nu en dan wordt het opeens donker rondom het speelveld van Mayan Magic Wildfire. Mysterieuze lichtjes vliegen door het beeld en vol spanning wacht je af wat er gaat gebeuren. Er zijn drie opties. Soms word je teleurgesteld en gebeurt er helemaal niets. Je gaat dan gewoon weer verder in het basisspel.

Het kan ook zo zijn dat het de Mystery Wild of de Mystery Sync feature activeert. Deze features kunnen elke spin willekeurig geactiveerd worden. Hiervoor heb je geen speciale symbolen op het speelveld nodig.

Mystery Wild en Mayan Wild feature

Als de lichtjes de Mystery Wild feature triggeren, wordt het middelste symbool van het speelveld omgezet in een wild. Er wordt willekeurig gekozen om welk symbool dit gaat. Staan er meer van dit symbool op de middelste drie rollen? Dan worden dit ook wild symbolen. 

Deze Mystery Wild feature in Mayan Magic Wildfire activeert direct nog een feature, namelijk de Mayan Wild feature. Deze functie maakt van de middelste wild, die net gekozen is, een Mayan Wild. Dat betekent dat de wild sticky is. Ook de andere wilds die toegewezen zijn, zijn sticky, maar deze blijven maar 1 spin staan. De middelste Mayan Wild blijft de hele functie op z'n plek.

Voor elke wild die je krijgt, krijg je ook een Firespin. Dit is een gratis spin, waarbij de middelste Mayan Wild aldoor blijft staan. De andere wilds blijven elke 1 beurt sticky, waardoor ze voor maximaal 2 spins voor winsten zorgen.

Voor elke 3 wilds die je verzamelt, wordt de vermenigvuldiger met 1 verhoogd. Komt er tijdens een Firespin een nieuwe wild in beeld? Dan wordt deze 1 beurt sticky en krijg je een extra Firespin toegekend. Zo kan deze feature in theorie erg lang doorgaan en voor hoge winsten zorgen.

Mystery Sync feature

De mysterieuze lichtjes triggeren nog een andere feature, namelijk de Mystery Sync feature. Deze functie synchroniseert de middelste drie rollen. Hierdoor staan er op deze rollen altijd drie dezelfde symbolen naast elkaar. Vervolgens draaien rol 1 en rol 5.

Heb je het geluk dat er op deze rollen ook deze symbolen vallen? Dan heb je direct een mooie winnende combinatie van minstens 4, maar misschien zelfs wel van 5 dezelfde symbolen te pakken.

Praat mee over online videoslots van NoLimit City

Conclusie

Als je graag hoge bedragen wint, is dit niet de slot voor jou. Echt hoge bedragen vallen amper in dit spel en ook de maximale uitbetaling is niet heel indrukwekkend.

Toch is Mayan Magic Wildfire absoluut een vermakelijke slot. Elke keer als het donker wordt en de lichtjes verschijnen, ben je benieuwd wat er gebeurt. De willekeurige functies verschijnen regelmatig, wat deze slot spannend houdt.

Qua graphics, animaties en soundtrack heeft NoLimit City echt een pareltje gemaakt van deze slot. Het is dus zeker een aanrader om de magie van Mayan Magic Wildfire zelf te gaan ervaren.

on air