Myth Of Medusa Gold

Myth of Medusa Gold: slot van Greentube

Myth of Medusa Gold is een slot van Greentube Novomatic. De slot trok onze aandacht door de interessante kleuren en symbolen die hier worden gebruikt. Het lijkt geen saaie slot te zijn. Daarvan hebben er al teveel gespeeld. Zonde van de tijd. We hopen met deze slot een pareltje te hebben. We hebben het uitgezocht.

Myth Of Medusa Gold

Myth of Medusa Gold

Myth of Medusa Gold
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
25
Greentube Wordmark Green
Winlijnen 2
Winlijnen

Hoe werkt Myth of Medusa Gold?

Deze slot speel je op 5 rollen. Iedere rol heeft 3 symbolen. Het aantal winlijnen staat vast op 25, je kunt er dus niets aan wijzigen. De combinaties moeten vanaf de linkerzijde worden gemaakt. Ook hier het onderscheid tussen een aantal basissymbolen en premiumsymbolen. Onder deze premiumsymbolen zien we diverse soorten vliegende paarden, een ridder en een lamp. Het beste betalende symbool is het wildsymbool. Deze betaalt niet alleen goed, maar dient ook als joker.

Myth of Medusa Gold is uitgerust met een startknop waarmee je handmatig iedere keer de rollen kunt laten spinnen. Wil je liever op de automatische piloot, dit kan ook. Daarvoor is de autoplay knop aan de linkerkant bedoelt. Klik je deze aan dan hoef je verder niets te doen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om je laatste winst de verdubbelen met de gamble functie. De keerzijde is dat je je winst kunt verliezen. Wil je een keer gek doen, dan kun je de maxbet knop gebruiken. Daarmee zet je het maximale bedrag in wat toegestaan is.

Mirror Bonus
Mirror Bonus

Mirror Bonus in Myth of Medusa Gold

Tijdens het basisspel, maar ook tijdens de free games, kun je de zogenaamde mirror bonus rijgen. Daarvoor moet je op de middelste rol een symbool met het vraagteken zien te krijgen. Als dit het geval is, wordt er een willekeurig symbool gekozen. Dit symbool wordt over rol 2,3 en 4 geplaatst. In dit geval hoop je op rol 1 en 5 een aansluitend symbool te hebben, voor maximale winsten.

Free games!

Wanneer je op rol 1 het bonus symbool krijgt, worden de rollen 2, 3 en 4 tijdelijk zwart, wat zorgt voor extra spanning. De bedoeling is dat ook op rol 5 een bonussymbool verschijnt. Indien het geval, krijg je 7 gratis spins tot je beschikking. Tijdens de 7 spins krijg je standaard een fixed wild op rol 1 en op rol 5.

Op het moment dat je een gouden wild in beeld krijgt, blijft ook deze staan in de vorm va een fixed wild. Bovendien krijg je een extra spin. Naast de vrije draaien, maak je tijdens de gratis draaien kan op de jackpot. Daarvoor moet je jackpot symbolen verzamelen. Deze kunnen enkel op rol 2 en 4 verschijnen. Hiervan heb je er 6 nodig voor de jackpot. Je kunt meerdere jackpot symbolen hitten in ene draai.

Free Games 1
Free Games

Conclusie

Deze slot is uitgerust met spannende achtergrondmuziek. Deze is in het begin nog wel aangenaam en spannend. Op ten duur begint het wat te vervelen, aangezien het best eentonig is. Wat niet verveelt, dat zijn de spannende features. Zelf waren we nogal gecharmeerd van de free games, waarin alles samenkomt.

Hier kun je als speler een hoop spektakel verwachten en dat maakt deze slot zo ontzettend bijzonder om te spelen. Zelf hebben we ons menig uur weten te vermaken met het spelen van deze slot. Dit kon nog weleens een succes gaan worden.

on air