Nitropolis 3

Nitropolis 3 - bomvol bonusopties [slot review]

Nitropolis heeft al twee voorgangers die lekker explosief zijn. Na de apocalyps zijn de clans neergestreken op het strand waar de strijd voortgaat. ELK Studios levert wederom een bomvol slot af en het is een van de favorieten van Lady Diamond. In deze review lees je waarom!

Nitropolis 3

Nitropolis 3

Nitropolis 3
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
ELK Studio's
Uitbetalingspercentage
95%
Max. vermenigvuldiger
50000
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
4093
897 8976424 Elk Studios Elk Studios Logo Png
Schermafdruk 2022 09 26 10.25.12 1024X517
Er gebeurt veel in Nitropolis 3!

Nitropolis 3. Niet 1, niet 2, maar 3!

Eindelijk was daar de kans om een slotreview te mogen schrijven over één van mijn favoriete slots: Nitropolis 3. Niet 1, niet 2, maar 3! Drie keer is scheepsrecht en wat bij betreft gaat dat ook op voor dit gave gokspel.

Nitropolis 3 komt van de game-leverancier ELK Studios, en is vooralsnog bij weinig Nederlandse aanbieders te spelen. Circus Casino is daar één van en ik ga het spel daar dan ook uitgebreid voor jullie testen.

In deze slot review ga ik jullie vertellen, maar ook laten zien, waarom ik deze online slot zo graag speel!

Het gokspel barst bijna uit zijn voegen door alle bonusopties en symbolen. Soms weet je niet wat voor winlijn je hebt of waar je moet kijken, zoveel gebeurt er. Zoiets heb je normaal gesproken alleen bij de slots van NoLimit City. Nou, ik kan je verklappen: ELK Studios kan er dus ook wat van.

De clans zijn terug!

De vier clans zijn terug! De Rogue Rats, de Gritty Kitty, Dirty Dangs en de Pug Thugs strijden weer tegen elkaar in deze gave slot. Wie al bekend is met de eerdere delen van Nitropolis, zal misschien het apocalyptische thema een beetje missen, waar de 4 clans vechten om het laatste beetje Nitro.

In dit derde deel zijn ze gevlucht met hun zeppelin en neergestreken op een strand, dat ze geclaimd hebben als hun nieuwe stek. Gelukkig is de ruige stad het enige wat je hoeft te missen, want aan de rest van de bekende features is geen gebrek.

Schermafdruk 2022 09 26 10.25.23 1024X502
Verschillende Wilds
Schermafdruk 2022 09 26 10.25.20 1024X459
Een paar van de bonusopties bij Nitropolis 3

Nitropolis 3: het basisspel

Inzet

Je kiest eerst je inzet waarmee jij wilt spelen. Die kun je instellen bij het dollar teken. Dit is minimaal 0,20 per draai tot maximaal €50 per draai. Als je de inzet hebt gekozen, kun je beginnen met gokken.

Schermafdruk 2022 09 28 09.06.52 1024X576
Het speelveld van Nitropolis 3 op maximale grootte tijdens het basisspel

Het spel

Je begint op het standaard speelveld van 6×4 te draaien. Je hebt een winlijn zodra er minimaal 3 van dezelfde symbolen van links naar rechts op de eerste 3 rollen staan.

Valt er een “both ways” symbool, dan tellen ook de winlijnen van rechts naar links mee. De symbolen hoeven niet op een lijn te staan, om een win te maken, dit kan ook kriskras.

Bij iedere winlijn volgt er een instorting op de plek waar de winnende symbolen ontploffen. Ook wordt het speelveld naar boven uitgebreid, tot maximaal 4 keer een rij omhoog, waardoor het speelveld geen 6×4 is, maar 6×8.

Schermafdruk 2022 09 26 10.25.31 1024X495
Symbolen Nitropolis 3

Symbolen

De standaard win symbolen zijn de welbekende J, Q, K en A. Deze betalen minimaal 0,5 je inzet uit. Als hogere uitbetaalde symbolen zijn er de clanleden, een mopshond, dobermann, kat en rat.

De dobermann is het best betalende symbool als je daar een winlijn mee weet te maken. Ook vind je de clan-tekens als symbolen, deze zijn minder waard dan de clanleden zelf.

Bonusopties in Nitropolis 3

Tijdens het gokken op Nitropolis 3 kun je een tal van bonusopties en symbolen krijgen. Het zijn er zoveel dat ik ze allemaal even op een rijtje zet en erachter uitleg wat ze doen, om het overzichtelijk te houden:

Wilds Vervangen ieder symbool, behalve de scatters en bonussymbolen
Scatter Bij 3 scatter symbolen wordt het bonusspel geactiveerd
Super-scatter Heb je 3 scatters, waarvan één superscatter, dan wordt de superbonus geactiveerd
Groot symbool Dit is een normaal symbool die maximaal 4 keer groter kan worden
Nitroreels Kleine Nitroreels beslaan twee symboolposities en bevatten tot 12 1×1 uitbetalingssymbolen. Big Nitroreels beslaan zes symboolposities en bevatten maximaal 6 2×2 uitbetalingssymbolen.
Red-drop Er komt een nieuwe drop, waarbij alle bonussymbolen en nitroreels uit die eerste drop blijven staan.
Both Ways De winlijnen tellen zowel van links naar rechts als van rechts naar links vanaf de buitenste rollen.
Nitro-Match Dit symbool moet aansluiten met een Nitroreel, zodat de symbolen in de Nitroreel en op de rollen waar de nitroreel en de nitro-match staan, gematched worden
Nitro-Wild Dit symbool moet aansluiten met een Nitroreel, zodat de symbolen op de rollen waar de nitroreel en de nitro-wild staan, allemaal wilds worden
Nitro-upgrade Dit symbool moet aansluiten met een Nitroreel, zodat er symbolen worden toegevoegd in deze Nitroreel

Alle bonusopties bij Nitropolis 3

Schermafdruk 2022 09 30 09.11.24
De bonus gaat beginnen

Bonusspellen

Naast alle speciale symbolen in het bassispel, kun je ook nog eens twee bonusspellen vrijspelen.

Gewone bonus

Als je tijdens het gokken dan 3 zeppelin-scatters weet te krijgen, wordt het bonusspel geactiveerd. Je krijgt 8 gratis spins en je begint op een 6×4 speelveld zoals in het basisspel. Na iedere gratis spin die je met een win eindigt, wordt het speelveld uitgebreid en hij zakt dan niet meer terug.

Ook de Nitroreels die je krijgt, blijven staan gedurende de rest van de free spins. Zo heb je kans op mooie prijzen naarmate de spins voorbij gaan. Je kunt tijdens het bonusspel ook extra spins krijgen, als je weer 3 scatters weet te krijgen.

Super bonus

De Super Bonus wordt geactiveerd als je naast tweede gewone zeppelin scatters ook een super scatter in één draai weet te halen. Toen ik begon met deze slot review, had ik de super bonus nog nooit gehaald, tijdens het gokken op Nitropolis 3, maar bekijk het filmpje hieronder eens!

De Super Bonus wordt niet voor niks zo genoemd! Je krijgt, net als bij de gewone bonus, 8 gratis spins. Het grote verschil is dat je met op het maximale speelveld begint, mét de bonusoptie “Both ways”! Je zou denken dat het garant staat voor grote prijzen… Laat je weten onder de Youtube video wat je ervan vond?

Mijn conclusie over Nitropolis 3

Zoals jullie weten vind ik dit een super gaaf spel. Er gebeurt zoveel in deze slot, dat het spannend blijft om te spelen. De verhaallijn is grappig en goed gevonden, er zijn niet voor niks al 3 delen uit. Het grafische gedeelte is erg goed, met alle ontploffingen, vuur, bliksem en nitro! De geluiden passen er super goed bij. Kortom, er is goed nagedacht over dit gokspel door ELK Studios.

Het enigste minpuntje is dan wel dat de RTP wat aan de lage kant is met 95% procent, maar wat mij betreft maakt de rest van het gokspel dat erg goed, maar natuurlijk willen we ook wat leuks kunnen winnen! Dat zou in principe moeten lukken met een max win van 50.000x je inzet.

Ook het feit dat je 2 bonussen kunt krijgen, maakt het weer iets spannender, voorals je die tweede een SUPERbonus is! Ik ben erg benieuwd wat jullie van Nitropolis 3 vinden!

Schermafdruk 2022 09 30 09.20.03
Om de superbonus te kunnen krijgen bij Nitropolis 3, heb je één superscatter nodig
Schermafdruk 2022 09 30 09.55.55 1024X540
Zoals je ziet vind ik hem erg leuk!
on air