Pinquin City Maingame 350X188

Penguin City: online slot van Yggdrasil

Penguin City is een erg fraaie online gokkast van topbedrijf Yggdrasil. Zoals altijd maken ze erg mooie slots en Penguin City is daar geen uitzondering op. Met een uitbetalingspercentage van 96,20% en 243 winlijnen is het een leuke gokkast. Op deze gokkast kun je al spelen voor enkele centen en de maximale inzet bedraagt maar liefst 100 euro per klik. De Penguin City gokkast begint trouwens met een leuke intro, waardoor je gelijk benieuwd bent naar het spelen.

Pinquin City Maingame 350X188

Penguin City

Penguin City
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Yggdrasil
Uitbetalingspercentage
96,2%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
243
Yggdrasilgaming
Pinquin City Maingame 350X188
Inzetten

Het basisspel van Penguin City

Het basisspel van Penguin City is helaas niet zo bijzonder. De kast betaalt zowel van links naar rechts, als van rechts naar links uit. Dit is een voordeel vat veel gokkast niet hebben. Echter is het hele spel er op gericht dat je een Wild in beeld krijgt, die alleen op reel 2 of 4 verschijnen. Als het je lukt om met deze Wild een winnende combinatie te maken, dan ga je naar het “bonusspel”.

Penguin City heeft namelijk geen normaal bonusgame met free spins of iets wat daar op lijkt. Tijdens het spelen van deze gokkast is het mij niet gelukt om een goede win te behalen in het basisspel, iets wat erg jammer is voor een gokkast die er toch er mooi uitziet! Soms denk je namelijk een flinke win te pakken te hebben, maar dan blijkt dit toch maar enkele keren je inzet te zijn.

Pinquin City Bonus
Wild

Escape escape escape!

Mocht het je lukken om de een winnende lijn te maken met een wild, dan begint de bonusgame. De wild blijft staan op dezelfde plek. Wanneer je een win hebt, springt een pinguïn door het beeld en kan deze een symbool Wild maken. Elke keer dat je blijft winnen springt een pinguïn door het beeld en gaat dit proces door. Van alle keren dat ik dit kreeg gebeurde het erg vaak dat ik al direct weer af was en terug kon naar het beginscherm.

Waar de grote winsten dan bij deze gokkasten inzitten? In de locked wilds! Na vier keer deze bonusgame gespeeld te hebben had ik op reel 3 alleen maar wilds en 1 wild op reel 2. Toen pakte ik een mooie uitbetaling van ruim 100x mijn inzet. Hierbij had ik dus dankzij de wilds van reel 1 tot en met 5 het zelfde symbool.

Bij deze bonusgame is reel 3 dus erg belangrijk. Hierbij wordt namelijk van zowel links als rechts een payline gemaakt. Heb je dus een wild op reel 2, maar geen gelijk symbool op reel 3? Dan ben je gelijk af en kun je terug naar het basisspel.

In deze bonusgame zit overigens ook nog de Stacked Emporor Wild. Hierbij is reel 3 helemaal bedekt en heb je een gegarandeerde win. Wanneer deze in beeld is ontsnappen de pinguïns niet en de Emperor gaat elke spin 1 symbool naar beneden. Tijdens het spelen van deze gokkast heb ik deze feature helaas niet gehad. Deze extra feature kan volgens mij voor grote winsten zorgen, helemaal wanneer je meer wilds al hebt verzameld tijdens de bonusgame.

Wat vind jij van deze online videoslot van Yggdrasil Gaming?

Eindoordeel Penguin City

De Penguin City is een leuke gokkast en het is een verrassend concept. Echter heeft de kast een groot nadeel, en dat is de zeer schrale uitbetaling in het basisspel. De symbolen betalen weinig uit. De kast had nog een extra dimensie gehad als er nog een extra bonusgame was geweest.

Helaas is dat niet het geval en blijft de Penguin City op een middelmatige score hangen. Grafisch is de gokkast echter een prachtig exemplaar! Een leuke gokkast dus om te proberen, maar je moet wel een beetje mazzel hebben met de wilds en het bonusgame, maar daar draait het immers altijd om tijdens het online gokken.

on air