Pink Elephant Main Game

Pink Elephants: online slot van Thunderkick

Soms open je een online gokkast en dan denk je, wauw deze ziet er vet uit! Dat is precies wat ik dacht bij de online slot Pink Elephants. Deze gave online gokkast van Thunderkick heeft een RTP van 96,10%, 4.096 winlijnen en een maximale uitbetaling van 8.200 keer je inzet. Met een minimale inzet van 0,10 en een maximale inzet van 100 euro, is de Pink Elephants voor iedereen geschikt.

Pink Elephant Main Game

Pink Elephants

Pink Elephants
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Thunderkick
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
4096
Tund
Pink Elephant Bonus Begin
Prachtig

Basisspel van Pink Elephants

Wat gelijk aan deze online gokkast opvalt, is dat hij grafisch erg mooi is. De symbolen zien er goed uit en bij een win lichten deze ook op. De olifant is het best betaalde symbool en heeft echt een psychedelische look, want de gokkast ook weer erg mysterieus maakt.

Met zes rollen van vier symbolen zijn er genoeg winkansen en de kast speelt van links naar rechts. Dankzij de toevoeging van het Wild symbool heb ik in het basisspel drie keer ook een hoge uitbetaling gehad van ongeveer 30-40x mijn bet. Het basisspel van de Pink Elephant slot is dus op zich ook al fantastisch om te spelen.

Pink Elephant Bonusgame
Bonusgame

De bonusgame

De bonusgame wordt getriggerd wanneer minimaal drie scattered pinda’s verschijnen. Toen ik de bonusgame won kreeg ik een “Mystery Scatter” waardoor de kans groter is dat je er minimaal drie krijgt. In totaal kun je op elke lijn een scatter symbool krijgen waardoor je minimaal 7 en maximaal 19 free games kunt winnen. Lukt het je in de bonusgame om twee of meer pinda’s te krijgen, dan krijg je weer extra free spins. Wanneer je een pinda in beeld krijgt licht deze een beetje op en dat maakt het extra spannend om te zien of er nog meer gaan verschijnen.

Het aantal free games dat je krijgt is sterk van invloed op de uiteindelijke uitbetaling. Tijdens de bonusgame moet je namelijk zogeheten Elephant Orbs verzamelen. Als de meter van een van de symbolen vol is, ontvang je een free spin extra en veranderen al die symbolen in olifanten.

De olifant is het beste symbool en zo maak je dus steeds meer kans op hoge uitbetalingen. Ik mijn geval lukte het om 1 symbool vol te krijgen en kwam ik slechts een orb tekort voor de tweede. In totaal won ik met mijn free games 101 keer mijn inzet, zeker niet slecht! Met meer free games kun je op deze gokkast denk ik echt een mooie uitbetaling pakken.

Helaas geen overige features

De Pink Elephants ziet er al fantastisch uit en het basisspel betaalt ook erg goed. Maar het zou nog extra leuk zijn als er een extra feature toegevoegd zou zijn waarbij je ook nog iets extra’s kon winnen. Veel gokkasten hebben namelijk meerdere features en de Pink Elephant mist deze. De uitstraling, bonus en basisspel compenseren hier echter wel voor.s

Conclusie van Pink Elephants

De Pink Elephants gokkast is een pareltje voor het oog en ik heb er een leuke winst op behaald. Dankzij de bonusgame en het wildsymbool kan deze gokkast mooie winsten opleveren. Helaas is het me nog niet gelukt om de bonusgame voor een tweede keer te triggeren, want ik zou graag nog een paar symbolen meer zien veranderen in olifanten. Desalniettemin is de Pink Elephants een erg leuke en mooie online gokkast!

on air