Power Stars

Power Stars: topslot van Greentube

Power Stars is een slot van Novomatic die je nog met enige regelmaat in de Nederlandse speelhallen terug zult vinden. Het is een uitstervend ras weliswaar, mondjesmaat wordt dit spel vervangen door de nieuwere generatie spelletjes. Voor de liefhebbers is dit spel tevens online te spelen. Voor de oplettende kijker: dit spel lijkt veel op Starburst, 's werelds bekendste slot. Starburst is echter een kopie van Power Stars, daar dit spel al veel eerder op de markt verscheen.

Power Stars

Power Stars

Power Stars
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95,54%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
10
Greentube Wordmark Green
Power Stars Winlijnen
Power Stars Winlijnen

Hoe werkt Power Stars?

Power Stars kun je in feite al spelen vanaf €0.01 per draai, echter speel je dan met slechts 1 winlijn. Onetime adviseert altijd met het volledige aantal winlijnen te spelen. Dit zijn er in totaal 10, waardoor je dus met minimaal €0,10 per spin speelt. De maximale inzet is €50 per spin.

Er zijn in totaal 5 rollen voor handen met op iedere rol 3 symbolen. De winlijnen lopen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Je kunt dus vanuit beide kanten winnen.

De symbolen die er voor deze slot gebruikt zijn bestaan uit de welbekende fruitsymbolen. Kersen, citroenen, limoenen en zevens zijn bij deze slot de symbolen waarmee je de winnende combinaties moet maken. En zoals bij vele Greentube slots betalen de kersen het minst uit. De zevens zijn de symbolen die je veel wilt zien. Vijf zevens zijn goed voor 100x de inzet.

En voor de echte gokkers onder ons: na iedere laatste winst bestaat er de optie om de winst te verdubbelen, anderzijds te verliezen. Dit doe je door op gamble te drukken, waarna je op de juiste kaart dient te drukken.

Betalingen Bij Power Stars
Betalingen bij Power Stars

Net als bij Starburst is het te doen om de wild-symbolen. In dit geval betreft het de ster. Komt deze in beeld, dan rolt dit symbool uit over de hele rol. Bovendien krijg je een free game voor nog meer kans. Het wild-symbool, de ster, kan enkel op rol 2,3 en 5 verschijnen. In het meest gunstige geval tref je drie sterren op de middelste drie rollen. Goed voor een heleboel wilds en drie free games. Deze combinatie staat sowieso garant voor grote prijzen. Helaas komt het maar zelden voor.

Deze slot heeft een startknop om op die manier handmatig ieder uitkomst te genereren. Automatisch kan het ook en daarvoor gebruik je de autospin knop. Met een apart geluid wordt duidelijk wanneer je deze knop gebruikt. Eenmaal ingedrukt blijft deze online slot net zo lang spinnen, totdat je op stop druk. Daarnaast is er ook een max bet knop. Wanneer je deze indrukt zal de slot niet ineens alles inzetten, je dient namelijk nog wel op start te drukken.

Bekijk Power Stars op Youtube

Conclusie

Deze slot heeft een bijzonder aantrekkelijke functie. Niet voor niets dat Starburst al jaren goed draait in menig casino. Stiekem is Power Stars het grote voorbeeld van Starburst en zijn copycats en daar mag Novomatic best trots op zijn.

Verder zien we weer dezelfde symbolen, niets geen spectaculairs. Ook de geluiden kennen we van andere Novomatic slots en brengen niets nieuws.

on air