Seasons 1

Seasons: een meesterlijke slot van Yggdrasil

We zoeken naar de beste videoslot van dit moment. Is dat de Videoslot Seasons misschien? In onze zoektocht naar een leuke, spannende videoslot hebben we al een aantal slots mogen spelen van de makers van Yggdrasil. Een toonaangevende videoslot ontwikkelaar die nog maar net op de markt is.

Tijdens het lezen van de specificaties van de Videoslot Seasons zagen we dat dit spel zich kenmerkt door een wisselend thema binnen de videoslot. Hoe gaaf is dat tijdens het spelen! Maar goed, dat moesten we dan maar eens gaan bekijken. En zo startte we deze slot in de wintermodus, met bijbehorende achtergrond in winterse sferen.

Wat we heel slim vinden van deze makers is het feit dat wij tijdens het spelen nieuwsgierig werden naar een volgend thema. Het voelde als het ware alsof we bezig waren de volgende thema's te unlocken, terwijl dit compleet random gebeurde. Tijdens het spelen hebben wij van alle thema's mogen genieten. Als speler ben je nieuwsgierig naar de rest van de thema's met bijbehorende eigen wildsymbolen. Slim bedacht!

Seasons 1

Seasons

Seasons
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Yggdrasil
Uitbetalingspercentage
96,1%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Yggdrasilgaming
Seasons Winlijnen
Videoslot Seasons winlijnen

Minimale inzet en het aantal winnende lijnen bij videoslot Seasons

Seasons is een videoslot die je al kunt spelen vanaf 20 cent, met een maximum van 100 dollar per draai. Persoonlijk vinden we deze minimale inzet een mooie start. Dit is vergelijkbaar met de inzetrange in de Nederlandse amusementscentra zoals Jack's Casino. Het totale aantal winlijnen staat vast bij deze slot en dat zijn er in totaal twintig, waarbij de prijzen enkel van links naar rechts kunnen worden gemaakt.

Heerlijke rustige geluiden en een mooie vormgeving bij deze videoslot

Zoals al aangegeven kan deze videoslot compleet random van thema veranderen. Dit zou na iedere tien draaien kunnen gebeuren. Wij hebben alle thema's mogen ervaren, waarbij de lente onze favoriet was.

De overgangen zijn erg mooi naar de verschillende thema's en voor je het weet, bevind je je weer in een andere omgeving, waarbij de symbolen wel hetzelfde blijven, op de wildsymbolen na. De geluiden die ze tijdens het spelen afspelen zijn rustig. Er klinken vioolachtige geluiden en het grappige is op het moment dat je het spel even laat rusten. Ieder thema zal zijn eigen tonen weergeven in geval van rust.

Unieke features in Seasons door de wisselende thema's

In één van de eerste draaien mochten we direct kennismaken met de freespin feature. Deze feature start al vanaf drie freespinsymbolen tot een maximum van 5 freespin symbolen die de maximale vrije draaien van 30 vrije draaien kan veroorzaken.

In eerste instantie hadden we enkel drie freespin symbolen, met bijbehorende vrije draaien en daarbij troffen we ook nog een retrigger waardoor we nog eens extra freespins kregen. In onderstaande video zie je deze modus waarbij we ook nog een BIG WIN krijgen!

Winter wildsymbool

In het winterse thema kunnen we kennismaken met het haas-symbool. Deze haas kan op een willekeurige positie terecht komen, waarna hij zichzelf vermenigvuldigt en het tweede exemplaar met hazensprongen naar de nieuwe positie springt.

Lente wildsymbool

Als de lente aanbreekt zal er een uil-symbool actief worden. Dit is onze favoriet, omdat je bij deze uil een respin krijgt zolang de uil zich binnen het spel verplaatst en daarmee ook als wildsymbool dient.

Zomer wildsymbool

De zomer heeft tevens een erg leuke bijkomstigheid. Het hert zal als wild gaan dienen. En zo wild als hij is ontpopt hij in een geval van een treffer, waarbij het hert omringt wordt door wildsymbolen, zowel links, rechts, onder als boven het wildsymbool. Zo kun je een behoorlijke winning veroorzaken.

Herfst wildsymbool

De herfst is een thema waarbij er een vos als wildsymbool de held is. Hij heeft een multiplier als bijkomstigheid die in een winlijn actief wordt en waarbij de multiplier op kan lopen tot aan 10 keer de prijs van de winlijn. Hoe meer wilds er geland zijn, hoe hoger de multiplier.

Conclusie videoslot Seasons

Deze videoslot van Yggdrasil is een waar pareltje en staat daarom op nummer 1 in onze top 5 van beste videoslots van Yggdrasil.

Dit heeft deze slot te danken aan de balans die gevonden is in deze slot. Een balans tussen de rustige klanken en de overgangen naar de verschillende thema's. Een unieke feature die wij nog nooit eerder hadden getroffen.

En doordat je nieuwgierig bent naar een volgend thema, blijf je deze slot spelen. Zeker omdat ieder thema weer een andere feature heeft, die je niet wilt missen.

Wel mag deze slot iets spannender, maar bij dit puntje blijft het dan ook bij.

on air