Coverfoto 4

Secret of the Stones online slot van NetEnt review

Na een leuke dag winkelen was het tijd om een nieuwe online slot van Netent te reviewen. Op het programma staat secret of the stones. Een online slot die me meteen aanspreekt, omdat de naam erg mysterieus is. Ik heb ervoor gekozen om deze online slot te spelen in het online casino.

Deze online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en een lekker snelle draaisnelheid. Er zijn 25 verschillende winlijnen en de inzetrange ligt tussen de 25 cent en 125 euro per spin.

Zeker een online slot die geschikt is voor de highrollers.

Coverfoto 4

Secret of the Stones

Secret of the Stones
Onetime's oordeel
2,1/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,7%
Max. vermenigvuldiger
5000
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 125
Aantal winlijnen
25

Voordelen

  • NetEnt videoslot
  • Leuk bonusspel

Nadelen

  • Niet meer van deze tijd
  • Vergane glorie
Netent
Winlijnen Online Slot Secret Of The Stones
Winlijnen

Uitbetalingspercentage

Het uitbetalingspercentage van deze online slot is volgens Netent 96.7%. Op de achtergrond zijn er wat geluiden, maar deze zijn niet vervelend. Helaas heeft deze online slot geen intro filmpje. De meeste andere slots van Netent hebben dit wel.

Bonus spel en de free games

Wat zou een online slot zijn zonder een leuke bonus? Ik denk hetzelfde als een zwembad zonder water. Zodra je 3 scatter symbolen hebt gekregen begint het bonus spel. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een gouden boom.

Bonus game

Nadat je 3 scatter symbolen in het hoofdspel hebt gekregen zal de bonus beginnen. De bonus bestaat uit een groot groen veld met allemaal stenen erop. Je mag 3-5 stenen aanklikken. Dit aantal kan elke keer als je de bonus krijgt anders zijn. Zelf heb ik 4 keer de bonus gekregen gedurende 500 spins en mocht telkens 3 stenen kiezen. Onder de stenen kunnen verschillende dingen zitten namelijk:

  • Meer free spins ( 2, 3, 4, 5 of 10 )
  • Wild symbolen
  • Wild rijen
  • Hogere multiplier ( x1, of x2 )

Na het aanklikken van de stenen zullen de free spins beginnen. Met de door jou verzamelde extra's erbij. De free games kunnen oplopen tot maximaal 38. De maximale multiplier is x8. Verder kun je ook nog wilds vinden achter de stenen. Je hebt een steen die ervoor zorgt dat de hele 2de rij vol staat met wild symbolen gedurende alle free spins, maar ook een steen waar de 4de rij helemaal vol komt te staan met wild symbolen.

Het is natuurlijk helemaal super als je deze allebei weet te vinden. Helaas is mij dit niet gelukt. Tijdens mijn 4 bonussen vond ik 3 keer extra free spins en een hogere multiplier. Een keer vond ik extra free spins en werd de 2de rij gevuld met wild symbolen.

Een bonus waar je zelf moet kiezen voor welke objecten/items je gaat heb ik al vaker gehad bij een online slot zoals bij:

Uitleg Bonus Online Slot Secret Of The Stones
Uitleg bonus game

Mijn kijk op Secret of the Stones

Ik heb gekozen voor de online slot secret of the stones, omdat de naam van deze slot mij al erg interesseerde. Tijdens het spelen van secret of the stones kwam ik niks tekort. Er waren leuke symbolen en spannende geluiden. Ook was de bonus game erg vermakelijk.

Ik vind een bonus game altijd leuk als je zelf kan bepalen waar je op kan klikken. Als het automatisch gaat heb ik altijd het gevoel dat het gemanipuleerd kan zijn.

Het enige minpunt aan deze online slot vond ik de uitbetalingen. Tijdens mijn 500 spins was mijn hoogste win 13 euro terwijl ik spin met 1 euro per draai. Dit kan natuurlijk ook gewoon pech zijn, maar jammer vond ik het wel. In de bonus games won ik gemiddeld 25 keer mijn inzet.

Wat ik wel een erg groot pluspunt vond was het feit dat je een voorbeeld bonus game kunt spelen. Zo weet je wat je moet doen als je de bonus krijgt. Bij sommige online slots heb ik nog wel eens moeite met de bonus te begrijpen, maar dat is dus hier niet het geval.

Eindresultaat online gokkast

Natuurlijk is het eindresultaat ook belangrijk om met jullie te delen.

Aantal keren bonus: 4

Gemiddeld aantal keren bonus: 1/125 spins

Grootste winst uit bonus: 59.20 euro

Totaal winst/verlies: -198 euro

Wat zijn jouw ervaringen?

Na 500 spins stond ik op een erg groot verlies. Toch staat op de site van Netent dat het Return To Player (RTP) 96.7 % is. Waarschijnlijk heb ik heel erg veel pech gehad. Heb jij meer geluk gehad tijdens het spelen van deze online slot dan lees ik graag jouw ervaringen op het forum van OneTime.

on air