spartacus

Spartacus videoslot met heel veel winlijnen!

We kennen de videoslots enkel van het Holland casino, waar ze in grote getale staan. WMS is een grote game leverancier van landbased speelautomaten, alsmede online videoslots. We konden niet wachten om er één van Williams Interactive (WMS) van een review te voorzien. We kozen op advies van een andere videoslotspeler de videoslot Spartacus en speelden hem via Leovegas.

spartacus

Spartacus

Spartacus
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Scientific Games
Uitbetalingspercentage
96,76%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 250
Aantal winlijnen
100
Scientific Games 300X155
Winlijnen Spartacus
Winlijnen Spartacus

Enorm veel winlijnen in Spartacus

Bij het openen van deze videoslot viel gelijk op dat er gebruik is gemaakt van twee delen waaruit de videoslot bestaat. Het linker gedeelte met 5 rollen, welke tevens vijf hoog is. En daarnaast het rechtergedeelte met ook 5 rollen en 12 hoog.

Je kunt deze videoslot spelen op 20 winlijnen tot een totaal van 100 winlijnen. Je kunt het zo snel niet bijhouden op het moment van winnen. Dat kunnen we wel waarderen, aangezien we telkens verrast worden. De slot Spartacus kun je al spelen vanaf 10 cent tot een maximaal van €250, wat toch een beste inzet is.

Geluiden en graphics videoslot Spartacus

Bij het openen van deze slot is direct helder wat het thema is. Het thema laat strijders zien in Rome die het tegen elkaar opnemen. De symbolen en het speelveld zijn vrij klein, wat het wat minder fraai eruit laat zien. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het extra veld met winlijnen wat is gemaakt. Dit alles had wat groter en duidelijker gemogen.

De toegepaste geluiden zijn mooi neergezet. Het past in het thema van de gladiatoren. Je hoort de geluiden op de achtergrond. Wat wij tevens leuk vonden om te horen, zijn de geluiden bij het winnen van een combinatie.

Deze zijn typerend voor de gokkasten van WMS.

Bonusfeatures Spartacus

De videoslot Spartacus heeft een hele leuke feature. Wanneer je namelijk op één van de rollen aan de linkerzijde een complete rol wild hebt, dan verplaatst deze rol zich naar dezelfde positie op de rechterkant van deze videoslot. Zo maak je extra kans op prijzen. Blijkt dat er meerdere rollen compleet wild zijn, dan plaatst de videoslot meerdere rollen naar de rechterkant. Waanzinnig leuk om te spelen.

Freespins

Zowel op de linkerrol als op de rechterrol is het mogelijk om feature symbolen te krijgen. Op beide helften kun je op rol 1,3 & 5 een feature symbool krijgen, waarbij je er minimaal drie nodig hebt om de freespin feature te activeren. Vanaf 3 symbolen krijg je 8 freespins, waarbij je de prijs keer 2 krijgt.

Bij het maximaal aantal freespins bij 5  symbolen krijg je maar liefst 20 vrije draaien, waarbij je ook nog eens jouw winsten keer twintig krijgt! Dat kan flink oplopen. In onderstaande video zie je onze freespin sessie, waarbij we helaas niet al te veel geld bij elkaar sprokkelden.

Wat vind jij van de Spartacus videoslot?

Conclusie videoslot

Deze videoslot van WMS is een leuke videoslot om te spelen. De typerende geluiden van WMS maken het tot een leuke slot om te spelen.

Verder vinden we het aantal winlijnen en de feature erg leuk. Dat maakt deze slot tot een fraaie slot. De onverwachte winsten maken het spannend. Wij willen wel meer van dit soort slots spelen die door WMS zijn gemaakt.

on air