Sticky Bandits: trail of blood

Sticky Bandits: Trail of Blood [review]

Sticky Bandits: trail of blood is een slot van Quickspin met als thema het wilde westen. Willen wij het spoor van bloed volgen naar dikke winsten, of is deze slot wat tam? Je leest het in onze review!

Sticky Bandits: trail of blood

Sticky Bandits: Trail of Blood

Sticky Bandits: Trail of Blood
Onetime's oordeel
3,2/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Quickspin
Max. vermenigvuldiger
17.000x
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Schermafbeelding 2022 06 22 Om 21.07.00
sticky bandits trail of blood winlijnen
Winlijnen Sticky Bandits: trail of blood

Sticky Bandits: Trail of Blood - het spel

Dit wild west verhaal speelt zich op een speelveld van 5x3, waarop je 10 winlijnen hebt. Je kunt het spel spelen met een inzet vanaf €0,10 tot maximaal €100 per spin.

De maximale winst is 17.000x je inzet! Je raadt het al, dit spel is hoog volatiel met een RTP van 96,23%, wat erg netjes is. Wees dus wel voorbereid om snel veel te kunnen verliezen, maar als je wint kunnen de winsten door het dak gaan.

Basisspel Sticky Bandits: Trail of Blood

Tijdens het basisspel verschijnen er tijdens het spinnen verschillende symbolen in het veld met verschillende waardes. De vaak voorkomende J, Q, K en A tellen als lagere betalende symbolen. Als hogere symbolen zijn er boksbeugels, pistolen, messen en flessen vergif.

Sticky Bandits trail of blood
Laag uitbetalende symbolen
sticky bandits trail of blood
Symbolen met hoge uitbetaling
Sticky bandits wilds
Wilds in Sticky Bandits: Trail of Blood

Wilds (jokers)

Het spel kent 5 verschillende wild-symbolen. In de beschrijving van het spel worden deze jokers genoemd, maar dat is waarschijnlijk een verkeerde vertaling. Iedere wild heeft zijn eigen lijn op de rollen en ze vervangen alle andere symbolen.

Scatters

Het bijzondere van deze wilds is dat ze ook meteen dienen als scatter symbolen die het bonusspel kunnen activeren. Wanneer je drie of meer wilds draait, worden de Revenge free spins geactiveerd. Hoe meer wilds hoe meer gratis spins je krijgt tijdens het bonusgame van Sticky Bandits:

  • 3 Jokers op een willekeurige plek geven 10 gratis Revenge spins.
  • 4 Jokers op een willekeurige plek geven 12 gratis Revenge spins.
  • 5 Jokers op een willekeurige plek geven 15 gratis Revenge spins.
bonusgame a trail of blood
De trails of blood in het bonusspel kunnen zorgen voor grote winsten

Bloederige bonusgame

Het bonusspel van Sticky Bandits Trail of blood bestaan dus uit minimaal 10 gratis draaien. De wilds die je bonusspel activeerden zijn sticky en blijven tijdens alle spins staan. Ook tijdens de vrije draaien vervangen ze alle overige symbolen.

Wanneer je tijdens je freespins-bonus nog meer wilds draait, blijven deze ook staan tot aan het einde van de ronde, ze leveren ook 1 extra gratis spin op. Als je geluk hebt en er 5 wilds naast elkaar komen te staan, levert dat een bloederige winlijn van 300x je inzet op. Uiteindelijk kun je hiermee maximaal 17.000x je inzet winnen.

Onze conclusie

Het online casinospel “Sticky Bandits: Trail of blood” is in elk geval mooi opgezet. Door de grappige effecten en wild-west geluiden waan je je tijdens het draaien in een spannende cowboywereld.

De hoge maximale winpotentie maakt het allemaal nog spannender, maar toch, na een tijdje draaien wordt het spel erg eentonig doordat er tijdens het basisspel, op de wilds na, weinig gebeurt.

Als we dan eindelijk het bonusspel te pakken hebben, spelen hier de wilds ook weer de belangrijkste rol op de 5 rollen. De bonus viel tegen, dus draaiden we nog even door om nog een bonusspel te kunnen activeren. Dit duurde zo lang dat ik die strijd uiteindelijk maar heb opgegeven.

Bij een slot die zo mooi in elkaar zit, had ik op meer features en dus spanning gehoopt!

on air